Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
12
24%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
37%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 49
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.01. 19:25:31

A következő műsorszám megtekintése 18 éves kor alatt nem ajánlott! :lol:

titkárnőválasztó

ha ráviszed az egeret, akkor látod mi történik, ha rákattintasz, akkor meg megfordul :D

(gondolom jön, h perverz vagyok, de ez is a FB átka, egyik ismerősöm osztotta meg velem :P )
levproff
Director del Fútbol

2011.04.01. 16:53:46

Engem is megszivattak (vagy legalábbis remélem) : :D

Egy tök ismeretlen fas.i felhív, hogy a kocsija szélvédőjén egy ilyen cetli volt:

" Elnézést, hogy nekimentem az autójának. Kérem minél hamarabb hívjon fel.
Tel.: 0620 ****** "

És az én telószámom volt a cetlin. :)
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.04.01. 16:41:45

toshiba (nem tudni milyen) notebookhoz web cam drivert hol tudok szerezni?
Nézegettem toshiba honlapján,de ott nem találtam.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.01. 16:27:14

daffy írta:azon filózom,hogy megtréfálom az asszonyt. egy fóliát ragasztanék a wc deszka és a wc csésze közé...remélem csak pisilni fog :)
tegyél oda valami állatkát, hogy megijedjen egy csöppet...szereti a pókot? :mrgreen:
Kép
daffy
Madridista

2011.04.01. 16:14:41

azon filózom,hogy megtréfálom az asszonyt. egy fóliát ragasztanék a wc deszka és a wc csésze közé...remélem csak pisilni fog :)
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.01. 16:04:20

Már vártam azt a bizonyos szivató hírt! 3 év alatt 3x dőltem be! :lol: :lol:
Grat Iván!
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.04.01. 15:58:19

MessiFan írta:Ehhez az új cikkhez hozzászólva: Nemsemmi!
Remélhetőleg fejlődésnek indul a magyar utánpótlás nevelés mivel a spanyolok nagyon értenek hozzá.
Hogy hogyan kommunikálna? Angolul vagy tolmáccsal!
Kíváncsi leszek erre.
:lol:
Ez se kutya: http://juventushungary.hu/index.php?opt ... Itemid=168
Erről ne is beszéljünk: http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... l-2071204/
Forintban nem ér ennyit...
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.04.01. 15:58:10

Remélhetőleg fejlődésnek indul a magyar utánpótlás nevelés mivel a spanyolok nagyon értenek hozzá.
Kíváncsi leszek erre.
Még pár másodperc és eljut hozzád is. 8)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
van Bommel
Capitá del Barça

2011.04.01. 15:58:08

Kíváncsi leszek erre.
Érzésem szerint meg megvan az április 1-i tréfa....Sehol semmilyen forrás nem írt, mondott ilyet, ha az eurobarca barcelonai informátorai tudják, akkor valszega sport és az elmundodeportivo is tudna róla....
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.01. 15:54:35

Ehhez az új cikkhez hozzászólva: Nemsemmi!
Kíváncsi leszek erre.

Egy másik téma:
http://www.origo.hu/nagyvilag/20110329- ... esete.html
Hihetetlen...
Képek csak erős idegzetűeknek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2011.04.01. 15:59:59-kor.
daffy
Madridista

