Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát ez aztán tényleg csodaszép.
Egyszerűen nem értem, hogy mit szerettek annyira ebben a Chuckos csajban.torrentkiller írta:a külföldiek közül itt nem nagyon írtátok, talán csak Fecooo.
Nekem Ő a námbörván.

Persze, biztos, h van is benne valami kis hiba. Senki sem lehet tökéletes, még kívülről sem.Fernando írta:Én szeretem, ha van egy nőben egy nagyon icike picike kis hiba. Ettől nő a nő. Persze itt nem arra kell gondolni, hogy bajsza van meg hurkája vagy három mellbimbója, csak pl egy pici anyajegy, egy kis szeplő, bármi.S.Agüero írta:Ezek közül akiket linkeltetek nekem Adriana Lima tetszik a legjobban. Elég fullos csaj.Hibát véltek felfedezni benne?
én nem nagyon.
Én szeretem, ha van egy nőben egy nagyon icike picike kis hiba. Ettől nő a nő. Persze itt nem arra kell gondolni, hogy bajsza van meg hurkája vagy három mellbimbója, csak pl egy pici anyajegy, egy kis szeplő, bármi.S.Agüero írta:Ezek közül akiket linkeltetek nekem Adriana Lima tetszik a legjobban. Elég fullos csaj.Hibát véltek felfedezni benne?
én nem nagyon.
talán a legfontosabb,hogy mi volt ráírva,valami márkája biztosan van.socio66 írta:...[/color]
én tudom mi hiányzik belőle....énEzek közül akiket linkeltetek nekem Adriana Lima tetszik a legjobban. Elég fullos csaj. Very Happy Hibát véltek felfedezni benne?
bírom az ilyen fájdalmas humort. valaki tud még ilyet?Fernando írta:Nem saját, humorba volt anno, asszem levprof tette be (de ha nem Ő akkor bocs).

Nem saját, humorba volt anno, asszem levprof tette be (de ha nem Ő akkor bocs).lui1698 írta:áhhh fákkkkFernando írta:2i/i
Lelakta már Deryck.
daffy írta:a push-up melltartóra írtam. dukai és zimány is modell,ami azt feltételezi,hogy smink nélkül sem csúnyák. reginának pedig évek óta szilikon melle van,így a push-up esélytelen.Ezt mire írtad? mert a mellmérete valóban nem nagy. Viszont amit írtam, az rá nagyon is igaz.
Zooey Deschanel pedig bájos, no ő különleges, és felfigyel rá az ember.
Jól tudod, legalábbis még múlthéten mikor láttam a boltban akkor nem tűnt megcsináltatottnak.LM10 írta:Én pl a szilikon mellett is elítélem. Szabó Erikának igazi ha jól tudom![]()
a push-up melltartóra írtam. dukai és zimány is modell,ami azt feltételezi,hogy smink nélkül sem csúnyák. reginának pedig évek óta szilikon melle van,így a push-up esélytelen.Ezt mire írtad? mert a mellmérete valóban nem nagy. Viszont amit írtam, az rá nagyon is igaz.
Zooey Deschanel pedig bájos, no ő különleges, és felfigyel rá az ember.