Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen logikus a gondolatmeneted, azért ha minél hamarabb behozhatatlan előnyre tennénk szert a bajnokságban akkor már lehetne a többire koncentrálni!Én nem dőlnék kardomba, ha „csak” a bajnokság lenne meg, én azt tartom a legfontosabb sorozatnak, a többi „csak” bónusz!Legyen meg mind 4 meccs, s nincs miről beszélni!ozsimiki írta:.....
Egyetértek.ozsimiki írta:
Ezt pont fordítva látom.
A bajnoki a jelen állás szerint a legjelentéktelenebb. X-et most aláírnám, sőt a vereséget is, ha biztosra tudnám,h a kupadöntőt megnyertük, és a Blben továbbmentünk ellenük.
8pont előnyünk van, 8 forduló...ezt csak mi tudjuk elbukni, teljesen függetlenül a Madridi bajnokitól.
VISZONT, adott egy kupadöntő, ami hihetetlenül fájna ha ellenük elbuknánk, szintúgy a BL elődöntő.
Én ilyesmivel egyeznék ki: (aztán lehet a srácok álom sorozatot produkálnak ismételten)
bajnoki: x, rosszabb esetben egy 2-1
kupadöntő: győzelem, mind1 ,h hogyan
Bl odavágó: 1-1, 2-2, de benne lehet egy 1-2 is.
Bl visszavágó: 3-1
Ezt pont fordítva látom.Bob_Marley írta:Érdekes egy szituáció lesz így, hogy valószínűsíthetően 4 meccs lesz még ebben a szezonban rövid időn belül!Mind a 4et megnyerni nem hiszem, hogy tudjuk kivitelezni!Én is úgy vagyok vele a bajnoki számomra a legfontosabb, s azt be is kellene húzni vagy esetleg egy döntetlent elérni Madridban!Kupa 2élű ezt többen is írtátok, s a BL-t is ideveszem, lutri mindkettő, talán azért azzal, hogy 2 mérkőzés lesz a BL-ben „könnyebb” lesz ott!11es párbaj meg elég horrorisztikus lenne a kupadöntőben![]()
A bajnoki van legelőbb, valóban ott lehet kicsit erőt demonstrálni, aztán majd meglátjuk!De azért tényleg óvatosan, mert valóban összetörhetünk minden álmot Madridban, de ez oda vissza működik!Tippelni nem is merek, bajnoki legyen meg, a többi győzelem bónusz!
de akkor mivel verjük meg a barcát? védekezni nem tudunk olyan szervezetten+össze is törnénk benneteket. meg kéne próbálni labdát birtokolni,de sajnos ehhez 0 a kp-nk. khedira a kezdőkörben épphogy meg tud fordulni,xabi egyedül kevés.Drigo írta: Daffy ne haragudj, de ez ellen a Barça ellen kinyílni kész öngyilkosság. Az egyetlen megoldás az, amit tavaly az Inter csinált. A "probléma" ott kezdődik, hogy Maridban ehhez sem csapat, sem pedig két olyan, élete formájában játszó védő nincs, mint tavaly az Inter és Lucio meg Samuel.
a bwin jobban fizet,így ha nem haragszol,ezt most kihagynámŐsszel én is gondoltam erre, csak én Madridos havernak mondtam, hogy fogadjunk. Nincs kedved velem játszani? Van 3 sorozat 3*X összeg fejenként, amelyik csapat búcsúzik egy sorozattól annak a szurkolója kap 2*X-t (egyszer sajátja vissza, plusz az ellené)? Ha érdekel -> Pü
Ősszel én is gondoltam erre, csak én Madridos havernak mondtam, hogy fogadjunk. Nincs kedved velem játszani? Van 3 sorozat 3*X összeg fejenként, amelyik csapat búcsúzik egy sorozattól annak a szurkolója kap 2*X-t (egyszer sajátja vissza, plusz az ellené)? Ha érdekel -> Püdaffy írta:megrakom mindet mixen,hogy ti nyeritek. 5000rel elkezdem és a végén vagy lesz 80ezrem vagy nem égünk mindig
pont nem ette meg gallas.torrentkiller írta:http://www.hatharom.hu/article/d95c1e-r ... rukkjeivel
Ezt a cikket csak én érzem apró túlzásnak?
tudom és ez így is van,ennek ellenére szerintem megpróbálják. megrakom mindet mixen,hogy ti nyeritek. 5000rel elkezdem és a végén vagy lesz 80ezrem vagy nem égünk mindigSanama írta: Daffy,
A Real novemberben is próbálta az Inter taktikáját játszani,annyi a baj,hogy ezek a játékosok nincsennek azon a szinten,amilyen szinten az Inter játékosai voltak. Értem ezalatt azt,hogy nem tudnak annyira fegyelmezetten és együttműködve védekezni,ez teljesen jól látszott novemberben.
Szóval a védekezéssel nem tudom mire fog menni a Madrid,majd kiderül.
Ettől függetlenül szerintem nem nyeri mindent a Barca, egy vagy 2 x simán becsúszhat.
