Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Összevissza cserégették egymást. De inkább tényleg hátul játszott.Zsolti írta:Nemnem.Belletti volt a jobbszélső,Damiá meg a jobbbbbbbbbbekk.Enrique írta:Ez a fiú meg támadó kp.t játszik..![]()
Érdekes, de Hajrááá!!
Szerintem Silvinho nagyon jó futballista,árnyékkal gyengébb,mint GIOCharlie írta:Nem el van a cserepadon?Most a cserepadunkon nem jó hogy ott van?Inkább egyen még 1 B-s játékos?SmallGreenET írta:Damia valóban tehetséges játékos, ha a tűz közelében marad, akkor hamarosan jó játékossá válhat. Szorgalmasan dolgozzon, s akkor befuthatja Oleguer útját - csereként pályára lépegetett, aztán összel ő Puyol mellett a stabil középső védő. Mostanában kiderült, hogy sok tehetséges játékos van a Barca B-ben. Ezért nem értetettem Sylvinho igazolsát, mert azon a poszton ott van Gio, Navarro - aki korábban bizonyított, hogy elsőosztályú játékos - s még egy fiatal tehetség (talán Rubén vagy Pena). Akkor miért kell a cserepadra egy 30 éves brazil???
C.
Nem el van a cserepadon?Most a cserepadunkon nem jó hogy ott van?Inkább egyen még 1 B-s játékos?SmallGreenET írta:Damia valóban tehetséges játékos, ha a tűz közelében marad, akkor hamarosan jó játékossá válhat. Szorgalmasan dolgozzon, s akkor befuthatja Oleguer útját - csereként pályára lépegetett, aztán összel ő Puyol mellett a stabil középső védő. Mostanában kiderült, hogy sok tehetséges játékos van a Barca B-ben. Ezért nem értetettem Sylvinho igazolsát, mert azon a poszton ott van Gio, Navarro - aki korábban bizonyított, hogy elsőosztályú játékos - s még egy fiatal tehetség (talán Rubén vagy Pena). Akkor miért kell a cserepadra egy 30 éves brazil???
Én is ezt mondom. Minek már az elején agyba-főbe dicsérni?Lujo írta:Azért én nem esnék hasra két jó meccs után. Jó játékos, de még sokat kell fejlődnie.
Látod, én próbálok javulni!Charlie írta:Enrique írta:Jó okéés!Badi írta:D ez Damiá topicja nem figoé.
Akkor: Komolyan mondom ez a Damia hihetetlen nagy tehetség!! Nagyszerűen játszott, nagy jövő áll előtte!
Aranylabdát neki!
Megfelel?
Kifelejtetted,figo 1 rakat szemét![]()
Ya,ez nem ide tartozik,ezt mindig elfelejtem.
![]()
![]()
C.
Enrique írta:Jó okéés!Badi írta:D ez Damiá topicja nem figoé.
Akkor: Komolyan mondom ez a Damia hihetetlen nagy tehetség!! Nagyszerűen játszott, nagy jövő áll előtte!
Aranylabdát neki!
Megfelel?
Jó okéés!Badi írta:D ez Damiá topicja nem figoé.