2011.04.01. 13:57:14

Kalap1988 írta:...
sportolói szemmel az a mennyiségű gyümölcs,melyből elegendő-a példa kedvéért legyen csak egyféle- "c" vitamint beviszel,messze nem tartozik az egészséges táplálkozásba. hogy miben hiszel és miben nem,az más kérdés. próbálom kerülgetni a táplálkozástudományi részét,de nehéz anélkül nyilatkozni róla. a hétköznapi kaja,amit te egészségesnek hiszel,tudományosan már nem az. a steril környezet sem egészséges,mielőtt átesnénk a ló túloldalára. a kenyér,felvágottak,édességek,joghurtok,stb. mind-mind nélkülözhető,hovatovább kerülendő dolgokból többet tartalmaznak,mint egészségesből. amit te beviszel 3 kiló gyümölcsből,azt én egy fél tablettából. és a tablettába nincs cukor,nem génkezelt,nem permetezik vegyszerrel,nem esik rá a radioaktív eső,stb. el sem tudtam képzelni,hogy milyen különbség van egy tudományosan egészséges és egy hétköznapi kaja közt,amíg ki nem próbáltam. a kenyér és a rizs szénhidrát összetételétől kezdve az adalékanyagokig,mindenben eltér és ha hiszed,ha nem,érzem a különbséget. és a legérdekesebb: mindig is éreztem,csak most már tudom a tudományos hátterét is. és sem étkezem 100%ban "egészségesen",nekem is leszalad 1 tábla csoki néha,de érzem és látom a különbséget és a hatását. a hit a másik része. ha azt hiszed,hogy amit megeszel az jó,azzal nincs semmi baj. a gond akkor kezdődik,ha görcsösen vagy konzervatív(mint jóanyám,nem kell magadra venni). a tudomány fejlődik és vitathatatlanul hasznos szinte minden téren. ezt lehet elfogadni és ellenezni. te mindent megeszel,én válogatok,a tiéd a könnyebb út,az enyém a nehezebb. én a tudomány szerint étkezem,te a szokások szerint. ennek ellenére lehet,hogy te 90évig élsz,én pedig 60 évesen eltolom a biciklit...
gergo9
Director del Fútbol

2011.04.01. 13:44:31

Gyúráshoz kötelező a vitamin pack. Én próbáltam hónapokig anélkül hát ég és föld a kettő.
A sok génkezelt,vegykezelt fhos gyümölcs meg zöldség garantálom hogy egészségtelenebb mint ezek a vitaminok.
Én voltam nyáron teljesen kivizsgáláson nyári meló miatt tökéletesenél is tökéletsebb vérképem volt.
Kiegészítők előtt pedig közel sem. Sőt.
De gyakran az orvosok is teljesen szakbarbárok ebben a témában és beszélnek hüleséget össze-vissza.
Sportorvossal érdemes diskurálni a kiegészítőkről, és garantálom hogy 100%ig támogatni fogja a táplálékkiegészítők szedését sport mellet.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.01. 13:12:57

daffy! Lehet, hogy akkora mennyiségű vitamint, amennyit te szedsz be, nem tudsz gyümölcsből bevinni, csak azt nem értem, hogy annyira miért van szükség és biztos vagy-e, hogy az élsportoló mennyiség neked kell-e és hosszútávon jót tesz-e ? Itt igazából az első kérdés érdekes, a többire egy orvos tudna választ adni és biztos vagyok benne, hogy az a válasz lenne, ami neked tetszik. Az első kérdés viszont azért érdekes, mert én hiszek abban, és ezért tudom is, hogy Földünk mindent megad nekünk a jó Isten jóvoltából, amire szükségünk van. Itt merül fel a kérdés, hogy, ha mindaz a vitamin természetes módon nem adagolható ( természetes alatt azt értem, hogy emberi beavatkozás, tehát mondjuk vitamingyártás nélkül), akkor szerinted szükséges-e ? Az én felfogásom szerint nem, és abban sem vagyok biztos, hogy hosszútávon egy bizonyos mennyiség felett jót tesz-e, de ez még egyszer mondom csak feltevés és nem értek hozzá. Szerintem a természet megadja a kincseket nekünk és annakelőtte is voltak egészséges emberek, sőt, a mostaninál pusztán ebben a tekintetben sokkal egészségesebbek voltak, mindenféle vitamin nélkül...
Szerintem pedig épp fordítva van, az a genetika, hogy valaki beteg annak ellenére, hogy egészségesen étkezik. A természetes pedig az, hogy nem.
gergo9: Gén és vegykezelt gyümölcsöt- zöldséget nem eszek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2011.04.01. 13:47:29-kor.
daffy
Madridista

