Barça vs. Real - El Clásico
Szeretem látni az ekkora arcokat, kíváncsi vagyok novemberben mi volt akkor. Valaki segítsen?!
Football, bloody hell. /SAF/
-
- Capitá del Barça
emlékszem mikor a görögök az antifocival megnyerték az eb-t josé sírt hogy ez 20 évre visszaveti a footballt. aztán a múlt héten az nso-n megjelent hogy ő találta ki a here tudja milyen stílust aminek a lényege hogy védekezz, rúgd előre fuss utána! szerintem ezt az olaszok már rég felfedezték, ez a catenaccio, de lehet hogy tévedek!
a lényeg, ha a görögök 20 évre visszavetették a fotballt akkor a reál most mennyire????
a lényeg, ha a görögök 20 évre visszavetették a fotballt akkor a reál most mennyire????
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
- IvánC
- Madridista
Gratulálok ha csak ennyi a szinvonal.Ha Mourinho lenne a Barcelona edzője, akkor elmondaná, hogy ő látott egy meg nem adott szabályos gólt, egy meg nem adott tizenegyest, és még két kiállítást
Jobbak voltak amúgy, volt ezen a meccsen egy klasszis DM, Arbeola, Pepe, Marcelo
Mindannyian világklasszis mezráncigáló bokarugdosók
Az első félidő egyértelműen a miénk, a második a tiétek és a hosszabitás meg egy hajszállal a miénk. Tipikus egygólos meccs volt, mi lőttük, nyertünk. Ennyi. Igazából a rövid padra fáztatok rá, ilyen meccseken ez kijön.
A BL-ben csak azt sajnálom, hogy nem a döntőben találkozunk.
Egyetértek annyiban, hogy nagyobb esélyetek van a továbbjutásra. Ha BL döntőt játszana a Real illetve a Barca akkor azt mondom, hogy Real győzelem, de itt 2 meccs van, ezért is adok Nektek több esélyt. Egyébként, Pepnek meg kell erőltetnie magát, vagy fel kell ráznia a csapatot, az első félidő siralmas volt. Egyébként ami nagy pluszt adhat Nektek, hogy most bizony nagy ..vendetta'' [ viccelekRivaldo11 írta:Előzetesen is úgy gondoltam, h. itt van sansza a madridnak, és be is jött. Ahhoz, h. továbbmenjenek a BL-ben, valami olyat kellene rápakolniuk az eddigiekre, ami aztán végképp nincs bennük már, és ez ma látszott is. Nekik ez a max, erre lehet számítani.
Továbbmegyünk.

Nem értelek titeket, min kell fennakadni. Zsüzé most összetákolt valami csapatot, amivel kibekkelték a meccset, és találtak egy gólt, mi meg képesek voltunk formán kívüli játékosokat végigjátszatni... Ők pedig most kaptak egy esélyt, hogy a szuperkupában kétszer jól elkalapáljuk őket, valamint a továbbiakban remélem, hogy azt a bizonyos formán kívüli játékost a fontosabb meccseken mellőzzük a keretből, amíg nem talál magára. De végszóban gratulálok a Madridnak, habár Fairplay díjat biztos nem kapnak egy meccsükért sem.
az les volt. harcos meccs volt. ha eltekintünk a játék minőségétől,akkor talán mondhatjuk,mind2 csapat tett a győzelemért. a realnak összejött. azt játszották,amit kell. a bl-ben is ezt kell tenni és el kell hinniük,hogy meglehet. nálatok a motiváltság hiányát véltem felfedezni,illetve mostanra egyértelmű,hogy betömörülő csapat ellen mintha ötlettelen lenne a brigád. ilyen esetben nem illik a villa típusú támadó a gépezetbe,minimum 1 ibra,drogba kellene előre,aki felveszi a kesztyűt.Ilúvatar írta:Gratulálok a Realnak![]()
Első félidő teljesen a tiétek volt, kerestünk a labdát.
Második félidő már a miénk volt, volt egy lesgólunk (?) is.
A hosszabbításnál meg tudjátok mi volt...
Alamizsna kupa... Trágyából, becstelenségből, hazugságból, aljasságból tákolt csodavilág... Gratulálok nekik, tegyék zsebre a megvett kupájukat...
Football, bloody hell. /SAF/
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Előzetesen is úgy gondoltam, h. itt van sansza a madridnak, és be is jött. Ahhoz, h. továbbmenjenek a BL-ben, valami olyat kellene rápakolniuk az eddigiekre, ami aztán végképp nincs bennük már, és ez ma látszott is. Nekik ez a max, erre lehet számítani.
Továbbmegyünk.
Továbbmegyünk.

Rivaldo-A Legnagyobb.
No offense, de sajnálatos, hogy neked ennyi jött le egy ekkora taktikai párharcból.Imperial írta:Én megismétlem önmagam!
Jobbak voltak amúgy, volt ezen a meccsen egy klasszis DM, Arbeola, Pepe, Marcelo
Én megismétlem önmagam!
Ha Mourinho lenne a Barcelona edzője, akkor elmondaná, hogy ő látott egy meg nem adott szabályos gólt, egy meg nem adott tizenegyest, és még két kiállítást

Ha Mourinho lenne a Barcelona edzője, akkor elmondaná, hogy ő látott egy meg nem adott szabályos gólt, egy meg nem adott tizenegyest, és még két kiállítást

