Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Deus
Boixos Nois

2011.04.23. 17:44:29

Kép
Kép
KépKép
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.22. 17:07:51

Ööö...Messi 30 gólos a bajnokságban, és 50 összesítve?
messi1011
Barça B

2011.04.22. 14:05:13

ElBartimaeus írta:
madmushroom írta:Szélen kellene erőltetni. Ennyi a gond. :D
Ott tettük. Nem volt ott sem jobb. Alvessel volt néhány szép kényszerítő, amivel nem jutottunk egy fikarcnyit sem előre. Az a baj, hogy formán kívül van. Ő ennél sokkal nagyobb százalékban tudja átverni a védőket, sokkal jobban és pontosabban is lő, mint ahogy most csinálja. És megjegyzem, hogy egy támadótriónál igen fontos, hogy legalább ketten formában legyenek, hogy a mozgások, passzok megfelelőek legyenek. Itt meg Pedro és Villa egyértelműen pocsék formában van, úgyhogy még ha Messi annyira jó is lenne, sem tudna akkorát alakítani, mert igazából egyedül van.
Azért ne várd el, hogy Messi mindig 4-5 védőt tudjon átverni, mert ezt kellett volna. Szerintem félt is, mert a real játékosok elég durvák voltak.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2011.04.22. 13:39:16

madmushroom írta:Szélen kellene erőltetni. Ennyi a gond. :D
Ott tettük. Nem volt ott sem jobb. Alvessel volt néhány szép kényszerítő, amivel nem jutottunk egy fikarcnyit sem előre. Az a baj, hogy formán kívül van. Ő ennél sokkal nagyobb százalékban tudja átverni a védőket, sokkal jobban és pontosabban is lő, mint ahogy most csinálja. És megjegyzem, hogy egy támadótriónál igen fontos, hogy legalább ketten formában legyenek, hogy a mozgások, passzok megfelelőek legyenek. Itt meg Pedro és Villa egyértelműen pocsék formában van, úgyhogy még ha Messi annyira jó is lenne, sem tudna akkorát alakítani, mert igazából egyedül van.
messi1011
Barça B

2011.04.22. 13:27:58

[quote="socio66"]véletlenül sem akarom rákenni a mai vereséget,de megint hozta azt a sétálgatós,kényelmes,olykor nemtörődöm hozzáállását,amit nagyon nem szeretek.
a néhány szólóján kívül teljesen haszontalan volt,ez pedig annak tükrében hogy gyakorlatilag rá épül a csapat és őt keresik legtöbbször a társak, nyilvánvaló volt hogy következményekkel fog járni.
persze mentségére legyen mondva,keményen fogták és nem nagyon akadt játszótársa,de azért ő messi,hogy egy kupadöntőben igenis villanjon meg.
lehet hogy pihentetni kellett volna többet,nem erőltetni az elmúlt hetek sörmeccsein. és ez nem csak rá igaz.
[/quote

Nem épül Messire a csapat. Haszontalan volt a játéka? nem miatta ment el, és elég nehéz dolga volt, mert nagyon őrízték, ráadásul elég sok alattomos húzása volt ellene a madridnak. Lehetett volna mind a két meccsen gólpassza, ha a társak berugják, vagy az első meccsen az egyetlen igazán veszélyes támadó. Szerintem kedden meg hátrább játszott. Villa és Pedro is kapott jó labdát. Pontosabban Pedro berugta, de sajnos lesen volt. Abban van valami, hogy kevés a mozgás, de nagyon fáradt, és próbálja beosztani az erejét. Szerintem idén ő játszotta a legtöbbet, és ha ő nem lett volna sok meccsen, eddig sem jutott volna el a csapat. Guardiola pihentette volna Messi a Villareal ellen, de hát be kellett állnia. Batistára is mérges vagyok, mert minek kellett őt elrángatni az USA elleni és a Costa Rica elleni barátságos meccsekre. Rengeteg energiát vett ki belőle a hosszú utazás.
messi1011
Barça B