2011.04.01. 12:55:54

Kalap1988 írta:...
pont ezért írtam 2 olyan vitamint,melyet kifejezetten sportolóknak,azon belül testépítőknek fejlesztett ki európa legnagyobb táplálékkiegészítő gyártója és nem a kiskegyed ajánlata :) nekem működött és számomra ez az egy fontos. ezért javasoltam bátran a kollégának és azért,mert a sportszakma talán 2 legjavasoltabb vitaminja,márpedig a testépítőknél válogatottabb ételeket aligha fogyaszt bárki is.
ui: nem engedhetem meg magamnak,hogy az összes vitamint és ásványi anyagot gyümölcsből egyem meg,mert azzal annyi cukrot vinnék be,hogy bekómálok
szerk: az,hogy te egészséges vagy a hétköznapi kaják mellett,az genetika. az ilyen hulladékok,mint én,betegeskedünk. gondolom a srác is próbált gyümölcsöt enni és feltételezem ő is házi koszton élt,de ennek ellenére beteg. ez ismét a te szerencsédre mutat rá. ha egészséges lenne a gyümölcstől,szerintem nem kérne tippeket "hardcore" szerekre :)
Akkor már itt is elgondolkodhatunk, hogy amit te gyümölcs-koncetrátumnak hiszel, valóban az-e. Sok helyen kimutatták már, hogy a legtöbb gyógyiban sima c vitamin van. Az emberek attól gyógyulnak meg, mert azt hiszik, valami hasznosat vesznek be, közben nem.
csak példa volt a gyümölcs koncentrátum,nem kell szó szerint érteni. nyilván nem darált almát tartalmaz(viszont ha utána olvasol az oldalon,amit linkeltem mellé,akkor láthatod,hogy 1-2 összetevőnél oda van írva a származása).ha a bérescsepptől gyógyul meg,akkor szedjen azt,nekem édesmindegy,csak írtam,hogy nekem és sok társamnak ez bevált.
neked is csak azt tudom írni,ez nem cetebe,meg centrum tabletta. ha nem működne,nem szedné többmillió sportoló. a többibe nem mennék bele,ha érdekel olvass utána
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.01. 11:50:45

