Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt a hibát ha jól tudom 100%osan nem lehet javítani. Ha másfél éves a géped, akkor még van rajta gari. (Ha minden igaz az ilyen hibára az MS 3 éves garit vállal). Ha meg van flashelve, akkor beviszed ahol megcsinálták, és kiveszik. Ezután felhívod az MS-t, elvileg ingyen küldenek egy futárt, elviszi, megcsinálják (alaplapcsere jasperesre) és vissza is viszi a futár. Ezután viheted flashelni megint. (már ha akarod persze)Hunter91 írta:Ma 3 ledes lett az Xbox360-om(1,5éves). Ilyenkor mit lehet tenni? Érdemes megcsináltatni? Ha valakinek van ezzel kapcsolatban valami tapasztalata az megosztaná velem?
Nekem nem olyan rég volt ilyen problémám, 12ezerért megoldották, illetve lehet még beszereltetni pluszban hűtőt, s valamennyit az is segít, hogy ne "forrósodjon ki" legközelebb a processzorHunter91 írta:Ma 3 ledes lett az Xbox360-om(1,5éves). Ilyenkor mit lehet tenni? Érdemes megcsináltatni? Ha valakinek van ezzel kapcsolatban valami tapasztalata az megosztaná velem?
talán a legjobbak az országban velük vedd fel a kapcsolatot,illetve látogass el a szervízbe. egy 10esbe tuti megcsináljákHunter91 írta:Ma 3 ledes lett az Xbox360-om(1,5éves). Ilyenkor mit lehet tenni? Érdemes megcsináltatni? Ha valakinek van ezzel kapcsolatban valami tapasztalata az megosztaná velem?
Frankó, kmplayerrel megoldódott. Köszi szépen Tim! Jameg mindenkinek, aki segített.Tim írta:Az srt fájl az a felirat.Megnyitni feliratszerkesztővel tudnád,például subtitle workshop,vagy aegisub. A két hangsáv ellen az a legegyszerűbb megoldás,ha valami normális lejátszót használsz mint a gomplayer,vagy a kmplayer.Jobb egér gomb,audió,select stream,és kiválasztod a szinkront amelyik kell.
Az srt fájl az a felirat.Megnyitni feliratszerkesztővel tudnád,például subtitle workshop,vagy aegisub. A két hangsáv ellen az a legegyszerűbb megoldás,ha valami normális lejátszót használsz mint a gomplayer,vagy a kmplayer.Jobb egér gomb,audió,select stream,és kiválasztod a szinkront amelyik kell.Messa írta:Megint kéne egy kis segítség, most éppen Lostot nézek, 4. évad közepén járok.
Na most a gond az, hogy a 4. évadtól másik brigád csinálta a magyar szinkront, és valami pocsék, nézhetetlen, élvezhetetlen, hogy a magyar és az angol szinkron egyszerre fut a kép alatt. Ötször akkora figyelmet igényel kb, és sokszor 2-3szor vissza kell tekernem, hogy megértsem mit mondanak benne.
Minden rész külön mappában van, minden mappában magán a videón kívül van egy 'Lost.S04E01.ENG' , és egy 'Lost.S04E01.HUN' nevezetű SRT fájl. Ezek 39 KB-osak, megnyitni nem tudom őket.
Valami tipp?
Szinkron. Szajko, megpróbáltam, töröltem, de semmi. Ugyanúgy fut tovább. Ha mindkettőt kitörlöm akkor is.Fecooo írta:szinkron vagy felirat?
szinkron vagy felirat?Messa írta:Megint kéne egy kis segítség, most éppen Lostot nézek, 4. évad közepén járok.
Na most a gond az, hogy a 4. évadtól másik brigád csinálta a magyar szinkront, és valami pocsék, nézhetetlen, élvezhetetlen, hogy a magyar és az angol szinkron egyszerre fut a kép alatt. Ötször akkora figyelmet igényel kb, és sokszor 2-3szor vissza kell tekernem, hogy megértsem mit mondanak benne.
Minden rész külön mappában van, minden mappában magán a videón kívül van egy 'Lost.S04E01.ENG' , és egy 'Lost.S04E01.HUN' nevezetű SRT fájl. Ezek 39 KB-osak, megnyitni nem tudom őket.
Valami tipp?
Töröld az angolt,talán jó lesz.Messa írta:Megint kéne egy kis segítség, most éppen Lostot nézek, 4. évad közepén járok.
Valami tipp?
oo Fecooo, 1 perce töröltem le.Fecooo írta:légyszives másold be ide a fájlnevet kiterjesztéssel együtt...
lehet, h véletlenül átnevezted
Letöltöttem ezzel is, még mindig ugyanaz a hiba. A fájlnév helytelen.lui1698 írta:km player-t még esetleg próbáld meg.
Azthiszem ez lesz...Lionel85 írta:Szerintem próbáld meg mégegyszer letölteni, mert lehet, hogy hibás a fájl. Nekem is volt már hasonló.
Szerintem próbáld meg mégegyszer letölteni, mert lehet, hogy hibás a fájl. Nekem is volt már hasonló.Messa írta:Letöltöttem egy filmet, DVDrip. Semmivel nem bírom lejátszani. Media Player semmit nem csinál, a többi lejátszó meg azt írja ki, hogy a fájlnév helytelen. Próbáltam utána olvasgatni, de nem jutottam egyről a kettőre. Mit tegyek?
km player-t még esetleg próbáld meg.Messa írta:Letöltöttem egy filmet, DVDrip. Semmivel nem bírom lejátszani. Media Player semmit nem csinál, a többi lejátszó meg azt írja ki, hogy a fájlnév helytelen. Próbáltam utána olvasgatni, de nem jutottam egyről a kettőre. Mit tegyek?
Letöltöttem, tényleg írták, hogy egy rahedli kodekkel rendelkezik, de az is ugyanazt írja ki, mint a többi. A fájlnév helytelen. Azért köszönöm!daffy írta:a vlc player az ázott falevelet is le tudja játszani,ha azzal sem megy,akkor nem tudom
a vlc player az ázott falevelet is le tudja játszani,ha azzal sem megy,akkor nem tudomMessa írta:Letöltöttem egy filmet, DVDrip. Semmivel nem bírom lejátszani. Media Player semmit nem csinál, a többi lejátszó meg azt írja ki, hogy a fájlnév helytelen. Próbáltam utána olvasgatni, de nem jutottam egyről a kettőre. Mit tegyek?
elnino4 írta:Sziasztok hogy tudnám azt megcsinálni hogy a aláirásnál nagy legyen a kép ne ien kicsi? pls help