2011.04.22. 13:18:12

Barcaman14 írta:Igazából most egyenként mindenkihez lehetne egy "jó" szavunk, de én elsősorban rajta láttam hogy iszonyúan kedvetlen, fásult. Félreértés ne essék, nem "az egy emberre kenjük a vereséget" témát pedzegetem.
De tisztán látszik sajnos az utóbbi időben hogy keveset mozog. Elveszti és 10-ből 5-ször támad vissza. Régebben ez nem így volt.
Sok labdát szór el, rendkívül pontatlan. Úgy érzem hogy fejben valami megtört. Szerencsére nem olyan drasztikusan mint anno Ronaldinhonál, de tény és való, hogy valami nincsen rendben. És néha azt érzem hogy Pep ez ellen nem is akar tenni. Ez alatt azt értem hogy keveset pihen. Pedig biztos hogy Pep legszívesebben pihentetné, de Messi mindig játszani akar, és ezért nem is erőlteti a témát inkább Pep.
Furcsa, de ez a vereség egy kicsit helyre rakhatja fejben. Mert bizony sokszor látszik rajta hogy elhitte hogy neki csak várnia kell a labdát, elindulni vele, a többi meg majd lesz valahogy. Ez a legnagyobb gond, és ez nem csak a tengapi meccs utáni észrevétel, hanem sajnos az utóbbi időben rendre ezt látom nála! :roll:
Szerintem Messi nagyon fáradt, mind fejben, mind fizikailag, de nem akar pihenni, mert segíteni akar a csapatnak. Igazából szerintem nem bírja a terhelést. Nyáron sem pihent, most sem fog, mert Copa America. Rnoniet meg hagyd, mert felesleges vele pedálózni.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.04.21. 12:47:04

tegnap ö is mint mindenki a szokásos barca tilitolit erőltette. csak azt nem értem ha ott van a 16-oson és 8 védő van nyakán minek kell beléjük vezetni a labdát :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2011.04.21. 12:43:21

Szélen kellene erőltetni. Ennyi a gond. :D
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.04.21. 12:42:28

madmushroom írta:
Barcaman14 írta:Igazából most egyenként mindenkihez lehetne egy "jó" szavunk...
Ettől függetlenül tegnapi is csak az ő ritmusváltásaiból lett valamirevaló helyzet.
Tisztában vagyok vele, de nem is ezt hoztam fel mint problémát! Valóban ha nem lennének az ő ritmusváltásai, akkor nem tudom ki húzna jelenleg váratlant elől, de az a baj hogy egy két ritmusváltáson kívül nem sokat mozog labda nélkül. De már leírtam hogy szerintem mi a gond... :wink:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MatyiG
Adminisztrátor

2011.04.21. 12:18:21

Remélem nem CR példáját fogja venni és lesz egy nagyképű játékos, mert ezt a hozzáállást egyre többet látom rajta.
Nem jó felé kezd elmenni. :roll: :?
zsulter
Jugador del Barça

