Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pep szerintem számít ráSanama írta:Bojan akkor fog játszani,ha lesérül mindenki előtte,vagy ha elmegy innen.
Militoról nem is beszélek,élete legrosszab döntése volt,hogy maradt.(nagyon szeretem )
- Pepnek nem szóltál???Ilúvatar írta:Bojant soha.fanbarca írta:Esetleg akkor be kell hozni Ibit és Bojant.
nem csak az...MessiFan írta:Bojan, Afellay és Thiago majd a 80.-ik perc környékén fog beállni.
Elismerem Pepet mert nagy ember de amit Militoval művel az embertelen.
Na ez azért nem túl jó dolog. Mármint szerintem 3-0nál sem kell ráülni az eredményre. Esetleg akkor be kell hozni Ibit és Bojant.Ilúvatar írta:ezt ki kell emelnem.hady írta:...csak a 2. félidőben ne üljünk rá az eredményre.
Pontosan még mindig tart a para, mert nem vagyunk elégé jók, és bármikor bepattanhat a labda a mi kapunkba.
Ezért mondtam hogy minimum 3-0 kell hogy legyen.
ezt ki kell emelnem.hady írta:...csak a 2. félidőben ne üljünk rá az eredményre.
- úgy értem, gólok terén..... vagy Ti is úgy értettétek???Fecooo írta:Puyolwesterngom írta:- ezek a fejes gólok a bolhától nálam mindig széles vigyort húznak az arcomra!Van a csapatban olyan játékos aki fejjel eredményesebb Leo-nál??
Puyol ..westerngom írta:- ezek a fejes gólok a bolhától nálam mindig széles vigyort húznak az arcomra!Van a csapatban olyan játékos aki fejjel eredményesebb Leo-nál??
Puyolwesterngom írta:- ezek a fejes gólok a bolhától nálam mindig széles vigyort húznak az arcomra!Van a csapatban olyan játékos aki fejjel eredményesebb Leo-nál??
Valóban nem volt túl "éles szeme" annak a labdának de csak gól lett belőleFecooo írta:azzal a homály passzal, amit végül gólpasszá transzformált Leo?Bányász írta:Keita az Isten!