2011.04.21. 00:25:13
Csalódott, vagyok, véleményem szerint a szerencsésebb csapat győzött...
Azon túl hogy gyengén, és sokszor elképzelés nélkül játszottunk (1. félidő, kapott gól után még csak helyzet sem...) taktikailag is nagy hibákat követtünk el....
1. Nem szabadott volna belemenni az adok kapokba, a sok fizikai küzdelembe, ez mind a Madrid malmára hajtotta a vizet....csak a játékkal kellett volna törődnünk..
2. Mourinho nem csinált semmi váratlant, Pep mégsem tudott rá reagálni...A második félidőben sem azért játszottunk jobban, mert Pep kitalált valamit, hanem mert végre sikerültek a passzok...A keret szűkössége is látszott, mert nem volt igazán kihez nyúlni, olyanhoz, aki érdemben változást hozott volna a játékban, ami ugyancsak Pep hibája....
3. Támadók: Messi játéka az utóbbi időben hagy kívánni valót maga után...Nem akarom bántani, mert mindent megtesz minden meccsen, de többet kellene passzolnia. Villa és Pedro pedig egymást múlja alul sorozatosan....számomra nyilvánvaló, hogy Eto'o-t egyelőre nem tudtuk pótolni és a Tridente szétesése óta 2-vel kevesebb játékosunk van elől, aki meccseket tud eldönteni....ez kevés...
4. Az hogy kicsit gyámoltalanabbul játszottunk, abban szerintem nagy szerepe volt a hátsó alakzat instabilitásának....Puyollal és Abidallal egy percig nem kételkedtem volna a sikerben...és a játékunk is jobb lett volna meggyőződésem...így kevesebb volt a kockázat és sok a másodszándék-beli passz, ami rányomta a bélyegét a játékunkra.....
A meccs után ezek a gondolatok fogalmazódtak meg bennem, bocsi, hogy hosszú lett....Hogy valami pozitívat is írjak: Egyelőre a legkisebb értékkel bíró trófeát buktuk el, a két értékesebbért még versenyben vagyunk, ergo semmi nincs veszve, lehet még nagyszerű idényünk....És ha hátul is stabilabbak vagyunk legalább egy Puyollal, akkor nem kell sokat várni a revansra...Hajrá Barca!!!!

Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)