2011.04.21. 12:10:51

socio66 írta:véletlenül sem akarom rákenni a mai vereséget,de megint hozta azt a sétálgatós,kényelmes,olykor nemtörődöm hozzáállását,amit nagyon nem szeretek.
a néhány szólóján kívül teljesen haszontalan volt,ez pedig annak tükrében hogy gyakorlatilag rá épül a csapat és őt keresik legtöbbször a társak, nyilvánvaló volt hogy következményekkel fog járni.
persze mentségére legyen mondva,keményen fogták és nem nagyon akadt játszótársa,de azért ő messi,hogy egy kupadöntőben igenis villanjon meg.
lehet hogy pihentetni kellett volna többet,nem erőltetni az elmúlt hetek sörmeccsein. és ez nem csak rá igaz.
Ezzel teljesen egyetértek...További problémának látom, hogy túl nagy teher van rápakolva, ami a támadókat illetti...A Tridente alatt valahogy a terhek jobban el voltak osztva, egyenként kevesebb nyomás volt a játékosokon, mert ha nem Messi, akkor majd villan Eto'o, vagy Henry is rúgott nem egy fontos gólt...
Most meg ha nem megy elől, csak Messiben lehet bízni, másban nem...Villa fáradt (ebben lehet benne van az is, hogy VB volt illetve első éve itt, Pedro pedig azon kívül hogy gyors mint a nyúl és elég jól lő, könnyen levehető a pályáról, mert terület kell neki...így marad Messi)...
Padról meg nincs kit behozni a támadósorban, aki érdemben hozzá tudna tenni a játékhoz....Ezért nem hibáztatom Messit, azon túl, hogy leszokhatna arról hogy mindig be kell vinni 3 ember közé a labdát és a kaputól 5 méterre is cselezni kell a lövés helyett, valamint a sétálgatásról, amikor elveszíti a labdát....Több összjátékot várok tőle...de ezen kívül le a kalappal előtte....nagyon akart tegnap is, de a fáradság miatt fásult és görcsös rossz döntéseket hozott...

Egy dolog nyilvánvaló: bővebb keret kell a támadók terén, és nem olyan játékosok, aki nem tudnak hozzátenni a játékhoz, amikor kell...
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
madmushroom
Capitá del Barça

2011.04.21. 11:50:53

Barcaman14 írta:Igazából most egyenként mindenkihez lehetne egy "jó" szavunk...
Ettől függetlenül tegnapi is csak az ő ritmusváltásaiból lett valamirevaló helyzet.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.04.21. 11:46:29

Igazából most egyenként mindenkihez lehetne egy "jó" szavunk, de én elsősorban rajta láttam hogy iszonyúan kedvetlen, fásult. Félreértés ne essék, nem "az egy emberre kenjük a vereséget" témát pedzegetem.
De tisztán látszik sajnos az utóbbi időben hogy keveset mozog. Elveszti és 10-ből 5-ször támad vissza. Régebben ez nem így volt.
Sok labdát szór el, rendkívül pontatlan. Úgy érzem hogy fejben valami megtört. Szerencsére nem olyan drasztikusan mint anno Ronaldinhonál, de tény és való, hogy valami nincsen rendben. És néha azt érzem hogy Pep ez ellen nem is akar tenni. Ez alatt azt értem hogy keveset pihen. Pedig biztos hogy Pep legszívesebben pihentetné, de Messi mindig játszani akar, és ezért nem is erőlteti a témát inkább Pep.
Furcsa, de ez a vereség egy kicsit helyre rakhatja fejben. Mert bizony sokszor látszik rajta hogy elhitte hogy neki csak várnia kell a labdát, elindulni vele, a többi meg majd lesz valahogy. Ez a legnagyobb gond, és ez nem csak a tengapi meccs utáni észrevétel, hanem sajnos az utóbbi időben rendre ezt látom nála! :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
socio66

2011.04.21. 00:33:46

véletlenül sem akarom rákenni a mai vereséget,de megint hozta azt a sétálgatós,kényelmes,olykor nemtörődöm hozzáállását,amit nagyon nem szeretek.
t.henry5511
Jugador del Barça

2011.04.20. 07:32:12

Barca_10 írta:
Adam Philip írta:Legendák nyomában Leo Messi.

Kíváncsi lennék egy listára, hogy a topligák (angol,spanyol,olasz,német) egykori játékosai közül ki vagy kik voltak azok, aki 50 szezongól felett teljesítettek.

A legnagyobbak közül tudtommal ez csak Gerd Müller-nek és Puskásnak sikerült.

Nem kell lista,a rekordot Puskás tartja szezonbeli 49 góllal.
Gerd Müller 1972–73 es szezonban 44 meccsen 55 gólt lőtt minden kupasorozatot egybevéve.
Barca_10
Entrenador del Barça

2011.04.20. 06:51:53

Adam Philip írta:Legendák nyomában Leo Messi.

