Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.01. 12:42:11

Nagyon kemény meccsnek ígérkezik a holnapi. Az utóbbi évekkel ellentétben ezt a Valencia-t most valóban veszélyesnek érzem. Egyelőre a bajnoki címre nem sok sanszuk van, de tudnak nagyon szép dolgokat csinálni a pályán, csak sajnos azt max 20-30 percekre. Viszont rendkívűl szervezettek, egységesek és ami az idei nagy fegyverük egyelőre: nagyon komoly tartásuk van. Nagyon sok pontot szereztek az idén a meccsek utolsó 10-15 percében, vagyis az utolsó pillanatig nem lehet lazulni, maximális koncentráció kell ellenük.
samy85
Capitá del Barça

2011.03.01. 12:34:42

Lionel85 írta:Valencia - Hércules 2-0
Atlético Madrid - Valencia 1-2
Valencia - Schalke 1-1
Valencia - Gijón 0-0
Athletic Bilbao - Valencia 1-2

Ezt nem nevezném rossz formának. Ugyan a Gijón elleni iksz hazai pályán kicsit ciki, de egy Madridból és egy Bilbaóból elhozott 6 pont mindenképpen figyelemre méltó! Viszont az is látszik az utolsó 5 meccséből, hogy a gólok nem özönlenek tőlük. Ha jól tudom, Aduriz sérült, ő a legeredményesebb valenciai idén. Ha ő nincs, meg 1-2 játékos, akkor komoly bajunk nem lehet. De ettől függetlenül komolyan kell venni, nagy csapat a Valencia és sosem szabad őket félvállról venni!
Valóban nem egy góltermelő csapat, de elég nekik amit vágnak!
1-2 gólokkal is győznek! A csapatruk egységes és ebben rejlik az erejük!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.01. 11:18:20

Valencia - Hércules 2-0
Atlético Madrid - Valencia 1-2
Valencia - Schalke 1-1
Valencia - Gijón 0-0
Athletic Bilbao - Valencia 1-2

Ezt nem nevezném rossz formának. Ugyan a Gijón elleni iksz hazai pályán kicsit ciki, de egy Madridból és egy Bilbaóból elhozott 6 pont mindenképpen figyelemre méltó! Viszont az is látszik az utolsó 5 meccséből, hogy a gólok nem özönlenek tőlük. Ha jól tudom, Aduriz sérült, ő a legeredményesebb valenciai idén. Ha ő nincs, meg 1-2 játékos, akkor komoly bajunk nem lehet. De ettől függetlenül komolyan kell venni, nagy csapat a Valencia és sosem szabad őket félvállról venni!
Kép
Kép
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2011.03.01. 11:07:16

még a mallorca elleni bugiról.
sztem nagyon szépen játszottunk. még ha kívülállóként néztem volna (ebbe azért érthető módon nem annyira tudok beleérezni...), szal, ha mondjuk nem mint szurkoló néztem volna a meccset, egyszerűen esztétikailag is élmény volt ahogy kihozták a zsugákat, átmentek a kpályán, utána helyzeteket alakítottak ki és gólokat értek el. frankón mondom, egyszerűen jól esett nézni. nagyon együtt van ez a brigád, és ami külön öröm, h a kiegészítő emberek sem lógnak ki a sorból.
nem tudom, h ez az állapot meddig fog tartani, de ennél jobban, ahogy jelenleg a barca csinálja, sztem nem lehet focizni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2011.02.28. 18:01:43

Ejh, lehet akkor kicsit megalapozatlan volta kijelentésem. Az elmúlt meccseken, amikor láttam játszani őket akkor a szenvedés, ötlettelenség látszódott rajtuk, illetve egy döntetlen, vagy X állt az eredmény jelzőn. Akkor nem hihetetlenül rossz formában vannak, csak nincsenek a legjobban. :) Mert képesek lennének szerintem fölényesen is nyerni néhány meccsüket.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.02.28. 17:46:32

ElBartimaeus írta:
És ezért nem is tartok a Valencia elleni meccstől sem. Ők most kifejezetten rossz formában vannak, mi meg egyre csak javulunk. Hát meglepődnék ha nem sikerülne ott is begyűjteni a 3 pontot.
Ja, csak az utolsó 7 meccsükből 5-öt megnyertek ami azért elég jó. :) :wink:
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.02.28. 17:44:20

ElBartimaeus írta:Picit még a szombati meccsről:

Tetszett. Végre volt játék is, bár nem az első percektől. Viszont úgy érzem visszatértünk a jó útra, egy hét múlva csúcsformában leszünk megint!