daffy írta:
Lionel85 írta:Szerintem az sem életforma, hogy tizen- huszonévesen tablettákat szedsz. Sok a nyavalya persze, de öregkorban állítólag ez visszaüthet. Mármint hogy gyógyszerezed a szervezeted és ami most nem talál meg, az öregkorodban visszaüt. Bár én is csak hallomásból tudom ezt, de elgondolkodtató.
én csak azon gondolkodnék el,hogy mit érdemes megfogadni és mit nem. nem bántásból,de ez fszság :) a vitamin nem gyógyszer,hanem koncentrált gyümölcs. így legalább megéled az öreg kort,mikor elgondolkozhatsz,hogy a többiek vajon miért nem szedtek vitamint :) nincs benne fájdalomcsillapító,sem hormonserkentő,se semmi,csak vitamin. ha káros lenne,nem lenne forgalomba,mivel sportolóknak lett készítve,így szigorúbb ellenőrzéseknek vetik alá,mint a béres cseppet.
ui: kinek van szüksége vitaminra,ha nem a fejlődő tizenéves szervezetnek?
Szerintem, ha valaki igyekszik az egészségesen táplálkozni, azt eszi, amit ismer és tud, hogy honnét származik, akkor nincs szüksége semmilyen vitamintablettára, mert tízszer annyit fogyaszt egyéb módokon. Ez persze a mai mérgezett világban nehéz, de ,ha van rá mód, akkor felesleges horribilis összegeket költeni vitaminokra. Azt nem mondom, hogy ezek egészségtelenek, de azért a gyógyszer vagy a vitaminrendszer elég átláthatatlan, rengeteg a kamu közte és van olyan, ami nem használ, hanem inkább árt. Persze elhiszem, hogy te ismered és tudod, hogy mit lehet bevenni, tehát nem állítom, hogy egészségtelen. Csak arra kívánok utalni,hogy ha az ember nézi a reklámokban megjelenő csodaszereket, akkor azt hinné, hogy minden ember makkegészséges. Pedig nincs így. Még az igényesebb tv-ékben és újságokban is rengeteg hazugságot reklámoznak.... Nincs bajom a vitaminokkal, de egy normális világban, ahol a gyógyszer- és élelmiszerlobbi egyébként nem mérgezne minket úton-útfélen, ezekre nem volna szükség. Valószínűleg nagyrészt ugyanazok csinálják mindkettőt.
Inkább eszek kétszáz kiló gyümölcsöt, mint beveszek két tablettát... Azelőtt sem voltak gyógyszerek, még sem voltak vitaminhiányosak az emberek. Én örülök a tudományos fejlődésnek, főként az orvostudománynak, hiszen milliónyi életeket mentettünk meg így, de az egyébként feleslegesnek mondható dolgokat nem szeretem. Semmilyen vitamint nem szedek, igyekszem házi ételeket enni és makkegészséges vagyok. Ellenben láttam már millió olyan embert, aki szedi a vitaminokat, minden steril nála, mindenre odafigyel, mégis állandóan beteg... Nem állítom, hogy a vitamintól van, csak azt mondom, hogy, ha valaki normális életmódot folytat, akkor felesleges.
kudu
Entrenador del Barça

2011.04.01. 11:35:03

Srácok, olyan vállalkozó szellemű egyénekre lenne szükségem, akik jártasak a megyéjükben a megyei szintű labdarúgásban (megye1, megye2/3), valamint szívesen is foglalkozna ezzel a témával egy honlapon.

Gondolok itt eredmények feltöltésére, beszámolók készítésére, interjúkra.

A honlap még tesztüzemben fut, akit érdekelne, írjon ide, vagy privibe!
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.01. 11:25:45

Akkor már itt is elgondolkodhatunk, hogy amit te gyümölcs-koncetrátumnak hiszel, valóban az-e. Sok helyen kimutatták már, hogy a legtöbb gyógyiban sima c vitamin van. Az emberek attól gyógyulnak meg, mert azt hiszik, valami hasznosat vesznek be, közben nem.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.04.01. 11:06:38

Lionel85 írta:Szerintem az sem életforma, hogy tizen- huszonévesen tablettákat szedsz. Sok a nyavalya persze, de öregkorban állítólag ez visszaüthet. Mármint hogy gyógyszerezed a szervezeted és ami most nem talál meg, az öregkorodban visszaüt. Bár én is csak hallomásból tudom ezt, de elgondolkodtató.
én csak azon gondolkodnék el,hogy mit érdemes megfogadni és mit nem. nem bántásból,de ez fszság :) a vitamin nem gyógyszer,hanem koncentrált gyümölcs. így legalább megéled az öreg kort,mikor elgondolkozhatsz,hogy a többiek vajon miért nem szedtek vitamint :) nincs benne fájdalomcsillapító,sem hormonserkentő,se semmi,csak vitamin. ha káros lenne,nem lenne forgalomba,mivel sportolóknak lett készítve,így szigorúbb ellenőrzéseknek vetik alá,mint a béres cseppet.
ui: kinek van szüksége vitaminra,ha nem a fejlődő tizenéves szervezetnek?
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.01. 11:01:42

