Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a lille eddigi 12 idegenbeli meccsebol mindossze 4-et nyert meg, mig a marseillnek 1 hazai veresege vanInitom írta:visca el barca írta:inkabb vegyel a penzeden egy fagyitInitom írta:Marseille-Lille V
3 as odds
?
DROIT AU BUT![]()
valaki semleges?:D
visca el barca írta:inkabb vegyel a penzeden egy fagyitInitom írta:Marseille-Lille V
3 as odds
?
DROIT AU BUT
inkabb vegyel a penzeden egy fagyitInitom írta:Marseille-Lille V
3 as odds
?
A Stuttgart meccsen én pont a hazain gondolkodtam. A svábok most lendületben vannak, égetően szükségük van a 3 pontra. A Schalkenak szerdán BL, meg a bajnokságban elképesztően gyengék.Initom írta: Juventus-Milan V
L'pool-Mu V
VfB Stuttgart - Schalke V
Leverkusen - Wolfsburg H
disznyóba is inkább V...L.Messi 10 írta:Azoknak akik szeretnének vaddisznót rakni hétvégére, ajánlom figyelmükbe a Juventus-Milan H-t, 2.85ért. Az Intert is verte a Juventus, és bármilyen rossz formában volt, ősszel a Milant is. A nagyok ellen érdekes módon mindig megy...
Kösz,hogy szóltál,javítva. Ritka,hogy ilyen nagyot nyerek,nem is szoktam ilyen "vaddisznós" szelvényt rakni. Általába 500-1000Ft 3-4 meccsre és max 10-es oddsok vannak.Fernando írta:Az uccsó gondolom V és nem H, de szép szelvény. Gratulálok hozzá!
Csúnya mellé fogás volt nekem is a mai nap. Loki, Novara bukó. Ne nagyon bízz bennem se, de szívesen megosztom mit rakok.levproff írta:Fernando találj valamit ki holnapra, mert én ezt már nem bírom..
De már úgyis mindegy,most nézem csak hogy az Espanyol nem tudott nyerni.Slither írta:Öhöm...FA-kupa...Hunter91 írta:Mit csinál már megint az Everton? Már régóta nem kaptak ki hazai pályán. Pont most nem kell ám a 3 pont... Szánalom...![]()
Amúgy tényleg gázak.
Legyen így. Nekem aztán tökmindegy melyik megy tovább. Csak egy megérzés.Fernando írta:3 gólt nem lehetetlen ledolgozni szerintem, főleg nem a Lokinak, persze jó a Kecskemét is, de én bízom a vendégekben.
Ne legyen igazad a Chelsea-vel kapcsoltaba...9Dave írta:Már írtam az előbb is, sztem otthon megveri az MU -t a Chelsea.tothmark írta:Mai durvulat :
Espanyol - Mallorca
Sevilla - Sp. Gijón
Barcelona B - Cordoba
Duisburg - Cottbus
Everton - Reading
Chelsea - Manchester Utd.
73,8x
Vélemény??
A többi rendben van
Már írtam az előbb is, sztem otthon megveri az MU -t a Chelsea.tothmark írta:Mai durvulat :
Espanyol - Mallorca
Sevilla - Sp. Gijón
Barcelona B - Cordoba
Duisburg - Cottbus
Everton - Reading
Chelsea - Manchester Utd.
73,8x
Vélemény??