Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem ma az Alba Volánon ment el, utólag is köszi. 3-3, 1-3, 2-0...chonggy írta:Bayern-Inter ez ugye 2-3 lett, a többi szerintem:
PSG-Benfica 1-1
Spartak M-Ajax 0-2
Porto-CSKA M 1-0
Rangers-PSV 1-1
Liverpool-Braga 2-0
Ez jött, és ezzel értelemszerűen a szelvények is.Ma amúgy nincsenek rossz meccsek, úgyérzem jövedelmező nap lesz.
Jah,tényleg...A Liv' a következő,de az tuti hazai siker...Sajna.fcbarca0827 írta:Az utolsónál elírtad a Villarreal - Bragat.chonggy írta:Bayern-Inter D
PSG-Benfica D
Spartak M-Ajax D
Porto-CSKA M H
Rangers-PSV V
Villareal-Leverkusen H
Liverpool - Braga H
Ezeken töröm magam,valaki segithetne..
Az utolsónál elírtad a Villarreal - Bragat.chonggy írta:Bayern-Inter D
PSG-Benfica D
Spartak M-Ajax D
Porto-CSKA M H
Rangers-PSV V
Villareal-Leverkusen H
Liverpool - Braga H
Ezeken töröm magam,valaki segithetne..
Hát igen...Ki gondolta volna hogy egy ilyen 1. félidő után ez egy 4 gólos meccs lesz?!levproff írta:Azért félidőbe gondolom fogtad a fejed.![]()
Azért félidőbe gondolom fogtad a fejed.Barcaman14 írta:Getafe-Bilbao 2,5 gólnál több V 1,79
MU-Marseille 2-3 gól D 1,93
PAOK-AEK Athén 2-3 gól D 1,98
Real-Lyon 2,5 gólnál több V 1,62
300ft3325ft
Fürth-Hertha V 2,36
Getafe-Bilbao 4. vagy több gól V 2,95
MU-Marseille (0-1) H 2,18
200ft3035ft
Azért ez sem volt könnyű szülés, de az Arsenalos gyerek megmentett Téged.Tegnap ez jött (elég nagy pénzzel):
Kosice vs. Trencin H (5-0)
Norwich vs. Bristol City H (3-1)
Odds: 2.5 körül
Ezek jöttek tegnap. A Bilbao meccsel nagy mákom volt. A 90. percben jött a 4.!Barcaman14 írta: Getafe-Bilbao 2,5 gólnál több V 1,79
MU-Marseille 2-3 gól D 1,93
PAOK-AEK Athén 2-3 gól D 1,98
Real-Lyon 2,5 gólnál több V 1,62
300ft3325ft
Fürth-Hertha V 2,36
Getafe-Bilbao 4. vagy több gól V 2,95
MU-Marseille (0-1) H 2,18
200ft3035ft
1. A francia meccset én is néztem, de 5-6 meccse nem játszott mást ez a Nimes mind, hogy kikapott, nehezen tudom elképzelni, hogy ne lenne más, mint X a meccs. A Porto-ra se mertem rakni, mert szerintem teljes joggal nyomják ki a B csapatot a bajnokságban, ráadásul idegenben + a Leiria annyira nem áll rosszul, a Porto meg utcahosszal vezet, a héten meg EL. A Bilbao szerintem meglehet, kell nekik a 3 pont, a Getafe-nek meg tökmindegy, se előre se hátra túl sokat nem mozdulnak már el szerintem. Az izraeli meccshez nemtudok hozzászólni. Hertha szerintem behúzza.tothmark írta:Mai:
Hapoel Haifa - Maccabi Haifa
Fürth - Hertha BSC
Le Mans - Nimes
Getafe - Ath. Bilbao
Leiria - Porto
x22
Bl:
Bayern München - Internazionale
Manchester Utd. - Marseille
Chelsea - FC Köbenhavn
Real Madrid - Lyon Mindkét csapat szerez gólt: igen (H)
x6
Vélemény?
+ rakok egy totót is!
Netes fogadóknak mindeképp ajánlanám a Guetamalajai bajnokságot.levproff írta: Dep. Malacateco - Xelaju H (imádom a Guetamalai bajnokságotelképesztő a csapaok mennyire jók otthon)