Azért ne várd el, hogy Messi mindig 4-5 védőt tudjon átverni, mert ezt kellett volna. Szerintem félt is, mert a real játékosok elég durvák voltak.ElBartimaeus írta:Ott tettük. Nem volt ott sem jobb. Alvessel volt néhány szép kényszerítő, amivel nem jutottunk egy fikarcnyit sem előre. Az a baj, hogy formán kívül van. Ő ennél sokkal nagyobb százalékban tudja átverni a védőket, sokkal jobban és pontosabban is lő, mint ahogy most csinálja. És megjegyzem, hogy egy támadótriónál igen fontos, hogy legalább ketten formában legyenek, hogy a mozgások, passzok megfelelőek legyenek. Itt meg Pedro és Villa egyértelműen pocsék formában van, úgyhogy még ha Messi annyira jó is lenne, sem tudna akkorát alakítani, mert igazából egyedül van.madmushroom írta:Szélen kellene erőltetni. Ennyi a gond.
Ott tettük. Nem volt ott sem jobb. Alvessel volt néhány szép kényszerítő, amivel nem jutottunk egy fikarcnyit sem előre. Az a baj, hogy formán kívül van. Ő ennél sokkal nagyobb százalékban tudja átverni a védőket, sokkal jobban és pontosabban is lő, mint ahogy most csinálja. És megjegyzem, hogy egy támadótriónál igen fontos, hogy legalább ketten formában legyenek, hogy a mozgások, passzok megfelelőek legyenek. Itt meg Pedro és Villa egyértelműen pocsék formában van, úgyhogy még ha Messi annyira jó is lenne, sem tudna akkorát alakítani, mert igazából egyedül van.madmushroom írta:Szélen kellene erőltetni. Ennyi a gond.
Szerintem Messi nagyon fáradt, mind fejben, mind fizikailag, de nem akar pihenni, mert segíteni akar a csapatnak. Igazából szerintem nem bírja a terhelést. Nyáron sem pihent, most sem fog, mert Copa America. Rnoniet meg hagyd, mert felesleges vele pedálózni.Barcaman14 írta:Igazából most egyenként mindenkihez lehetne egy "jó" szavunk, de én elsősorban rajta láttam hogy iszonyúan kedvetlen, fásult. Félreértés ne essék, nem "az egy emberre kenjük a vereséget" témát pedzegetem.
De tisztán látszik sajnos az utóbbi időben hogy keveset mozog. Elveszti és 10-ből 5-ször támad vissza. Régebben ez nem így volt.
Sok labdát szór el, rendkívül pontatlan. Úgy érzem hogy fejben valami megtört. Szerencsére nem olyan drasztikusan mint anno Ronaldinhonál, de tény és való, hogy valami nincsen rendben. És néha azt érzem hogy Pep ez ellen nem is akar tenni. Ez alatt azt értem hogy keveset pihen. Pedig biztos hogy Pep legszívesebben pihentetné, de Messi mindig játszani akar, és ezért nem is erőlteti a témát inkább Pep.
Furcsa, de ez a vereség egy kicsit helyre rakhatja fejben. Mert bizony sokszor látszik rajta hogy elhitte hogy neki csak várnia kell a labdát, elindulni vele, a többi meg majd lesz valahogy. Ez a legnagyobb gond, és ez nem csak a tengapi meccs utáni észrevétel, hanem sajnos az utóbbi időben rendre ezt látom nála!
Tisztában vagyok vele, de nem is ezt hoztam fel mint problémát! Valóban ha nem lennének az ő ritmusváltásai, akkor nem tudom ki húzna jelenleg váratlant elől, de az a baj hogy egy két ritmusváltáson kívül nem sokat mozog labda nélkül. De már leírtam hogy szerintem mi a gond...madmushroom írta:Ettől függetlenül tegnapi is csak az ő ritmusváltásaiból lett valamirevaló helyzet.Barcaman14 írta:Igazából most egyenként mindenkihez lehetne egy "jó" szavunk...
Ezzel teljesen egyetértek...További problémának látom, hogy túl nagy teher van rápakolva, ami a támadókat illetti...A Tridente alatt valahogy a terhek jobban el voltak osztva, egyenként kevesebb nyomás volt a játékosokon, mert ha nem Messi, akkor majd villan Eto'o, vagy Henry is rúgott nem egy fontos gólt...socio66 írta:véletlenül sem akarom rákenni a mai vereséget,de megint hozta azt a sétálgatós,kényelmes,olykor nemtörődöm hozzáállását,amit nagyon nem szeretek.
a néhány szólóján kívül teljesen haszontalan volt,ez pedig annak tükrében hogy gyakorlatilag rá épül a csapat és őt keresik legtöbbször a társak, nyilvánvaló volt hogy következményekkel fog járni.
persze mentségére legyen mondva,keményen fogták és nem nagyon akadt játszótársa,de azért ő messi,hogy egy kupadöntőben igenis villanjon meg.
lehet hogy pihentetni kellett volna többet,nem erőltetni az elmúlt hetek sörmeccsein. és ez nem csak rá igaz.
