Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
(a [ és a quote közé nem kell szóköz) parancsot,mert elsőre én is azt hittem hogy te írtad.... egyébként már elkezdődött Abidal műtétje! REMÉLJÜK MINDEN RENDBEN LESZ! ANIMO ABIDAL![/quote] Bocs a félre értés miatt!! nem igazán tudom használni ezt a quote valamit... csak az idézet gombot!!!Messithebest írta:Akkor használd a [ quote]samy85 írta: na ez elég félre érthető!!! főleg az utsó mondatod!!!
Csak a tisztánlátás kedvéért!!
Ezt nem én írtam, (egy másik forumrol valaki, és nagyon sokan vannak ilyenek) hanem bemásoltam, azért hogy lássa minden valamire való Barcelona szurkoló(mert sokan vannak itt) milyen emberek vannak, hogy még ebben az esetben is ilyeneket képesek mondani!! ezt mondom hogy ezért már az ember nehezen tűrtőzteti magát!!
Ha én értettem félre az írásod akkor bocs!!!
Akkor használd a [ quote][/quote](a [ és a quote közé nem kell szóköz) parancsot,mert elsőre én is azt hittem hogy te írtad.... egyébként már elkezdődött Abidal műtétje! REMÉLJÜK MINDEN RENDBEN LESZ! ANIMO ABIDAL!samy85 írta: na ez elég félre érthető!!! főleg az utsó mondatod!!!
Ezt nem én írtam, (egy másik forumrol valaki, és nagyon sokan vannak ilyenek) hanem bemásoltam, azért hogy lássa minden valamire való Barcelona szurkoló(mert sokan vannak itt) milyen emberek vannak, hogy még ebben az esetben is ilyeneket képesek mondani!! ezt mondom hogy ezért már az ember nehezen tűrtőzteti magát!!
Bocs nem esett le, hogy Te ezt idézted!samy85 írta:na ez elég félre érthető!!! főleg az utsó mondatod!!!Unicef írta:Az milyen világ Samy ahol ilyen degeneráltak billentyűzet elé ülnek?
Milyen világ ahol hangot adnak az emberi butaságuknak?
Milyen világ ahol, nem azt nézed, hogy ez egy szörnyű hír és jössz mindenféle általad kitalált baromsággal?
Én is!!!Remélem minden rendben megy majd és a felépülése is simán megy majd!Hajrá Eric!!!!Ilúvatar írta:Ma van Abidal műtétje! szorítok neki!
Én úgy tudom 16:00-tól. De ez nem biztoskakasugynok007 írta:Tényleg ma van a műtét.Hány órakor lesz?
Hajrá Abi.
Ánimó Abidal!!!
Úgy tudom, hogy délután 4 kor megy be a kórházba!kakasugynok007 írta:Tényleg ma van a műtét.Hány órakor lesz?
Hajrá Abi.
Ánimó Abidal!!!
nem pénteken?Ilúvatar írta:Ma van Abidal műtétje! szorítok neki!
na ez elég félre érthető!!! főleg az utsó mondatod!!!Unicef írta:Az milyen világ Samy ahol ilyen degeneráltak billentyűzet elé ülnek?
Milyen világ ahol hangot adnak az emberi butaságuknak?
Milyen világ ahol, nem azt nézed, hogy ez egy szörnyű hír és jössz mindenféle általad kitalált baromsággal?
Köszi! Ezt már kerestem.