Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az enyém is.daffy írta:előre kihangsúlyozom,hogy ez az én magán véleményem:
szerintem amíg vdb az edző,addig a spanyolok sem eb-t,sem vb-t nem nyernek. nem való a padra. ez független a meccs eredményétől. szerintem rossz taktikát erőltet.
előre kihangsúlyozom,hogy ez az én magán véleményem:kas7as írta:Hat a Spanyoloknak se lessz konnyu!!!!
Goool VILLA
Nyilván való, hogy meg kell oldani valamiképp, mivel az Európai kupákban érdekelt klubok esetében mikorra fogják tudni beilleszteni az elmaradt 30. fordulót? Állni fog a La liga, amíg sem a Barca, sem a Real nem játszik hétközben a BL-ben?LM10 írta: Ennek speciel még örülnék isXavi más meccsen(Almeria otthon) letölthetné az eltiltását, nem lenne rossz meccs a válogatott utána forduló miatt.
De szerintem megoldják ezt a problémát majd.
Szerintem Busquets és Martinez helyett Alonso és Fabregas fog kezdeni, persze Fabregas előrébb. Iraola helyett Marchena, lehet hogy Silva helyett is vagy Torres, vagy Llorente.Tocy írta:Casillas-Ramos,Piqué,Iraola,Capdevila-Busquets,Javi Martinez-Iniesta,Xavi,Silva-Villa én így kezdetnék, de valszeg a két bilbaoi kimarad
Az úgy nem járja. Nekem live meccs kell este 8-10 körül.Lionel85 írta:Töltesz le meccset. Valószínűleg én így vészelem át a Barça-hiányomat. Esetleg dvd-ről megnézem a 2006-os a 2009-es döntőket.MichaaBee írta:2 és fél hét Barca meccs nélkül, 2 egymást követő üres hétvége?Mi lesz velem?
![]()
Töltesz le meccset. Valószínűleg én így vészelem át a Barça-hiányomat. Esetleg dvd-ről megnézem a 2006-os a 2009-es döntőket.MichaaBee írta:2 és fél hét Barca meccs nélkül, 2 egymást követő üres hétvége?Fecooo írta:elmarad a bajnoki forduló jövőhétenMi lesz velem?
![]()
Kb azért amiért Klose is mindig ott van Löw keretében, sőt kezdőjében és halomra lövi a gólokat, pedig van, hogy 3-4 meccsen nem játszik vagy a kispadon sincs ott. Negredo se viszi azért nagyon a hátán a csapatot, nem tudom mivel lenne jobb, mint Torres.Barcaman14 írta:A név alapján! Ezuttal szerintem sem érdemelt volna meghívót, de azért még mindig jobban cseng a Torres mint a Negredo nem!?Lionel85 írta:Egy észrevétel, hogy Torres mi alapján került be
Szerintem is megoldják addig, de én is őrülnék neki, ha elmaradna a 30-dik forduló, de majd kiderülLM10 írta:Ennek speciel még örülnék isFecooo írta:elmarad a bajnoki forduló jövőhétenXavi más meccsen(Almeria otthon) letölthetné az eltiltását, nem lenne rossz meccs a válogatott utána forduló miatt.
De szerintem megoldják ezt a problémát majd.
2 és fél hét Barca meccs nélkül, 2 egymást követő üres hétvége?Fecooo írta:elmarad a bajnoki forduló jövőhéten
Ennek speciel még örülnék isFecooo írta:elmarad a bajnoki forduló jövőhéten
Iraola helyett egy kemény Marchena esélyesebb, illetve Martínez helyett szerintem Alonso kezd, Silva necces, de esélyes.Tocy írta:Casillas-Ramos,Piqué,Iraola,Capdevila-Busquets,Javi Martinez-Iniesta,Xavi,Silva-Villa én így kezdetnék, de valszeg a két bilbaoi kimarad
Jobban cseng persze, de hát ne hogy már név alapján válasszon Del Bosque! Ennyire ne legyen már elfogult! Bár szerintem egy csatárral áll majd föl a La Roja és az is Villa lesz, cserének pedig Llorente, egy ütős harmadik csatár jó lett volna Negredo személyében.Barcaman14 írta:A név alapján! Ezuttal szerintem sem érdemelt volna meghívót, de azért még mindig jobban cseng a Torres mint a Negredo nem!?Lionel85 írta:Egy észrevétel, hogy Torres mi alapján került be
A név alapján! Ezuttal szerintem sem érdemelt volna meghívót, de azért még mindig jobban cseng a Torres mint a Negredo nem!?Lionel85 írta:Egy észrevétel, hogy Torres mi alapján került be
Erre nem is gondoltam, de szerintem igazad van. Mondjuk kicsit nagy az arc Fabiano-nál, de jobb mint Bojan..Tocy írta:Hát Fabianot akár mi is beszerezhettük volna a padra...mégiscsak egy rutinos és jó csatár, nem egy Bojan...
Tényleg meglepő. Gondoltam, hogy a Sevillából egy európai topcsapatba vezet az útja, sok tehetség volt benne. De már 30-on túl van lassan, már neki is leáldoz a szerencséje.