Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálam sincs, szóval még nem csinálták meg. Mondjuk nem is zavar,mert eddig a 3 meccsen 0 pont.Fernando írta:Nem nagyon látom a tippjeim eredményét hétfőtől? Ez még így direkt vagy nálam van a baj?
látva az előző meccset, nem olyan meglepő. a logikus az minimális inter győzelem lenne,de amilyen teljesítményt tudnak nyújtani,kb legalább annyira benne van a vereségük is.9Dave írta:Érdekes, hogy a Schalke - Inter meccsen a hazaiakkal lehet többet nyerni.
szerintem a döntetlennel midenki kiegyezneMichaaBee írta:Írd be döntetlennek.Slither írta:Elnézést kérek a hiba miatt, figyelmetlen voltam és félre kattintottam.![]()
Annyit tudok tenni, hogy törlöm azt a meccset, és így mindenki 0 pontot kap. Ez megfelelne?![]()
Írd be döntetlennek.Slither írta:Elnézést kérek a hiba miatt, figyelmetlen voltam és félre kattintottam.![]()
Annyit tudok tenni, hogy törlöm azt a meccset, és így mindenki 0 pontot kap. Ez megfelelne?
Semmi baj, a döntéssel egyetértekSlither írta:Elnézést kérek a hiba miatt, figyelmetlen voltam és félre kattintottam.![]()
Annyit tudok tenni, hogy törlöm azt a meccset, és így mindenki 0 pontot kap. Ez megfelelne?
Nemáááár telim lett... .fcbarca0827 írta:Persze. Ez a legjobb döntés.Slither írta:Annyit tudok tenni, hogy törlöm azt a meccset, és így mindenki 0 pontot kap. Ez megfelelne?
Persze. Ez a legjobb döntés.Slither írta:Annyit tudok tenni, hogy törlöm azt a meccset, és így mindenki 0 pontot kap. Ez megfelelne?
Jogos! Én 4.40 pontot kaptam arra, hogy 2:0-át tippeltem a hazai csapatra. Aminek ugye itt a Malaga volt feltüntetve. Szóval jogtalanul kaptam ennyi pontot.bence-barca írta:A Malaga-Levante-t fordítva írtátok fel, így hiába raktam meg a Levante sikerét idegenben, nem jött pont, merthogy igazából hazai pályán nyertek.
Lehetne valamit csinálni? Mert így sokaknak jött tévesen pont, sokaknak meg nem járt pont, holott kellett volna....
Mondjuk én még a 08/09-es idénybeli nyereményemről se hallottam sokat.Slither írta:Hát, explicite nem volt kimondva (legalább is nem emlékszem hogy írta volna vki), a "Szabályok" részben szereplő rész még a 08/09-es szezonra vonatkoztak, azóta nem volt hivatalosan erről semmi.