daffy írta:
Lionel85 írta:Vitaminbomba gyümölcsökből. Grapefruit különösen ajánlott, de az is jó, ha veszel egy csomót és összeturmixolod.
és nem utolsó sorban teli van cukorral :) ezek csak népi bölcseletek. több, mint a semmi,persze,de...gyümölcsből beviszel c vitamint. többi? és nem csak az kell,aminek a nevében a vitamin szó szerepel.
egyszerűbb ilyen esetben a tudományra támaszkodni és egy kapszulába bevinni mindent. még csak el sem hízol majd :)
Szerintem az sem életforma, hogy tizen- huszonévesen tablettákat szedsz. Sok a nyavalya persze, de öregkorban állítólag ez visszaüthet. Mármint hogy gyógyszerezed a szervezeted és ami most nem talál meg, az öregkorodban visszaüt. Bár én is csak hallomásból tudom ezt, de elgondolkodtató.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.04.01. 10:52:23

Lionel85 írta:Vitaminbomba gyümölcsökből. Grapefruit különösen ajánlott, de az is jó, ha veszel egy csomót és összeturmixolod.
és nem utolsó sorban teli van cukorral :) ezek csak népi bölcseletek. több, mint a semmi,persze,de...gyümölcsből beviszel c vitamint. többi? és nem csak az kell,aminek a nevében a vitamin szó szerepel.
egyszerűbb ilyen esetben a tudományra támaszkodni és egy kapszulába bevinni mindent. még csak el sem hízol majd :)
Szerk.:Ez a multi pro pack. ha jól értem az egész 6 tabletta??Vagy egy csomagba van 6 tabletta és több csomag van egy ilyen pakkban?
30 tasak van benne. egy tasakban 6 tabletta. nagyon jó kis cucc. zöldet pisilsz tőle,ha ürül ki :) nem leszel levert,fáradt és jó esetben beteg sem. azt nem elfeledni,hogy ez csak segítség,de nem pajzs.nekem bevált. sportolók használják,de ha nekik jó,akkor neked is. :wink:
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.01. 10:49:35

Vitaminbomba gyümölcsökből. Grapefruit különösen ajánlott, de az is jó, ha veszel egy csomót és összeturmixolod.
Kép
Kép
Kép
albicelesteX
A Vadász

2011.04.01. 10:47:17

Valamit venni akarok,mert ebben az évben minden megtalál.Többször voltam ezen a télen megfázva,mint ezelőtt együtt meg most is elkaptam egy ilyen hasmenős hányós mókát,ami nagyon alám tett....Ezért gondolom,hogy valami hiányában szenvedek amit pótolnom kéne.

Szerk.:Ez a multi pro pack. ha jól értem az egész 6 tabletta??Vagy egy csomagba van 6 tabletta és több csomag van egy ilyen pakkban?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára albicelesteX 2011.04.01. 10:55:24-kor.
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.01. 10:25:36

Vagy a Béres csepp. Régen szedtem, hozzá volt tabletta is, de sokat szerintem nem ért, legalábbis az orvosom lebeszélt róla. Fiatal szervezetnek nem szükséges az ilyen.

Sok gyümölcs az immunerősítő!
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.04.01. 10:14:17

albicelesteX írta:Sziasztok.

Nem tud valaki mondani valami olyan vitamint ami immun erősítő?Saját tapasztalat esetleg??
minden vitamin immun erősítő,nem? úgy értem,hogy a hiányukat megérzed alaposan. nem sikerült értelmeznem pontosan a kérdést. csak egy választ szeretnél vagy vásárolni akarsz valamit?
ha választ,akkor "c" vitamin,ha vásárolni,akkor:
-daily vita-min
-vagy multi pro pack . mindkettőt használtam. a második nagyon izmos,engem az húzott ki a betegségekből. 6 kapszula van egy adagban. a daily-t szedem most,mert nincs járvány. ez csak 1 kapszula és 75napra elég.
albicelesteX
A Vadász

2011.04.01. 09:59:36

Sziasztok.

Nem tud valaki mondani valami olyan vitamint ami immun erősítő?Saját tapasztalat esetleg??
Kép
Válasz küldése