2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
tegyél oda valami állatkát, hogy megijedjen egy csöppet...szereti a pókot?daffy írta:azon filózom,hogy megtréfálom az asszonyt. egy fóliát ragasztanék a wc deszka és a wc csésze közé...remélem csak pisilni fog
MessiFan írta:Ehhez az új cikkhez hozzászólva: Nemsemmi!
Remélhetőleg fejlődésnek indul a magyar utánpótlás nevelés mivel a spanyolok nagyon értenek hozzá.
Hogy hogyan kommunikálna? Angolul vagy tolmáccsal!
Kíváncsi leszek erre.
Még pár másodperc és eljut hozzád is.MessiFan írta:Ehhez az új cikkhez hozzászólva: Nemsemmi!
Remélhetőleg fejlődésnek indul a magyar utánpótlás nevelés mivel a spanyolok nagyon értenek hozzá.
Kíváncsi leszek erre.
Érzésem szerint meg megvan az április 1-i tréfa....Sehol semmilyen forrás nem írt, mondott ilyet, ha az eurobarca barcelonai informátorai tudják, akkor valszega sport és az elmundodeportivo is tudna róla....MessiFan írta:Ehhez az új cikkhez hozzászólva: Nemsemmi!
Kíváncsi leszek erre.
sportolói szemmel az a mennyiségű gyümölcs,melyből elegendő-a példa kedvéért legyen csak egyféle- "c" vitamint beviszel,messze nem tartozik az egészséges táplálkozásba. hogy miben hiszel és miben nem,az más kérdés. próbálom kerülgetni a táplálkozástudományi részét,de nehéz anélkül nyilatkozni róla. a hétköznapi kaja,amit te egészségesnek hiszel,tudományosan már nem az. a steril környezet sem egészséges,mielőtt átesnénk a ló túloldalára. a kenyér,felvágottak,édességek,joghurtok,stb. mind-mind nélkülözhető,hovatovább kerülendő dolgokból többet tartalmaznak,mint egészségesből. amit te beviszel 3 kiló gyümölcsből,azt én egy fél tablettából. és a tablettába nincs cukor,nem génkezelt,nem permetezik vegyszerrel,nem esik rá a radioaktív eső,stb. el sem tudtam képzelni,hogy milyen különbség van egy tudományosan egészséges és egy hétköznapi kaja közt,amíg ki nem próbáltam. a kenyér és a rizs szénhidrát összetételétől kezdve az adalékanyagokig,mindenben eltér és ha hiszed,ha nem,érzem a különbséget. és a legérdekesebb: mindig is éreztem,csak most már tudom a tudományos hátterét is. és sem étkezem 100%ban "egészségesen",nekem is leszalad 1 tábla csoki néha,de érzem és látom a különbséget és a hatását. a hit a másik része. ha azt hiszed,hogy amit megeszel az jó,azzal nincs semmi baj. a gond akkor kezdődik,ha görcsösen vagy konzervatív(mint jóanyám,nem kell magadra venni). a tudomány fejlődik és vitathatatlanul hasznos szinte minden téren. ezt lehet elfogadni és ellenezni. te mindent megeszel,én válogatok,a tiéd a könnyebb út,az enyém a nehezebb. én a tudomány szerint étkezem,te a szokások szerint. ennek ellenére lehet,hogy te 90évig élsz,én pedig 60 évesen eltolom a biciklit...Kalap1988 írta:...
pont ezért írtam 2 olyan vitamint,melyet kifejezetten sportolóknak,azon belül testépítőknek fejlesztett ki európa legnagyobb táplálékkiegészítő gyártója és nem a kiskegyed ajánlataKalap1988 írta:...
csak példa volt a gyümölcs koncentrátum,nem kell szó szerint érteni. nyilván nem darált almát tartalmaz(viszont ha utána olvasol az oldalon,amit linkeltem mellé,akkor láthatod,hogy 1-2 összetevőnél oda van írva a származása).ha a bérescsepptől gyógyul meg,akkor szedjen azt,nekem édesmindegy,csak írtam,hogy nekem és sok társamnak ez bevált.Akkor már itt is elgondolkodhatunk, hogy amit te gyümölcs-koncetrátumnak hiszel, valóban az-e. Sok helyen kimutatták már, hogy a legtöbb gyógyiban sima c vitamin van. Az emberek attól gyógyulnak meg, mert azt hiszik, valami hasznosat vesznek be, közben nem.