És ezért nem is tartok a Valencia elleni meccstől sem. Ők most kifejezetten rossz formában vannak, mi meg egyre csak javulunk. Hát meglepődnék ha nem sikerülne ott is begyűjteni a 3 pontot.
A kifejezetten rossz forma jelzőt vhogy nem a Valenciára használnám, hanem mondjuk egy Espanyolra vagy egy Mallorcára.Nem tudom hány meccse nem kaptak ki és imádják kiszenvedni a győzelmet, mindent lehet mondani a Valenciára csak a rossz formát nem.
Kép
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2011.02.28. 17:37:55

Picit még a szombati meccsről:

Tetszett. Végre volt játék is, bár nem az első percektől. Viszont úgy érzem visszatértünk a jó útra, egy hét múlva csúcsformában leszünk megint!

LM10
Director del Fútbol

2011.02.28. 17:29:07

Valenciára:

Pinto-Alves-Piqué-Abidal-Maxwell-Busquets-Xavi-Iniesta-Messi-Villa-Pedro

Iszonyat kemény meccs lesz, de meg lesz a győzelem :wink:

Milito biztos nem lesz kezdő, már csak a Bilbao és a mallorca elleni mellőzése miatt sem.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.02.28. 17:26:01

nagy meccs lesz a szerdai, itt is a kezdőm:
------------------------------Pinto------------------------------
-----Alves------------Piqué----------Milito----------Abidal-----
----------------------------Busquets----------------------------
-----------------------Xavi----------Iniesta---------------------
---------------Messi----------Villa---------------Pedro---------
Tipp:
1-3. G.:MVP, Mata
cserék: 60':Xavi :arrow: Thiago, Villa :arrow: Afellay
80' Milito :arrow: Maxwell
:wink:
Visça! :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2011.02.28. 17:30:48-kor.
zsoltfree
Capitá del Barça

2011.02.28. 15:52:28

El lehet már kezdeni számolni?

Még 13 meccset kell lejátszani és ha abból 10-et megnyerünk és 1-et x-re hozunk és ha a Real nem üt minket 6-0-ra akkor bajnokok vagyunk:) HA a Madridot is ütjük még egyszer akkor csak 9 meccset kell nyerni egy döntetlen mellett a 13-ból. Közhely de itt már tényleg fordulóról fordulóra minden győzelem egy nagyon nagy lépés.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.28. 10:16:37

Mehmet Topal és Bruno is begyűjtötte az 5. sárgalapját a Bilbao ellen, így ők biztosan kihagyják a meccset ellenünk, nem rossz előjelek ;)
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.27. 13:50:43

Gauchomester írta:A tegnapi este után elmondhatjuk, hogy a Barcelona minden csapatot megvert az idei szezonban. :lol: Van, amelyiket egyszer, van, amelyiket kétszer, és reméljük lesz, akit háromszor. [-o<
Két évvel ezelőtt én is számon tartottam, akkor is sikerült ezt a bravúrt végrehajtani. :) Akkor egy Getafe-elleni győzelemmel sikerült abszolválni ezt az egyedülálló érdekességet.