Kíváncsi lennék egy listára, hogy a topligák (angol,spanyol,olasz,német) egykori játékosai közül ki vagy kik voltak azok, aki 50 szezongól felett teljesítettek.

Nem kell lista,a rekordot Puskás tartja szezonbeli 49 góllal.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
xaviymessi
Barça C

2011.04.20. 05:29:29

Ilúvatar írta:vkinga az eurobarca egyetlen női fórumozó itt?
hát aki kommentel lehet, de h aki olvassa az biztos nem :D
am messihez egyetértek abban h télleg rohadt fáradt lehet neki kell vinnie a csapatot...milyen szépen készítette azt a labdát villának villa meg elb*****a...ezek után gondolom nem gáz ha a későbbiekben kicsit megpróbál önállóan tevékenykedni....de sztem passzol eleget...a labdabikázásróla tömegbe meg azt, h van ilyen nem volt szép túl kell lépni rajta valszeg fog még történni ilyen egy párszor...
Adam Philip
Barça B

2011.04.20. 02:17:57

Legendák nyomában Leo Messi.

haszi
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.19. 08:41:24

Ilúvatar írta:Kép

Kép

és ezen a képen meg elégé érdekes fejet vág :)

http://www.imagebam.com/image/e03c84128438500
Ha az ártatlan Messi be lett mutatva itt a csúnya gonosz Messi is :lol: :
Kép

Kép

Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.04.18. 23:39:50

emberből van ő is akinek eldurranhat az agya. paraszt dolog volt, ezt be kell látni, nem hiszem, hogy büszke rá, ennyi. fasság madridi részről ezen lovagolni és bizonygatni, hogy nem csak a favágó pepe tuskó hanem a csúnya messi is, másrészt barcelona részről védeni és magyarázgatni, hogy a reklámtáblát akarta eltalálni...
Subinho
Director del Fútbol

2011.04.18. 22:41:06

így van!!! a sok gyökér madridos, mint pepe, ramos, meg cr ezerszer több bunkóságot csináltak. mi van, ha belebikáz a lasztiba??? nem is értetem a problémát!!! védők mentés közben 10-ből 9x csinálják, a partvonaltól fél méterre bikázzák ki... gyökerek ezek, nem kell velük foglalkozni!!! attól féltem csak, hogy az a surmó pepe lefejeli vagy szétrúgja messit!!!
szóval maximális riszpekt a kis argentínnak!!!
Daweed
Jugador del Barça

2011.04.18. 22:26:01

monyo69 írta:Hello Urak és Hölgyek! Hogy ezt a szerencsétlen Messit mit tudjátok ennyit csesztetni, az hihetetlen. Belebikázott egyet a labdába, nem volt szép Tőle, nagyon nem. Gondoljuk csak végig: hetek óta nem pihentetik semmit, hazajön a válogatottból félig sérülten, no pihenés, játék van, mellette Villa kihagyja az utóbbi időben a világ összes helyzetét, Pedro sérülésből épül, nincs játékban, Bojan szerintem nagyot játszott aznap, amikor megsérült, erre kidől a sorból. Messi hátán viszi a csapatot szó nélkül, minden meccsen faragják, 100%-os helyzetbe hozza Villát, az meg odagurítja a kapusnak. Előzőleg odaáll a 11-eshez Madridban 0:0-nál, kötél idegekkel berúgja. Elötte négy nappal Ukrajnában Ő rúgja azt a gólt, amitől a Sahtarnak végleg elmegy a kedve. Egy héttel előtte otthon a Sahtar ellen úgy focizik, hogy az edzője is azt mondja, ez volt idén a három legjobb meccséből az egyik. Véletlenül ott voltam, nem beszélt mellé. Erre itt cseszegetjük, hogy keveset passzol. Én azt mondom, igazatok van, tényleg néha adhatná. De mikor ezért fikázzuk, az előbb leírtakat vegyük figyelembe. Remélem, az Osasuna ellen a hétvégén pihentetik egy kicsit. Simogassák meg a fejét, vegyenek le a válláról egy kis terhet, néha olyan, mint egy kiskölyök. Szegény úgy állt ott a Pepe előtt, tuti, hogy abban a pillanatban legszívesebben elsűllyedt volna szégyenében. Na szerintem ezért bikázott a nézők közé. Amúgy meg ha még hússzor belebikázna, akkor sem érne Cr. meg Ramos nyomába a bunkósági ranglétrán. Ennyit akartam. Sziasztok
Teljes mértékben egyetértek.
Néha olyan hozzászólásokat is olvasok, mintha nem is Barca-drukker oldalon lennék.
monyo69
Barça C