Szerintem, ha valaki igyekszik az egészségesen táplálkozni, azt eszi, amit ismer és tud, hogy honnét származik, akkor nincs szüksége semmilyen vitamintablettára, mert tízszer annyit fogyaszt egyéb módokon. Ez persze a mai mérgezett világban nehéz, de ,ha van rá mód, akkor felesleges horribilis összegeket költeni vitaminokra. Azt nem mondom, hogy ezek egészségtelenek, de azért a gyógyszer vagy a vitaminrendszer elég átláthatatlan, rengeteg a kamu közte és van olyan, ami nem használ, hanem inkább árt. Persze elhiszem, hogy te ismered és tudod, hogy mit lehet bevenni, tehát nem állítom, hogy egészségtelen. Csak arra kívánok utalni,hogy ha az ember nézi a reklámokban megjelenő csodaszereket, akkor azt hinné, hogy minden ember makkegészséges. Pedig nincs így. Még az igényesebb tv-ékben és újságokban is rengeteg hazugságot reklámoznak.... Nincs bajom a vitaminokkal, de egy normális világban, ahol a gyógyszer- és élelmiszerlobbi egyébként nem mérgezne minket úton-útfélen, ezekre nem volna szükség. Valószínűleg nagyrészt ugyanazok csinálják mindkettőt.daffy írta:én csak azon gondolkodnék el,hogy mit érdemes megfogadni és mit nem. nem bántásból,de ez fszságLionel85 írta:Szerintem az sem életforma, hogy tizen- huszonévesen tablettákat szedsz. Sok a nyavalya persze, de öregkorban állítólag ez visszaüthet. Mármint hogy gyógyszerezed a szervezeted és ami most nem talál meg, az öregkorodban visszaüt. Bár én is csak hallomásból tudom ezt, de elgondolkodtató.a vitamin nem gyógyszer,hanem koncentrált gyümölcs. így legalább megéled az öreg kort,mikor elgondolkozhatsz,hogy a többiek vajon miért nem szedtek vitamint
nincs benne fájdalomcsillapító,sem hormonserkentő,se semmi,csak vitamin. ha káros lenne,nem lenne forgalomba,mivel sportolóknak lett készítve,így szigorúbb ellenőrzéseknek vetik alá,mint a béres cseppet.
ui: kinek van szüksége vitaminra,ha nem a fejlődő tizenéves szervezetnek?
én csak azon gondolkodnék el,hogy mit érdemes megfogadni és mit nem. nem bántásból,de ez fszságLionel85 írta:Szerintem az sem életforma, hogy tizen- huszonévesen tablettákat szedsz. Sok a nyavalya persze, de öregkorban állítólag ez visszaüthet. Mármint hogy gyógyszerezed a szervezeted és ami most nem talál meg, az öregkorodban visszaüt. Bár én is csak hallomásból tudom ezt, de elgondolkodtató.
Szerintem az sem életforma, hogy tizen- huszonévesen tablettákat szedsz. Sok a nyavalya persze, de öregkorban állítólag ez visszaüthet. Mármint hogy gyógyszerezed a szervezeted és ami most nem talál meg, az öregkorodban visszaüt. Bár én is csak hallomásból tudom ezt, de elgondolkodtató.daffy írta:és nem utolsó sorban teli van cukorralLionel85 írta:Vitaminbomba gyümölcsökből. Grapefruit különösen ajánlott, de az is jó, ha veszel egy csomót és összeturmixolod.ezek csak népi bölcseletek. több, mint a semmi,persze,de...gyümölcsből beviszel c vitamint. többi? és nem csak az kell,aminek a nevében a vitamin szó szerepel.
egyszerűbb ilyen esetben a tudományra támaszkodni és egy kapszulába bevinni mindent. még csak el sem hízol majd
és nem utolsó sorban teli van cukorralLionel85 írta:Vitaminbomba gyümölcsökből. Grapefruit különösen ajánlott, de az is jó, ha veszel egy csomót és összeturmixolod.
30 tasak van benne. egy tasakban 6 tabletta. nagyon jó kis cucc. zöldet pisilsz tőle,ha ürül kiSzerk.:Ez a multi pro pack. ha jól értem az egész 6 tabletta??Vagy egy csomagba van 6 tabletta és több csomag van egy ilyen pakkban?
minden vitamin immun erősítő,nem? úgy értem,hogy a hiányukat megérzed alaposan. nem sikerült értelmeznem pontosan a kérdést. csak egy választ szeretnél vagy vásárolni akarsz valamit?albicelesteX írta:Sziasztok.
Nem tud valaki mondani valami olyan vitamint ami immun erősítő?Saját tapasztalat esetleg??