A szuperkupa két meccses tudtommal...+ ha a szuperkupát is behúznánk ellenük, akkor 10/10 lenne Pep mérlege
Daffy,daffy írta:tudod hol bukhat az ügy? a kupában és a szuperkupa első meccsén,ha madridban lesz. mind2 meccsen a real elsősorban a védekezést fogja preferálni. ott 11ember áll majd a kapuban és a cél a 11es párbaj(már ha kontrából nem sikerül betalálni). ott meg bármi lehet. a bajnokság kuka,a bl-ben nektek kell ugrani,bármi lehet,de a kupa lesz a legnagyobb harc. az szerintem x lesz.Boixos írta:100 évben egyszer van ilyen, h akkora a különbség a barca és a madrid között, h az uccsó 5 meccs mind nekünk esett le, 16-2 gólkülönbséggel.
és ennek még korántsincs vége.
ezt tudja pep is, tudják a játékosok is, tudja mindenki barcelonában.
úgyhogy sztem mindent meg fognak tenni részünkről, h az összes szezonbeli bugi meg legyen, vagy legalábbis veretlenül jöjjünk ki ezekből a meccsekből.
sztem meg lesz a 10/10.
SZERINTEM
tudod hol bukhat az ügy? a kupában és a szuperkupa első meccsén,ha madridban lesz. mind2 meccsen a real elsősorban a védekezést fogja preferálni. ott 11ember áll majd a kapuban és a cél a 11es párbaj(már ha kontrából nem sikerül betalálni). ott meg bármi lehet. a bajnokság kuka,a bl-ben nektek kell ugrani,bármi lehet,de a kupa lesz a legnagyobb harc. az szerintem x lesz.Boixos írta:100 évben egyszer van ilyen, h akkora a különbség a barca és a madrid között, h az uccsó 5 meccs mind nekünk esett le, 16-2 gólkülönbséggel.
és ennek még korántsincs vége.
ezt tudja pep is, tudják a játékosok is, tudja mindenki barcelonában.
úgyhogy sztem mindent meg fognak tenni részünkről, h az összes szezonbeli bugi meg legyen, vagy legalábbis veretlenül jöjjünk ki ezekből a meccsekből.
sztem meg lesz a 10/10.
ez nem vitás,de az látszott az idei meccsekből,hogy annak a csapatnak van keresnivalója ellenetek,amelyik bátran megy ki. a kis csapatok nem képesek ezt bírni 90 percig,de talán mi igen. így sincs kétségem,hogy akár 4 vereség is becsúszhat,de nem összekakilt realos játékosokat akarok látni a pályán. ki kell menni, a legjavát nyújtani,támadni és fegyelmezetten játszani. aztán ha 5-0,akkor 5-0,de megtettük,amit lehetett.Kalap1988 írta: Azért azt tegyük hozzá, hogy ha visszatér Puyol ( márpedig addig visszafog) és ha szerencsénk van, még Abidal is, akkor a jó formában lévő barca védelem ( Abidal nélkül is) nehezen sebezhető. Persze, hogy tegnap az volt, mikor egy posztidegen Busquets volt a pályán, két támadásban szélsőt játszó hátvéd és egy rossz napot kifogó Pique és Alves, akik közül az utóbbira ez a sok hiba idén egyáltalán nem jellemző, Pique potenciálját pedig ismerjük ( nagy meccsen még nem hagyott minket cserben). Szóval a sebezhetőt erős túlzásnak érzem. Van mikor igen, de szerintem ellenetek sokkal összeszedettebb lesz már, nem beszélve egy esetleges bl döntőről...
Azért azt tegyük hozzá, hogy ha visszatér Puyol ( márpedig addig visszafog) és ha szerencsénk van, még Abidal is, akkor a jó formában lévő barca védelem ( Abidal nélkül is) nehezen sebezhető. Persze, hogy tegnap az volt, mikor egy posztidegen Busquets volt a pályán, két támadásban szélsőt játszó hátvéd és egy rossz napot kifogó Pique és Alves, akik közül az utóbbira ez a sok hiba idén egyáltalán nem jellemző, Pique potenciálját pedig ismerjük ( nagy meccsen még nem hagyott minket cserben). Szóval a sebezhetőt erős túlzásnak érzem. Van mikor igen, de szerintem ellenetek sokkal összeszedettebb lesz már, nem beszélve egy esetleges bl döntőről...daffy írta:bátran nektek kell menni,mert az a meccsekből látszik,hogy a védelmetek sebezhető,csak a csatárok nem használják ezt ki. nálunk meg van az a támadó minőség,amely berúgja a lehetőségeket adott esetbenLG írta:+ ha a szuperkupát is behúznánk ellenük, akkor 10/10 lenne Pep mérlegeDe én úgy gondolom, h nem fogjuk az összes meccset behúzni ellenük, szinte lehetetlen is lenne. De sztem összességében jól fogunk kijönni a meccsekből. A kupa lehet, h az övék lesz, de BL-ban mi megyünk majd tovább.
Az viszont biztos, h az 5-0-ból nem szabad kiindulni, az régen volt, most már egészen más meccsek lesznek.
bátran nektek kell menni,mert az a meccsekből látszik,hogy a védelmetek sebezhető,csak a csatárok nem használják ezt ki. nálunk meg van az a támadó minőség,amely berúgja a lehetőségeket adott esetbenLG írta:+ ha a szuperkupát is behúznánk ellenük, akkor 10/10 lenne Pep mérlegeDe én úgy gondolom, h nem fogjuk az összes meccset behúzni ellenük, szinte lehetetlen is lenne. De sztem összességében jól fogunk kijönni a meccsekből. A kupa lehet, h az övék lesz, de BL-ban mi megyünk majd tovább.
Az viszont biztos, h az 5-0-ból nem szabad kiindulni, az régen volt, most már egészen más meccsek lesznek.