2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
na ez egy jó vicc voltRobinho_10 írta:bírói segítséget...de közel sem akkorát
ezen a vonalon én hagyom elhamvadni a vitánkat!Robinho_10 írta:Igen,a Madrid is kapott anno bírói segítséget,kár is lenne tagadni,de közel sem akkorát.Ezért sem látom értelét állandóan ezzel kontrázni erre a dologra.
Most a Barca mit tehet arról hogy a bíró kit álllít ki és kit nem?!!??!! És ha a REAL-nál lenne ez azt is megszólnád????hm???Robinho_10 írta:Milyen igazi Barca?Ezt nem értem.Bírói segítséggel is a hatodik helyen tanyáztok.
Eddig 2 meccs kivételével minden meccsen emberelőnyben játszottatok,nehogy már pont ezt hántorgasd fel nekünk.Vito írta:gondolom a masszivítása miatt nem akarnak vele szerződést hosszabbítani! -végig kevesebben volt a Madrid!Robinho_10 írta:Ha nem tudsz megcáfolni,miért kell hülyeségeket benyögni?Nézd meg az Atlético Madrid mit tudott kezdeni a ti védelmetekkel,és mit a miénkkel.Vito írta:
![]()
![]()
Torres és Kezman megmoccanni sem tudott Ramos és Helguera mellett.
ja és még valami! -nem vagyok vak! -az eddigi produktumunk nem az ellenfél jó, hanem a mi rossz játékunk miatt született!!!
az igazi Barca pontokkal lenne most a Madrid előtt!!!
gondolom a masszivítása miatt nem akarnak vele szerződést hosszabbítani! -végig kevesebben volt a Madrid!Robinho_10 írta:Ha nem tudsz megcáfolni,miért kell hülyeségeket benyögni?Nézd meg az Atlético Madrid mit tudott kezdeni a ti védelmetekkel,és mit a miénkkel.Vito írta:
![]()
![]()
Én most a védelemről beszéltem.barcakiraly írta:De itt Ronnieról,Etooról,Decoról és Messiről beszélunk!Robinho_10 írta:Ha nem tudsz megcáfolni,miért kell hülyeségeket benyögni?Nézd meg az Atlético Madrid mit tudott kezdeni a ti védelmetekkel,és mit a miénkkel.Vito írta:
![]()
![]()
Kezman meg nincs egy szinten egyikőjükkelsem.
Torres pedig kb. Etoo
Zidane még 33 évesen is állva [auto_cenzúra] a védelmeteket,technikailag nem lett rosszab,mint 2-3 évvel ezelőtt volt.Egyetlen baja van,az hogy,lassú,de neki az a feladata,hogy szervezze a támadásokat és nem az,hogy a széleken felfutva hozza helyzetbe a csapattársait.Boixos írta:puyol képes volt arra, h megállítsa ronaldót, erre te is emlékezhetnél, nem volt az olyan régen.
zidane úgy nézett ki a derbiteken, mint egy birodalmi lépegető, kb a mozgása is olyan volt. ő már az oleguert sem tudná szétszopatni, max akkor, ha csak egy lába lenne a presasnak, az is középen. raul sem a régi. baptista, még esetleg, ha csak fel nem megy megint a [auto_cenzúra] az agyába, és le nem rúg addig vkit. robinhót sztem meg hízlaljátok inkább, neki most arra lenne szüksége. nézzen ronaldo videókat, h ő hogy csinálta.
sztem egyikünk sem mehet túlságosan tutira a klasszikust illetően. majd akkor fog kiderülni, h mi a pálya, remélem, mi fogunk örülni a végén.
De itt Ronnieról,Etooról,Decoról és Messiről beszélunk!Robinho_10 írta:Ha nem tudsz megcáfolni,miért kell hülyeségeket benyögni?Nézd meg az Atlético Madrid mit tudott kezdeni a ti védelmetekkel,és mit a miénkkel.Vito írta:
![]()
![]()
Ha nem tudsz megcáfolni,miért kell hülyeségeket benyögni?Nézd meg az Atlético Madrid mit tudott kezdeni a ti védelmetekkel,és mit a miénkkel.Vito írta:
![]()
![]()
nyilván nem láttad azt a meccset, mert akkor megtette!Robinho_10 írta:Másik meg,hogy szerintem Puyol egyedül nem képes arra,hogy megállítsa Ronit,ahhoz sok csapatnak 4 ember is kevés.
Robinho10 írta:Meg arra is kíváncsi leszek,a híres támadósorotok mire lesz képes a Ramos-Helguera kettős ellen,akik az utóbbi időben bombaformában játszanak.
itt most nem a középpályáról van szó Robinho!Robinho10 írta:Vito ugye csak viccelsz?Ronaldo mellett még ott van Zidane,Baptista,Raúl és Robinho is.Ezek a játékosok úgy fogják halálra szivatni szegény Oleguert,hogy azt sem fogja tudni szegény,hogy hol van.
Vito ugye csak viccelsz?Ronaldo mellett még ott van Zidane,Baptista,Raúl és Robinho is.Ezek a játékosok úgy fogják halálra szivatni szegény Oleguert,hogy azt sem fogja tudni szegény,hogy hol van.Szélekről nem is beszélve,Belletti meg Gio nem sokat ért a védekezéshez meglátáásom szerint.Vito írta:emléleztek a tavalyi 3-0-ra???retek írta:Ennek a buznyák Ronáldónak nagyon megy a foci...Sajnos....![]()
![]()
akkor Puyol úgy fogta Ronaldo-t, hogy csak a bírói sípszó után mozdult el a dagi mellől és ment oda a többiekhez örülni!(van egy promó film is amiben ez van!)
most is ezt kellene csinálni, a többiek meg végezzék a dolgukat!
nekik szvsz több gondjuk van elméletileg a Ronnie-Eto'o-Messi trióval![]()
hhúúúú, még belegondolni is szééép
szóval nem kell hagyni neki egy kis helyet sem és akkor nem lehet gond!
emléleztek a tavalyi 3-0-ra???retek írta:Ennek a buznyák Ronáldónak nagyon megy a foci...Sajnos....![]()
![]()