Két barátnő beszélget:
-Képzeld, rájöttem, hogy megcsal a férjem.
-Hmm, hmmm... a k*rva anyját.
-És képzeld rájöttem, hogy otthonról hordja a kotont.
-A k*rva anyját... hmm hmmm.
...-És képzeld erre én kitaláltam, hogy kiszurkálom az összeset.
-A K*RVA ANYÁDAT!!!!!!!!!!!!
Kalap1988 írta:Láttam egy képet, csak nem találom már, egy kocsmáról, ami előtt áll két nem napon barnult és ez a felirat látható :
ROKKANTNYUGDÍJ CSEPPFOLYÓSÍTÓ IGAZGATÓSÁG
tessék a réti négeres kép
Igen, ez az Mondjuk szerintem photoshoppolt, mert láttam ezt a képet más felirattal is, de ettől még jó.
Láttam egy képet, csak nem találom már, egy kocsmáról, ami előtt áll két nem napon barnult és ez a felirat látható :
ROKKANTNYUGDÍJ CSEPPFOLYÓSÍTÓ IGAZGATÓSÁG
Rádiós kivánságműsorban:
- "Anyósom bent égett a házban, ennek emlékére szeretném kérni a Romantic együttestől a "Szeretem a bőröd illatát..." című számot!"
- Apám, én szerelmes vagyok!
- Szabad tudnom, kibe?
- Egy lóba!
- Hm. Legalább kanca az a ló?
- De apám, csak nem gondolja, hogy ferde hajlamaim vannak?
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Kicsit mindenki gondolkodjon már el, hogy mivel szemeteli tele a topikot.
Következő esetnél nem csak töröljük, de strigulázunk is, ha ma így tettünk volna, 4-5en pihennének már.
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
annyira nem vagyok elájulva ettől a bigyótól,azt hittem legalább okosabb,meg kérdezi h fiú? igen. a végén kihoz 1 full öreg asszonyt. meg 1 csomó ilyen van hogy vamit mintha el is felejteni megkérdezi h magyar-e rányomok igen. utána behozta a személyt megyünk tovább,hogy nem az és kérdi h angol?
szal vannak érdekes dolgok,nem akarom végig sorolni ezeket,de marchenát nem találta ki. julio cesárt és abidalt nagy nehezen 50. kérdésre.
Alekoszt bezzeg 10kérdésre tudta,kajak nem tom azt hogy csinálta,azon nagyon meglepődtem viszont.
jó pofa dolog am,lehet vele szórakozni.
Puskást simán kiadta, Henry helyett először Van Persie jött, másodszorra már a francia. Viszont Kubalánál először kiadta Puskást, aztán mijhtán ezerszer megkérdezte, hogy európai-e én meg mondom igen, kiadta Garrinchát Harmadszorra Di Stefanot. Aztán kiírja megvertem.
Erre kéri, hogy írjam be kire gondoltam, beírom kubala lászló, kiadja milyen lászlókat ismer.
És kajak ott van rajta Szarka "bikicsunáj" László (singer from hungarian TV show Megasztár 5)
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025