Az, hogy valakit sikerül-e harmadszor is megverni (persze ahhoz a második győzelemnek is meg kell lennie), csak rajtunk múlik. Az ellenfélen nem nagyon, mert ők nem nagyon találják a Barcán a fogást. :D
Kép
Kép
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.02.27. 13:09:09

A magam részéről megnéznék egyszer egy olyan védelmet, ahol a két szélen a két brazil, Alves, és Adriano nyomja, míg belül a Puyol-Piqué-Abidal hármasból kettő szerepel. Adriano balbekként szenzációsan jó, erre eddig egyetlen egyszer kapott ott szerepet a közelmúltban, az Almeria elleni kupavisszavágón. Lőtt is egy olyan gólt, hogy...
Rivaldo-A Legnagyobb.
LaPulga
Barça B

2011.02.27. 13:03:07

mess2009 írta:
Barcaman14 írta:A lényeg természetesen a magabiztosan begyüjtött 3 pont, de azért játékban ismét alulmúltuk önmagunkat sztem. :roll: Az első féidő pocsék volt, vergődtünk, sok volt a pontatlanság, kevés mozgás a támadoktól.
Az a mi tudásunkat tükrözi hogy még így is sima 3-0 lett a vége. Ez adhat egy lökést hogy ismét meginduljunk felfelé ami formát illeti, de még sok van a csúcsformáig.Bár tegnap nagyon hiányzott Xavi és Alves játéka, biztos hogy velük máshogy festett volna az egész meccs.
Összességében jó hétvégét zártunk, hiszen a különbség megint 7 pont, és ez nagyon fontos előny az előttünk álló meccsek ismeretében!

Visca el Barca :!:
nos ez az amivel egyáltalán nem értek egyet! ha valami akkor az a tegnapi meccs lényege, hogy stabil játékkal magabiztos győzelmet arattunk, PEDIG nem játszott három ász! ami az egyéni teljesítményeket illeti Keita !tegnap! kiválóan helyettesítette Xavit, Adrianó a védelemben szintén, a támadó munkában valóban haloványabban mozog, de így is sokkal jobb, mint a másik oldalon Maxwell! ami engem illet ha visszajön Pulyol inkább a baloldalon játszatnám Maxwell helyett! még annyit, hogy az első félidőben a Mallorca kiválóan játszott mezőnyben és ezt a nyomást is jól birtuk! az más kérdés, hogy ha lenne még két klasszis csatárjuk is akkor bajban lettünk volna.
Sztem inkább Puyol legyen Pique párja belül és "Abi" legyen a bal oldalon....ez kicsit jobban üt sztem :D
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.02.27. 12:56:55

Nagyon örülök annak, hogy sikerült egy újabb "elátkozott" párosításból győztesen kijönni.

Ha csapat szinten valaki fejlődést akar keresni az elmúlt két évhez képest, akkor a támadójáték mellett - amiben Villának óriási szerepe van - épp az eddigi rendre mumusként aposztrofált ellenfelek legyőzése emelhető ki. Akármennyire is irányítottan magyarázom bele, mégis azt látom: ezekre a meccsekre jobban felkészültünk minden téren.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
mess2009
Director del Fútbol

2011.02.27. 12:49:55

Barcaman14 írta:A lényeg természetesen a magabiztosan begyüjtött 3 pont, de azért játékban ismét alulmúltuk önmagunkat sztem. :roll: Az első féidő pocsék volt, vergődtünk, sok volt a pontatlanság, kevés mozgás a támadoktól.
Az a mi tudásunkat tükrözi hogy még így is sima 3-0 lett a vége. Ez adhat egy lökést hogy ismét meginduljunk felfelé ami formát illeti, de még sok van a csúcsformáig.Bár tegnap nagyon hiányzott Xavi és Alves játéka, biztos hogy velük máshogy festett volna az egész meccs.
Összességében jó hétvégét zártunk, hiszen a különbség megint 7 pont, és ez nagyon fontos előny az előttünk álló meccsek ismeretében!

nos ez az amivel egyáltalán nem értek egyet! ha valami akkor az a tegnapi meccs lényege, hogy stabil játékkal magabiztos győzelmet arattunk, PEDIG nem játszott három ász! ami az egyéni teljesítményeket illeti Keita !tegnap! kiválóan helyettesítette Xavit, Adrianó a védelemben szintén, a támadó munkában valóban haloványabban mozog, de így is sokkal jobb, mint a másik oldalon Maxwell! ami engem illet ha visszajön Pulyol inkább a baloldalon játszatnám Maxwell helyett! még annyit, hogy az első félidőben a Mallorca kiválóan játszott mezőnyben és ezt a nyomást is jól birtuk! az más kérdés, hogy ha lenne még két klasszis csatárjuk is akkor bajban lettünk volna.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.02.27. 11:20:35

