Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egyértelműen Hitchcock legjobb filmje és értettem a végét...messideco írta:Vertigo (Szédülés)
Mekkora film ez is. Hitchcock és James Stewart garancia volt a sikerre. Pff... a vége... Valaki értette teljesen?
Attól függ ki-mit tart klasszikusnak. Nekem ez a két film is az, és jópár igazi klasszikus jelent meg '70 után. (Ragyogás, A Bárányok hallgatnak stb..)messideco írta:sjay: ezek nem klasszikusok. Szerintem azok tartoznak bele, melyek 1970 előtt jelentek meg...
Szerintem az amazon-on, vagy az ebayen lehet próbálkozni
Szerk: köszi Kurdt, nézem is
Ilúvatar írta: Nem értem hogy egyesek miért húzzák le a filmet.
Ilúvatar írta:Gondolom a sztori miatt húzták le a filmet amit meg is értem. Plusz a vége miatt is.
A lenti két filmmel kapcsolatban igazad van, de amúgy nehéz kérdés, hogy mi klasszikus és mi nem. Az meg biztos, hogy nem lehet ilyen határt húzni, ráadásul végképp nem 1970-nél.messideco írta:sjay: ezek nem klasszikusok. Szerintem azok tartoznak bele, melyek 1970 előtt jelentek meg?
Nem rossz, bár nem vagyok szakelem a témában, a színésznőket valahogy nem tudom annyirra szeretni, mint a színészeket. Egyedüli kivétel van, az abszolúte mindenek felett állóan kedvenc színésznőm: Emma Thompsonsjay írta:http://www.imdb.com/list/JpdAAdlwzdk/?publish=save
Összeállítottam egy újabb listát
Véleményeket kérek![]()
Three Kings c. epizód (megjegyezném, nagyon találó cím); a 7. évad utolsó előtti (asszem 15.) része; és ugyebár ahogy a cím is mutatja, három Stephen King sztorit mutat be: Stand by Me, Misery, és a Shawshankmessideco írta:Más: melyik Family Guy részben van parodizálva a Remény rabjai![]()
Az első rész tényleg odavissza ver mindent, mert egyszerűen tetszik a világa. Érdekes filozófiai kérdést közelít meg.messideco írta:Mátrix
OMGEz a film simán üti az Avatart vagy az Eredetet is. Kedvet kaptam a 2. és 3. részéhez is.
Az Avatar azért annyira nem hú de jó film. A Mtárix "széria" fantaszikusmessideco írta:Mátrix
OMGEz a film simán üti az Avatart vagy az Eredetet is. Kedvet kaptam a 2. és 3. részéhez is.
hogy lehetett ezt a filmet nem látni eddig?messideco írta:Mátrix
Igen, a sztori 0lui1698 írta: Mert van neki?![]()
Na, komolyan. Tényleg tudni lehetett, hogy nem a sztori lesz az erőssége a filmnek. Viszont engem valahogy a cgi se fogott meg túlzottan.
Meg nekem azért nagyon kevés a sztori.
Ugyan ezért nem igazán jött be az Avatar se. Animált kék indiánok, 0 sztori.
Mind2ben egyetértünk akkor, egyik sem volt nagy szám...lui1698 írta:Mert van neki?![]()
Na, komolyan. Tényleg tudni lehetett, hogy nem a sztori lesz az erőssége a filmnek. Viszont engem valahogy a cgi se fogott meg túlzottan.
Meg nekem azért nagyon kevés a sztori.
Ugyan ezért nem igazán jött be az Avatar se. Animált kék indiánok, 0 sztori.
Mert van neki?Ilúvatar írta:Gondolom a sztori miatt húzták le a filmet amit meg is értem. Plusz a vége miatt is.
az "amatőr" fordítók az esetek többségében kenterbe verik a "profikat"... anno a South Park első fordítója is azért hagyta abba a munkát, mert a szinkronhoz az ő fordítását használták fel... szóval a sorozatfordítók igencsak profik általában...messideco írta:Nem tudom, nekem a poénok szinkronnal így jobban átjönnek, mint egy amatőr fordító által. Angolul egy fél részt néztem meg. A tudományos dolgok sem mindig érthetőek igazán felirattal![]()
Amúgy megtaláltam, március 13-án kezdik vetíteni
Zsíírmessideco írta:Amúgy megtaláltam, március 13-án kezdik vetíteni
Ezt adom.gergo9 írta:Mindenkinek jobb lesz ha nem lesz. És rá legyenek kényszerítve hogy angolul nézzék meg.
Kevés sorozatnak sikerült olyan pocsékra a szinkronja mint a big bangnek.
Magyarul egész egyszerűen nézhetetlen.