2011.04.18. 22:12:25

Hello Urak és Hölgyek! Hogy ezt a szerencsétlen Messit mit tudjátok ennyit csesztetni, az hihetetlen. Belebikázott egyet a labdába, nem volt szép Tőle, nagyon nem. Gondoljuk csak végig: hetek óta nem pihentetik semmit, hazajön a válogatottból félig sérülten, no pihenés, játék van, mellette Villa kihagyja az utóbbi időben a világ összes helyzetét, Pedro sérülésből épül, nincs játékban, Bojan szerintem nagyot játszott aznap, amikor megsérült, erre kidől a sorból. Messi hátán viszi a csapatot szó nélkül, minden meccsen faragják, 100%-os helyzetbe hozza Villát, az meg odagurítja a kapusnak. Előzőleg odaáll a 11-eshez Madridban 0:0-nál, kötél idegekkel berúgja. Elötte négy nappal Ukrajnában Ő rúgja azt a gólt, amitől a Sahtarnak végleg elmegy a kedve. Egy héttel előtte otthon a Sahtar ellen úgy focizik, hogy az edzője is azt mondja, ez volt idén a három legjobb meccséből az egyik. Véletlenül ott voltam, nem beszélt mellé. Erre itt cseszegetjük, hogy keveset passzol. Én azt mondom, igazatok van, tényleg néha adhatná. De mikor ezért fikázzuk, az előbb leírtakat vegyük figyelembe. Remélem, az Osasuna ellen a hétvégén pihentetik egy kicsit. Simogassák meg a fejét, vegyenek le a válláról egy kis terhet, néha olyan, mint egy kiskölyök. Szegény úgy állt ott a Pepe előtt, tuti, hogy abban a pillanatban legszívesebben elsűllyedt volna szégyenében. Na szerintem ezért bikázott a nézők közé. Amúgy meg ha még hússzor belebikázna, akkor sem érne Cr. meg Ramos nyomába a bunkósági ranglétrán. Ennyit akartam. Sziasztok
monyo69
messi1011
Barça B

2011.04.18. 21:29:38

Boixos írta:
messi1011 írta:Boixos, mi az, hogy fell kell róni neki?? Te mindig mindent jól csinálsz! Hiba nélkül.

Majd az edző megmondja neki, hahibázik. Ha tényleg szeretitek a játékosokat, akkor nem írnátok ennyi kritikát a fórumon. Ugyanis a jót meg észre sem veszitek!!
dehát ezt nem is én írtam, csillagom!!! :shock: :o :o :o :o
mindegy, biztos a lendület miatt volt.

de sztem csak abba kellene hagyni a túráztatást, még a topikbezárás előtt :!:
Akkor elnézést, tényleg nem neked szántam. Igazad van, ezt be kell fejezni.
Deus
Boixos Nois

2011.04.18. 21:17:28

Kép

Kép

és ezen a képen meg elégé érdekes fejet vág :)

http://www.imagebam.com/image/e03c84128438500
KépKép
Válasz küldése