Élő közvetítések
Sziasztok !
Légyszives kérek szépen egy Sopcast csatornát, ahol tudom nézni.
köszi
köszi
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem igaz Pep nem látja, hogy nem kéne megint feltolni a félpályáig a védekezést...ebből jönnek el állandóan...feladjuk így nekik a magaslabdát.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Üdv.
Most értem csak haza..
Valaki írna egy gyors összegzést a meccs eddigi momentumairól?
Köszi előre is!
Most értem csak haza..

Valaki írna egy gyors összegzést a meccs eddigi momentumairól?

Köszi előre is!
-
- Llegenda del Barça
Hát eddig a bíróval nincs bajom, annál inkább a játék(unk)kal. Eddig sajnos veszélyesebb volt a Real 

Közünk nincs a meccshez, nem mozgunk, nem passzolunk, velük vagyunk elfoglalva. Számomra Pique viselkedése is furcsa, állandóan a bírónak ugat. Focizzunk, azt jobban tudunk. Jobban is játszik a Real.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2011.04.20. 22:07:30-kor.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Az igaz ki lehetett volna osztani 1-1-1 sárgát, de nem merte meghúzni, de Villa is higgadtabban is lekezelhette volna s zitut!Focizzunk, s ne hepciáskodjunk

- csababarca
FtcSikiHun írta: Egyébként kezdjétek megrakni a fogadóirodáknál, hogy lesz piros
Azért az 1.01es szorzóért felesleges...
Remélem lenyugszik a real,mert különben a fél csapatunkat mentő fogja elvinni

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
JÓ ÉG
Fel kéne ébredni, elvégre már fél órája megy a meccs

Fel kéne ébredni, elvégre már fél órája megy a meccs

B.
Sziasztok !
köszi
köszi
Most vagy fél a bíró, vagy nem fogja fel, hogy ilyenekért sárga jár.
felesleges bele menni ebbe az adok kapokba... csináljuk amit tudunk és majd őket kiszorja...
- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
tökéletesen hozza a jo5e-féle "játékstílust"hady írta:Ez a madrid teljesen cigány csapat lett
-
- Barça B
real madrid - a selejt bosszúja....
Szégyen, hogy ilyen senkiházik magukra húzhatják De Stefano vagy Puskás mezét...
Szégyen, hogy ilyen senkiházik magukra húzhatják De Stefano vagy Puskás mezét...
Fair play.. ismét..

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Lassan el kéne kezdeni focizni. Vagy veszélyeztetni a kaput.
Egyébként kezdjétek megrakni a fogadóirodáknál, hogy lesz piros
Egyébként kezdjétek megrakni a fogadóirodáknál, hogy lesz piros

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Ez a madrid teljesen cigány csapat lett
- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
na, a reál hozza a szokásos gusztustalan játékát
bármi lesz az eredmény ez a "csapat" maga az undor!
bármi lesz az eredmény ez a "csapat" maga az undor!
- csababarca
ezek a realosok mekkora tahók. Fekszik villa, mivel agyonrúgták, erre felrángatja a homárka. Ez meg sima piros Arbeloának a lerántás
Gyerekek, nem akarok vészmadárkodni, de a bírón kummára látszik,hogy mi itt ma nem nyerhetünk...
(koppkopp)

Gyerekek, nem akarok vészmadárkodni, de a bírón kummára látszik,hogy mi itt ma nem nyerhetünk...

Az isten szerelmére álljatok már le!
Iszonyat nagy a feszültség a két csapat között. A gól még nagyobb iramot diktálna.
Iszonyat nagy a feszültség a két csapat között. A gól még nagyobb iramot diktálna.
- Messithebest
- Director del Fútbol

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.04.20. 21:59:50-kor.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Bunyó, ezek a madridiak nagyon fel vannak pörögve, Villának nem kell felkapni a vízet, mert felhúzzák, focizni kellene
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.04.20. 22:00:31-kor.

-
- Director del Fútbol
na Pepe besárgult, persze hamarabb kellett volna már...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na ez a srága nagyon fontos lehet még, nem hiába örjöng Mourinho!Tegyük hozzá, kijárt a portugálnak a cetli

- csababarca
Csoda. Pepe megkapta a sárga lapját 
És mi rohanjuk le minden ítéletnél a sporit

És mi rohanjuk le minden ítéletnél a sporit

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2011.04.20. 21:58:03-kor.