Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a másodikon a lazio szerintem kuka. az első és a harmadik akár be is jöhettothmark írta:Ha már a Rangers elvitte a malacot, akkor rakok hétvégére pár szelót
önvédelemből:
1.
Wigan - Manchester Utd. V
Mallorca - Barcelona V
Deportivo - Real Madrid V
Olhanense - Porto V
x3,3
2.
Bari - Fiorentina V
Cagliari - Lazio V
PSV - Ajax H
Manchester City - Fulham H
x16,2
3.
Sampdoria - Internazionale V
Ath. Bilbao - Valencia D
Lille - Lyon V
Benfica - Marítimo H
x23,7
Van esély?
Persze, 300 kerek forintból 20.000,- kerek forintot.csababarca írta:Mennyit nyerhettél volna, ha szabad ilyet kérdezni?Fernando írta:Kösz Inter.
Abban mi a szerencse, hogy te még nem fogadhatsz és lehet, hogy bejön? Én, akkor csak bosszús lennék.S.Agüero írta: szerencsés napom kell, h legyen.
Tegnapi szelómban benne volt,csak azt vitte a Madrid...Barcaforever írta:Ez kb olyan, mint amikor felhívott egy barátom a Gijon meccs előtt, h szerinte x lesz rá akar rakni 20ezret.Én mondtam, h sztem behúzzák, de azt csinál, amit akar.
Erre rá egy hétre jön a szokásos, nah ugye megmondtam....És megraktad?Nem....
Mennyit nyerhettél volna, ha szabad ilyet kérdezni?Fernando írta:Kösz Inter.
Pedig bosszantasz Christian Panthera.FCB.Gabesz írta:fernando mit is motam? motam nem nyer az inter,megmondtam?Fernando írta:Kösz Inter.
nem bosszantani akarlak ezzel.
FCB.Gabesz írta:fernando mit is motam? motam nem nyer az inter,megmondtam?Fernando írta:Kösz Inter.
nem bosszantani akarlak ezzel.
fernando mit is motam? motam nem nyer az inter,megmondtam?Fernando írta:Kösz Inter.
az Inter elvitte...FCB.Gabesz írta:be fog jönni ennek a mákoscsigának...Fernando írta:Olyat raktam besírtok![]()
Sevilla V, Mu fi X, Inter, Arsenal hendi X
be fog jönni ennek a mákoscsigának...Fernando írta:Olyat raktam besírtok![]()
Sevilla V, Mu fi X, Inter, Arsenal hendi X
nem akarok beszélni rólaFernando írta:Megérzés.