Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, csak Bojan is úgy lett behangoztatva, mint a jövő nagy csatára, szóval még várjunk ezzel.messideco írta:SorianoMióta hangoztatom őt, mint a jövő nagy csatárát. A hat gól okés, de a négy bekapottal mi a helyzet?
Soriano mesterhármas...szeg írta:..azért a nagy várakozásban vessünk egy pillantást a B csapatra: Numancia-Barca B 4:6..
Soriano tripla !..azért a nagy várakozásban vessünk egy pillantást a B csapatra: Numancia-Barca B 4:6..
Na, na végre vki, aki nagyjából objektívan látja a dolgokat. A többieknek is el kéne gondolkodni, mert csak azzal, h idegeskedtek, meg gyűlölködtök az Arsenal, és Wenger iránt, csak a saját egészségeteknek ártotok.d írta:Nem tudnak, mert teljesen legális a dolog. És itt a spanyol és angol törvények a döntőek, a sportszövetség ezen nem változtathat. Mondanom sem kell, hogy évente 2-3 15 éves kölyökért nem fog összeülni törvénymódosításra a spanyol kormány...Komolyan a Spanyol szövetség nem tesz semmit???
Egyébként pedig totalbarca blogon olvastam, hogy a srác maga szeretne menni, egyrészt mert félig angol, másrészt pedig úgy véli az ő kvalitásaihoz jobban feküdne a PL.
Egyébként pedig nem kell túlságosan elvakultnak lenni, Wengernek is van igazsága az ügyben.
Nem tudnak, mert teljesen legális a dolog. És itt a spanyol és angol törvények a döntőek, a sportszövetség ezen nem változtathat. Mondanom sem kell, hogy évente 2-3 15 éves kölyökért nem fog összeülni törvénymódosításra a spanyol kormány...Komolyan a Spanyol szövetség nem tesz semmit???
„Nem szeretném részletesebben kommentálni Rosell nyilatkozatát. Csak annyit mondok: érdemes azt is megnézni, hogy honnan kerülnek a játékosok a Barcelona akadémiájára. Ha ezt megteszik, akkor beszélhetünk a kérdésről..."
Nem hiszem, hogy jobban tanítanák őket. Biztos jó szakembere vannak Nagy-Britanniában is. Viszont a latin foci a gyerekek zsigereiben vannak. A technikás, szép foci az az emberrel együtt születik. Ezt viszont nem lehet megtanulni.d írta:Csak jobban vannak focira tanítva.
Egyébként ahogy hallottam, illetve azért szemmel látható is, hogy az Arsenal belekezdett komolyabb utánpótlásnevelésbe. Még a végén megérjük, hogy olykor akár 3-4 angol játékos is lesz a londoniaknál?Lionel85 írta:De kérdem én: miért nem Angliából visz magához az Arsenal fiatalokat? Jó, ha 10 fiatalból 3 beválik.
Ezt azért kétlem, hogy tehetségesebbek lennének. Csak jobban vannak focira tanítva. Meg lehet nézni Hollandiát, évtizedek óta a legjobb játékosok kerülnek ki onnan, pedig nem olyan nagy a merítési lehetőségük.Ellenben a spanyol fiatalok sokkal tehetségesebbek, mint az angolok. Ezért is lehet megnézni, hány külföldi alkotja az Arsenalt és hány a Barçát.
Ez azért nem teljesen igaz. Inkább mondjuk úgy: a spanyol klubok nincsenek hátrányban egymáshoz képest. A Barcelona nem profi szerződéssel és azzal járó fizetéssel csábítja a növendékeket, hanem egyszerűen a színvonalasabb képzés lehetőségével.A spanyol klubok keze megvan kötve az angolokéval szemben, de a spanyol kisebb csapatokéval szemben nincs!
Ugye az nem ellenérv, hogy most regisztráltam? Mondjuk, Barca-fórumon vagyok, ezt vágom, de ez komolytalan.Fecooo írta:most komolyan azért regisztráltál, h bemagyarázd, h tulajdonképpen a Barca a gyerekrabló klub és ezért Wenger felmenthető? hagyjuk már...
eleve ott hibádzik az egész, h összehasonlítod, h a Barca mondjuk 12 évesen elhozta Init és azt, h Wenger 16 évesen elvitte Cesc-t... ha szted ez a két eset összehasonlítható, akkor úgy vélem nincs értelme vitázni...