Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Arról van valami hír, hogy ki lesz az? Csak mert ha jól tudom ez azért volt előzmény, hogy a főszereplő hátha felgyógyul, de sajna nem...Bányász írta:Tudtommal legközelebb már a folytatást láthatjuk.Kíváncsi vagyok rá nagyon.Remélem nem lesz túl gáz az,h más lesz a főszereplő...
Hali!Fecooo írta:Torrentkiller-Balázs!
asszem csak te nézed rajtam kívül a Smallville-t...
a mostani részen többet röhögtem, mint eddig akármelyik Smallville epizódon
"Hangoverville" azaz csináltak egy másnaposok részt
nézd meg és írj véleményt ide, mert sztem jó vóóót
(tudom, előbb feliratot vársz)
jah és amit sajnálok, h Chloénak ez volt az utolsó szereplése
holnap válaszolokultrasur írta:kurdt
Te hogy állsz a klasszikus magyar filmekkel?
Mert a királyiállami m1 most ad le egy Sára Sándor filmet.
Bár tudom hogy egy fárasztó hét után az ember legkevésbé feketefehér régi filmre vágyik de azért bepróbálom.
Takashi Miike. Tőle pedig ajánlom a Sukiyaki Western Django c. filmet,amelyben Tarantino is játszik,illetve az Ichi the killer is jó,ha a gyomrod is jókurdt írta:Akira Kurosawa és Takeshi Kitano filmjeit ajánlom. Bár én nem vagyok egy ázsia-fan, vannak nagyon jó darabok.lui1698 írta:Új filmet "vállalkozáson" gondolkozok.
Mégpedig, hogy a távol-keleti filmekkel kicsit jobban megismerkednék
Aki képben van ezekben az egy pár művet az alapabbnak számító filmek közül megtenné, hogy beír? Köszöntem előre is.
Ott van még pl. Wong Kar Wai és Ang Lee; ennyi jutott most eszembe, de ezzel el tudod foglalni magad egy időre...
Kóreaiak:kurdt írta:Akira Kurosawa és Takeshi Kitano filmjeit ajánlom. Bár én nem vagyok egy ázsia-fan, vannak nagyon jó darabok.lui1698 írta:Új filmet "vállalkozáson" gondolkozok.
Aki képben van ezekben az egy pár művet az alapabbnak számító filmek közül megtenné, hogy beír? Köszöntem előre is.
Ott van még pl. Wong Kar Wai és Ang Lee; ennyi jutott most eszembe, de ezzel el tudod foglalni magad egy időre...
Jöhetnek.Ilúvatar írta:szamuráj filmek is érdekelnek? kapásból tudok hármat, ami számomra mestermű
lui1698 írta:Új filmet "vállalkozáson" gondolkozok.
Akira Kurosawa és Takeshi Kitano filmjeit ajánlom. Bár én nem vagyok egy ázsia-fan, vannak nagyon jó darabok.lui1698 írta:Új filmet "vállalkozáson" gondolkozok.
lui1698 írta:SoA valamikor majd ősszel gondolom mikor a többi sorozat is indul.ultrasur írta:Torrente4 és SoA 4 évadja mikor jön nem vágjátok?
szerk.: más:
Valaki látta már a Jackass 3-at? Van olyan jó mint a régiek?
SoA valamikor majd ősszel gondolom mikor a többi sorozat is indul.ultrasur írta:Torrente4 és SoA 4 évadja mikor jön nem vágjátok?
nem rossz lista; de ezen betétdalok is vannak; olyanok, amik nem kifejezetten a filmhez íródtak (pl. a Golden Brown)Game90 írta:Itt van egy szép lista:
http://www.themoviecase.com/2010/02/top ... racks.html
Nem is tévedtél sokat!messideco írta:Hitchcock úgy is minden idők legjobb rendezője. De ez csak egyéni vélemény szerintem.
Itt van egy szép lista:kurdt írta:Filmzenék