A tegnapi este után elmondhatjuk, hogy a Barcelona minden csapatot megvert az idei szezonban. :lol: Van, amelyiket egyszer, van, amelyiket kétszer, és reméljük lesz, akit háromszor. [-o<
samy85
Capitá del Barça

2011.02.27. 10:22:32

Csapat teljesítményről 5-re vizsgázott a Pep-team!
Ha a Xavi-Alves-Puyol-Valdés van, akkor is nehéz lett volna a meccs-főleg első szakasza.... Mallorca szigetéről elhozni a 3 pontot, az nem mindennapi...így hogy hiányzott 4 alapember... ezt a sikert megtöbbszörözi! És ugye itt had emeljem ki ismét csak Messi-t, mert az önmagához gyengén futballozó Argentín, megint betalált, és ez volt a győzelemhez a kulcs mert a goljáig rendre elvesztettük a labdákat viszonylag hamar....és helyenként a szigetlakók helyeztek nyomást ránk... Éric ismét bebizonyította h posztja talán legjobbja.
Pique is nagyszerű volt... Iniesta talán halványabb volt tegnap,de lehet tudatosan játszatta a mester kicsit hátrébb, hogy a labda azért eljusson a középpályára és a támadókhoz hiszen ez nem mindig sikerült , Messi-nek többször is vissza kellett lépnie a pálya közepére a laszti-ért!! ami a lényeg hogy az MVP betalált és megvan az értékes győzelem...Valenciában hasonlóan kemény meccsre számítok, és ettől is több kell majd... De nem aggódom, mert elindulunk felfelé a völgyből a hegy teteje irányába, és remélhetőleg májusra a csúcson leszünk!!!
Visca el Barca! :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.02.27. 10:04:21

A lényeg természetesen a magabiztosan begyüjtött 3 pont, de azért játékban ismét alulmúltuk önmagunkat sztem. :roll: Az első féidő pocsék volt, vergődtünk, sok volt a pontatlanság, kevés mozgás a támadoktól.

Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.27. 09:52:49

Zozzy 5 írta:nincs már fent valahol a tegnap esti meccs torrenttel? ncoreon nem láttam
A http://www.sporttorrent.com/ oldalon ha regelsz, többnyire fent vannak már másnap a meccsek. HD minőségben pakolják fel, gyorsan lejön.
Kép
Kép
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.02.27. 09:25:48

nincs már fent valahol a tegnap esti meccs torrenttel? ncoreon nem láttam
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.27. 09:12:41

Egy komolyabb csapat ellen kevés lesz ez a játék, bár most tényleg ennyi elég is volt egy Mallorca ellen. Sokkal több ellenállást vártam a hazaiaktól, hiszen jó hírnevük van odahaza. Az első félidő elején rendesen nyomtak minket, aztán Messi gólja egycsapásra összetörte őket. Utána már nem volt kérdéses a győztes kiléte.

Magabiztos győzelem és biztosan állunk a tabella élén. :)
Kép
Kép
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2011.02.27. 09:04:34

hallom, hogy az a patkány Murinho ismét velünk foglalkozik, most az időponton lovagol!!! az ok. hogy nálunk Pep nem szól vissza de nem lenne a klubnál valaki aki eligazítaná ezt a majmot?!
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.02.27. 08:55:21

Mondjuk tényleg fantasztikus volt az a gólpassz Keitától, de nagyon őt máskor nem lehet dicsérni, habár jó teljesítményt nyújt, csak azon a poszton nem nagyon figyel fel rá senki, különösen ha ott van előtte Messi, Villa és Pedro :D.

Amúgy a tegnapi meccsel kapcsolatosan: nekem tetszett a játék, az elején eléggé megijedtem, de aztán belejöttünk. Afellay-al meg vagyok elégedve, jól mozog, és az a passz Ininek :shock: :shock: :wink: :P

Szóval tényleg jó meccs volt, várom a folytatást és bízok Bojan feltámadásában is :D.
més que un club
Lezárt