Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most hogy mondod..Naponta kétszer sétálok el mellette,de még nem ettem ottLionel85 írta:Saját véleményem. A Határ út, 50-es villamos melletti bódé nagyon finom gyros tálat ad. Nagyon jó a kiszolgálás is, gyorsan megvan a kaja és ami a legfontosabb, hogy finom! A húst nem tudom, de talán bárányból van, sosem eszem csípősen és már többször is visszatértünk a barátnőmmel.
Egyébként szerintem azért csinálnak szárnyasból is, mert a nép így kívánja, nem mindenki szeretheti a bárány-borjú húst.
Nekem fél éve van jogsim, de az eü nekem para volt, 2x megrántottak. Mind2x arcra, nem jött be, hogy vastag ezüstláncom volt stb...nálunk itt ilyen volt a dolog, hogy ugye 2esével megyünk be, egyik átmegy, másik bukik. Mind2x azt kérdezték először, aki bejött velem, és mind2x tudott mindent, ezért én már nem mehettem átbali 15 írta:Istenem az a hülye jogsi.
Nekem már lassan egy éve van meg. A KRESZ sikerült 3x-ra. A többi hál'istennek ment elsőre. Emlékszem az egészségügyi vicces volt.
Rémisztettek, hogy milyen nehéz meg minden és semmi komoly nem volt.
Forgalminál mondták, hogy tényleg "hűhá buktatnak mint állat". De én nem tapasztaltam korrupciót.
De hallottam olyat akit hetedszerre engedtek át végül. Lefizették a vizsgabiztosokat. Asszem ha 5X megbuksz az után már 2 vizsgabiztos ül hátul. Csinos lehet....
nah akkor a válaszokHunter91 írta:Mivel nem találtam alkalmasabb topicot,ezért ide írtam.
Bár jó néven venném ha a későbbiekben lenne egy külön horgászat topic is,mert így nagyon elveszik az információ. Korábban is volt horgászatról szó,de nem találom sehol. Na mind1.
Aki szokott horgászni attól kérdezném elsősorban,hogy milyen szereléket érdemes akadós terepen használni. Valamint a nyeletőfékes orsót hogyan állítsam be, hogy ne dobja le a damilt,mikor bevágok és átvált sima fékre.
-Gondolok itt arra,hogy fogjam le a dobot bevágáskor?
-A nyeletőfék milyen erősségű legyen a normál fékhez képest?
-Milyen előkét célszerű használni(gondolom fonottat,de abból is milyet?)
Hétfőn voltam horgászni,volt is egy hatalmas kapásom be is vágtam neki,de a horogelőke nem bírta a kiképzést. Két méter után feladta. A damil pedig úgy begubancolódott az orsón,hogy újra kellett kötnöm az egészet.
A horgászhely (Pötréte) tőzegbányató elég akadós, észnél kell nagyon lenni.
Először voltam ott. A helyiek szerint nem kis halak úszkálnak benne,ezt én is tapasztaltamA hellyel szemben bokros,akadós nádas van ez elé etetem, ezt a helyet dobáltam. Gond nélkül ki tudtam szedni a cuccot. Itt vette fel az a bestia is a csalit
(pálinkás kukorica-trágyagiliszta volt a menü
)
Ponty(ok)-ra akarok elsődlegesen horgászni. Ha valakinek van bevált csalija pontyra és megosztaná velem azt szívesen venném.(jöhet bármilyen tipp,mert nincsenek idegesítő kisebb keszegek, halak) Ha valami jön az már izmosabb fajta
Várom a hozzászólásokat
Mi meg továbbra is jó (off topiknál 1000szer jobb) ötletnek tartanánk, ha az egyéb sportokba írnátok, mivel ez is egy sport.
Volt, elég régen már. Vhol ehhez is megvan a rekordom képként
Saját véleményem. A Határ út, 50-es villamos melletti bódé nagyon finom gyros tálat ad. Nagyon jó a kiszolgálás is, gyorsan megvan a kaja és ami a legfontosabb, hogy finom! A húst nem tudom, de talán bárányból van, sosem eszem csípősen és már többször is visszatértünk a barátnőmmel.Tim írta:Erre nagyon kíváncsi leszek én is! Bár szerintem nem lenne szabad csirkéből,pulykából készíteni(nem azért mert nem eszem ilyesmit,hanem mert száraz),bárányból lenne az igazi,esetleg borjúból.Más kérdés hogy hol lehet kis hazánkban ezekhez hozzájutni..A Gyradiko jól hangzik,de ahogy olvasom megoszlanak a vélemények:"Jó Gyros a gyradikó bár az a görög öregasszony tényleg tud bunkó lenni...Game90 írta: Tim!