Ettől függetlenül tegnapi is csak az ő ritmusváltásaiból lett valamirevaló helyzet.Barcaman14 írta:Igazából most egyenként mindenkihez lehetne egy "jó" szavunk...
Gerd Müller 1972–73 es szezonban 44 meccsen 55 gólt lőtt minden kupasorozatot egybevéve.Barca_10 írta:Adam Philip írta:Legendák nyomában Leo Messi.
Kíváncsi lennék egy listára, hogy a topligák (angol,spanyol,olasz,német) egykori játékosai közül ki vagy kik voltak azok, aki 50 szezongól felett teljesítettek.
A legnagyobbak közül tudtommal ez csak Gerd Müller-nek és Puskásnak sikerült.
Nem kell lista,a rekordot Puskás tartja szezonbeli 49 góllal.
Adam Philip írta:Legendák nyomában Leo Messi.
Kíváncsi lennék egy listára, hogy a topligák (angol,spanyol,olasz,német) egykori játékosai közül ki vagy kik voltak azok, aki 50 szezongól felett teljesítettek.
A legnagyobbak közül tudtommal ez csak Gerd Müller-nek és Puskásnak sikerült.
hát aki kommentel lehet, de h aki olvassa az biztos nemIlúvatar írta:vkinga az eurobarca egyetlen női fórumozó itt?
Ha az ártatlan Messi be lett mutatva itt a csúnya gonosz Messi isIlúvatar írta:
és ezen a képen meg elégé érdekes fejet vág
http://www.imagebam.com/image/e03c84128438500
Teljes mértékben egyetértek.monyo69 írta:Hello Urak és Hölgyek! Hogy ezt a szerencsétlen Messit mit tudjátok ennyit csesztetni, az hihetetlen. Belebikázott egyet a labdába, nem volt szép Tőle, nagyon nem. Gondoljuk csak végig: hetek óta nem pihentetik semmit, hazajön a válogatottból félig sérülten, no pihenés, játék van, mellette Villa kihagyja az utóbbi időben a világ összes helyzetét, Pedro sérülésből épül, nincs játékban, Bojan szerintem nagyot játszott aznap, amikor megsérült, erre kidől a sorból. Messi hátán viszi a csapatot szó nélkül, minden meccsen faragják, 100%-os helyzetbe hozza Villát, az meg odagurítja a kapusnak. Előzőleg odaáll a 11-eshez Madridban 0:0-nál, kötél idegekkel berúgja. Elötte négy nappal Ukrajnában Ő rúgja azt a gólt, amitől a Sahtarnak végleg elmegy a kedve. Egy héttel előtte otthon a Sahtar ellen úgy focizik, hogy az edzője is azt mondja, ez volt idén a három legjobb meccséből az egyik. Véletlenül ott voltam, nem beszélt mellé. Erre itt cseszegetjük, hogy keveset passzol. Én azt mondom, igazatok van, tényleg néha adhatná. De mikor ezért fikázzuk, az előbb leírtakat vegyük figyelembe. Remélem, az Osasuna ellen a hétvégén pihentetik egy kicsit. Simogassák meg a fejét, vegyenek le a válláról egy kis terhet, néha olyan, mint egy kiskölyök. Szegény úgy állt ott a Pepe előtt, tuti, hogy abban a pillanatban legszívesebben elsűllyedt volna szégyenében. Na szerintem ezért bikázott a nézők közé. Amúgy meg ha még hússzor belebikázna, akkor sem érne Cr. meg Ramos nyomába a bunkósági ranglétrán. Ennyit akartam. Sziasztok
Akkor elnézést, tényleg nem neked szántam. Igazad van, ezt be kell fejezni.Boixos írta:dehát ezt nem is én írtam, csillagom!!!messi1011 írta:Boixos, mi az, hogy fell kell róni neki?? Te mindig mindent jól csinálsz! Hiba nélkül.
Majd az edző megmondja neki, hahibázik. Ha tényleg szeretitek a játékosokat, akkor nem írnátok ennyi kritikát a fórumon. Ugyanis a jót meg észre sem veszitek!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mindegy, biztos a lendület miatt volt.
de sztem csak abba kellene hagyni a túráztatást, még a topikbezárás előtt