Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban nem egy góltermelő csapat, de elég nekik amit vágnak!Lionel85 írta:Valencia - Hércules 2-0
Atlético Madrid - Valencia 1-2
Valencia - Schalke 1-1
Valencia - Gijón 0-0
Athletic Bilbao - Valencia 1-2
Ezt nem nevezném rossz formának. Ugyan a Gijón elleni iksz hazai pályán kicsit ciki, de egy Madridból és egy Bilbaóból elhozott 6 pont mindenképpen figyelemre méltó! Viszont az is látszik az utolsó 5 meccséből, hogy a gólok nem özönlenek tőlük. Ha jól tudom, Aduriz sérült, ő a legeredményesebb valenciai idén. Ha ő nincs, meg 1-2 játékos, akkor komoly bajunk nem lehet. De ettől függetlenül komolyan kell venni, nagy csapat a Valencia és sosem szabad őket félvállról venni!
Ja, csak az utolsó 7 meccsükből 5-öt megnyertek ami azért elég jó.ElBartimaeus írta:
És ezért nem is tartok a Valencia elleni meccstől sem. Ők most kifejezetten rossz formában vannak, mi meg egyre csak javulunk. Hát meglepődnék ha nem sikerülne ott is begyűjteni a 3 pontot.
A kifejezetten rossz forma jelzőt vhogy nem a Valenciára használnám, hanem mondjuk egy Espanyolra vagy egy Mallorcára.Nem tudom hány meccse nem kaptak ki és imádják kiszenvedni a győzelmet, mindent lehet mondani a Valenciára csak a rossz formát nem.ElBartimaeus írta:Picit még a szombati meccsről:
Tetszett. Végre volt játék is, bár nem az első percektől. Viszont úgy érzem visszatértünk a jó útra, egy hét múlva csúcsformában leszünk megint!
És ezért nem is tartok a Valencia elleni meccstől sem. Ők most kifejezetten rossz formában vannak, mi meg egyre csak javulunk. Hát meglepődnék ha nem sikerülne ott is begyűjteni a 3 pontot.
Két évvel ezelőtt én is számon tartottam, akkor is sikerült ezt a bravúrt végrehajtani.Gauchomester írta:A tegnapi este után elmondhatjuk, hogy a Barcelona minden csapatot megvert az idei szezonban.Van, amelyiket egyszer, van, amelyiket kétszer, és reméljük lesz, akit háromszor.
Sztem inkább Puyol legyen Pique párja belül és "Abi" legyen a bal oldalon....ez kicsit jobban üt sztemmess2009 írta:nos ez az amivel egyáltalán nem értek egyet! ha valami akkor az a tegnapi meccs lényege, hogy stabil játékkal magabiztos győzelmet arattunk, PEDIG nem játszott három ász! ami az egyéni teljesítményeket illeti Keita !tegnap! kiválóan helyettesítette Xavit, Adrianó a védelemben szintén, a támadó munkában valóban haloványabban mozog, de így is sokkal jobb, mint a másik oldalon Maxwell! ami engem illet ha visszajön Pulyol inkább a baloldalon játszatnám Maxwell helyett! még annyit, hogy az első félidőben a Mallorca kiválóan játszott mezőnyben és ezt a nyomást is jól birtuk! az más kérdés, hogy ha lenne még két klasszis csatárjuk is akkor bajban lettünk volna.Barcaman14 írta:A lényeg természetesen a magabiztosan begyüjtött 3 pont, de azért játékban ismét alulmúltuk önmagunkat sztem.Az első féidő pocsék volt, vergődtünk, sok volt a pontatlanság, kevés mozgás a támadoktól.
Az a mi tudásunkat tükrözi hogy még így is sima 3-0 lett a vége. Ez adhat egy lökést hogy ismét meginduljunk felfelé ami formát illeti, de még sok van a csúcsformáig.Bár tegnap nagyon hiányzott Xavi és Alves játéka, biztos hogy velük máshogy festett volna az egész meccs.
Összességében jó hétvégét zártunk, hiszen a különbség megint 7 pont, és ez nagyon fontos előny az előttünk álló meccsek ismeretében!
Visca el Barca
nos ez az amivel egyáltalán nem értek egyet! ha valami akkor az a tegnapi meccs lényege, hogy stabil játékkal magabiztos győzelmet arattunk, PEDIG nem játszott három ász! ami az egyéni teljesítményeket illeti Keita !tegnap! kiválóan helyettesítette Xavit, Adrianó a védelemben szintén, a támadó munkában valóban haloványabban mozog, de így is sokkal jobb, mint a másik oldalon Maxwell! ami engem illet ha visszajön Pulyol inkább a baloldalon játszatnám Maxwell helyett! még annyit, hogy az első félidőben a Mallorca kiválóan játszott mezőnyben és ezt a nyomást is jól birtuk! az más kérdés, hogy ha lenne még két klasszis csatárjuk is akkor bajban lettünk volna.Barcaman14 írta:A lényeg természetesen a magabiztosan begyüjtött 3 pont, de azért játékban ismét alulmúltuk önmagunkat sztem.Az első féidő pocsék volt, vergődtünk, sok volt a pontatlanság, kevés mozgás a támadoktól.
Az a mi tudásunkat tükrözi hogy még így is sima 3-0 lett a vége. Ez adhat egy lökést hogy ismét meginduljunk felfelé ami formát illeti, de még sok van a csúcsformáig.Bár tegnap nagyon hiányzott Xavi és Alves játéka, biztos hogy velük máshogy festett volna az egész meccs.
Összességében jó hétvégét zártunk, hiszen a különbség megint 7 pont, és ez nagyon fontos előny az előttünk álló meccsek ismeretében!
Visca el Barca
A http://www.sporttorrent.com/ oldalon ha regelsz, többnyire fent vannak már másnap a meccsek. HD minőségben pakolják fel, gyorsan lejön.Zozzy 5 írta:nincs már fent valahol a tegnap esti meccs torrenttel? ncoreon nem láttam