Már van gyros-teszt is:
http://varosban.blog.hu/2011/04/18/a_le ... gic_burger
Pár helyre azért kiváncsi leszek, Gyradiko, Szeráj, Antalya...
Úgy látszik ilyen a görög mentalitás. Viszont drága, vmi 750 ft?(csak párszor voltam ott a családdal)
ettől függetlenül jó. bár azt nem értem, hogy miért kell kézzel megfogni valamit/aztán megvakarni a tököd, orrod taknyod és utána belemarkolni a sült krumpliba és úgy tenni mintha ez rendben lenne és nem venné a vendég észre... van még mire figyelni higiéniai szinten..
azért aki teheti menjen el és próbálja ki, nagy különbség van. "![]()
Na,ez sem rossz ajánlat:"Campona, BÁRÁNY GYROS. Időnként elég jó tud lenni. A személyzet alig beszél magyarul, és ráadásul drága. De sztem megér egy próbát. " Szóval időnként jó,a személyzettel sem tudsz kommunikálni,de cserébe drága.Ha ez nem hozza meg a kedved akkor semmi
Erre nagyon kíváncsi leszek én is! Bár szerintem nem lenne szabad csirkéből,pulykából készíteni(nem azért mert nem eszem ilyesmit,hanem mert száraz),bárányból lenne az igazi,esetleg borjúból.Más kérdés hogy hol lehet kis hazánkban ezekhez hozzájutni..A Gyradiko jól hangzik,de ahogy olvasom megoszlanak a vélemények:"Jó Gyros a gyradikó bár az a görög öregasszony tényleg tud bunkó lenni...Game90 írta: Tim!
Már van gyros-teszt is:
http://varosban.blog.hu/2011/04/18/a_le ... gic_burger
Pár helyre azért kiváncsi leszek, Gyradiko, Szeráj, Antalya...
Ez rohadt bejövős. Bár a kézit annyira nem csípem, de a foci meg a kosár egyesítése: hatalmasMessiFan írta:Új sport: Kronum
A Kronum egy amerikai sport, amely egyesíti a foci a kézilabda és a kosárlabda sportokat. A játék gyors iramú és magas a gólszerzési arány. Az Egyesült Államokban egyre nagyobb népszerűségnek örvend, de Európa "meghódítása" még azért odébb lesz szerintem..
Nekem tetszik
Ezt már láttam én is. Nem tűnik rossznakMessiFan írta:Új sport: Kronum
simán lehet,én csak tippeltem. nem vagyok szakértősneco7 írta:
Kölyökként nagyon hasonló a kettő,de egyébként szerintem is labrador...a goldennek vmivel hosszabb a szőre már kölyökként is.Mindkét fajta retriever,annyi a különbség,h a golden retriever a hosszabb szőrű,valamivel kecsesebb testalkatú,míg a labrador retriver a rövid szőrű,izmosabb,masszívabb testalkatú fajta. Talán ezek a főbb különbségeik megjelenésben.
Kölyökként nagyon hasonló a kettő,de egyébként szerintem is labrador...a goldennek vmivel hosszabb a szőre már kölyökként is.Mindkét fajta retriever,annyi a különbség,h a golden retriever a hosszabb szőrű,valamivel kecsesebb testalkatú,míg a labrador retriver a rövid szőrű,izmosabb,masszívabb testalkatú fajta. Talán ezek a főbb különbségeik megjelenésben.messibarca írta:Sztem viszont ez egy labrador ilyenünk van nekünk isdaffy írta:én golden retrievernek nézemIlúvatar írta:Igazi cukkermukker a kutyusNem tudjátok milyen fajta ez?
Számomra elég butaságnak tűnik...MessiFan írta:Új sport: Kronum
A Kronum egy amerikai sport, amely egyesíti a foci a kézilabda és a kosárlabda sportokat. A játék gyors iramú és magas a gólszerzési arány. Az Egyesült Államokban egyre nagyobb népszerűségnek örvend, de Európa "meghódítása" még azért odébb lesz szerintem..
Nekem tetszik
Nekem túl amerikai, túl mű. Idenejöjjön.MessiFan írta:Új sport: Kronum
Nekem tetszik
Sztem viszont ez egy labrador ilyenünk van nekünk isdaffy írta:én golden retrievernek nézemIlúvatar írta:Igazi cukkermukker a kutyusNem tudjátok milyen fajta ez?
én golden retrievernek nézemIlúvatar írta:Igazi cukkermukker a kutyusNem tudjátok milyen fajta ez?