Gratulációm a Madridnak!
Az első félidőt nagyon jól hozták le, masszív védelemmel, de legalább volt előre játék is. Mi meg asszisztáltunk hozzá sajnos.
Lehet fikázni a mutatott játékot, de ez most nem a megfelelő alkalom, mert itt NAGYON alulmúltuk magunkat. Az első félidőben a teljes játékot tekintve, a másodikban pedig a hatékonyságban. Casillas kivédte a szemünket, de be kellett volna rúgni egy gólt és eldőlt volna a meccs.
A második félidei játékot kellene a BL-ben produkálni, kicsit több pontossággal a befejezésben.
Az első félidőt nagyon jól hozták le, masszív védelemmel, de legalább volt előre játék is. Mi meg asszisztáltunk hozzá sajnos.
Lehet fikázni a mutatott játékot, de ez most nem a megfelelő alkalom, mert itt NAGYON alulmúltuk magunkat. Az első félidőben a teljes játékot tekintve, a másodikban pedig a hatékonyságban. Casillas kivédte a szemünket, de be kellett volna rúgni egy gólt és eldőlt volna a meccs.
A második félidei játékot kellene a BL-ben produkálni, kicsit több pontossággal a befejezésben.
albicelesteX írta:Szerintem pedig megismétlődik a tavalyi Inter elleni meccs.És ez a majom megnyeri ezekkel a majmokkal a BéeL-t...Rivaldo11 írta:Én meg azt mondom, addig jó, amig leggyengébb játékunkkal is vért kell izzadnia egy madridnak, és kiscsapattá züllve bekkelni, h. elérjen valamit.
Aki azt hitte, h. mind a 4 derbit hozzuk, ébredjen fel. A Bl-ben nem lesz gond, 180 perc alatt kijön az, amihez egyébként ma sem hiányzott sok. Még így sem...
Tovább kell mennünk a BL-ben nincs az az Isten,hogy Mourinho ezekkel is megnyerje.De ha mi nem jutunk a döntőbe (ha a 2.félidőben mutatott játékunkat hozzuk akkor nem lesz gond) akkor kikapnak a Schalkétől.

“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
-
- Entrenador del Barça
A bírókról nem nagyon akarok beszélni.
Mindkét oldalra voltak hibái. Szerintem nem akart belenyúlni a meccsbe.
Ha szigorúan a szabályokat vesszük. Pepe, Arbeola és Xabi Alonso is mehetett volna fürödni, de a bíró így döntött. Sajnos.
Egynek tudok csak örülni, nem sérült meg senki.
Mindkét oldalra voltak hibái. Szerintem nem akart belenyúlni a meccsbe.
Ha szigorúan a szabályokat vesszük. Pepe, Arbeola és Xabi Alonso is mehetett volna fürödni, de a bíró így döntött. Sajnos.
Egynek tudok csak örülni, nem sérült meg senki.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az egészben a legszomorúbb, hogy holnap José szóvá fogja tenni, hogy Di Maríát miért állították ki.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- albicelesteX
- A Vadász
Szerintem pedig megismétlődik a tavalyi Inter elleni meccs.És ez a majom megnyeri ezekkel a majmokkal a BéeL-t...Rivaldo11 írta:Én meg azt mondom, addig jó, amig leggyengébb játékunkkal is vért kell izzadnia egy madridnak, és kiscsapattá züllve bekkelni, h. elérjen valamit.
Aki azt hitte, h. mind a 4 derbit hozzuk, ébredjen fel. A Bl-ben nem lesz gond, 180 perc alatt kijön az, amihez egyébként ma sem hiányzott sok. Még így sem...

- sneco7
- Capitá del Barça
Én Xabi Alonsot nem értettem,h hogy maradhatott fent a pályán,már amiért a sárgát kapta szerintem az is elég durva volt,de amikor hátulról tisztán lerántja Iniestát,akkor hogy nem kapta meg a második sárgát? Mikor ennél tisztább sárgalapnincs,a bíróknak is így oktatják,h a kézzel lerántás egyből sárga... Na mindegy,számomra akupa csak hab lett volna a tortán,ha más ellen veszítjük el,talán nem is bosszantottam volna magam kicsit sem,így azért fáj egy picit,de nálam a bajnokság után a BL a legfotnosabb,szóval ott többet várok a fiúktól és Guardiolától is...Tocy írta:Én is, de én Pepét is leküldtem volna. Mint ahogy adtam volna színészkedésért sárgát Mascheranonak és lehet, hogy Villának is.Barca_10 írta:Csak én vettem egyébként észre,hogy Arbeloa miért maradt fent végig a pályán?Pepe még határeset,de Arbeloa..
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Én meg azt mondom, addig jó, amig leggyengébb játékunkkal is vért kell izzadnia egy madridnak, és kiscsapattá züllve bekkelni, h. elérjen valamit.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- albicelesteX
- A Vadász
Pont így vagyok vele én is amúgy.Kikaptunk volna most a Sevillatól vagy bárkitől bármennyivel csak ne ettől a két legnagyobb gyökértől és az I-re a pont Ronaldo gólja.Jó este!!!Vito írta:a helyzeten pedig csak ront, h az általam legjobban utált csapat-edző kombó ellen nyomtunk két gyengébb meccset.

- albicelesteX
- A Vadász
Így van.És ráadásul olyan játékosokkal vernek meg akikkel mi már gyakorlatilag meg is egyeztünk a nyáron csak a Senseinek nem kellett...Egyébként a játékosok fáradtságán nem is csodálkozok.Én sajnálom őket.Az elnököt viszont rühellem.Tocy írta:Az egész évünk arra megy rá, hogy egyszerűen nincs cseréje senkinek.

Így van rohadt rövid a keret, szezon elején is ezt mondtam..és most kiderült h egy jó távollövő is hiányzik (bár Guardiola nem tudom engedné-e..)Tocy írta:Egyébként Mourinho taktikája elég gáznak tűnik, és egy Real Madridhoz az is. DE! Tavaly az Interrel, és most a Reallal is el tudta azt érni, hogy elvesszen a mentalitásunk, az a játékfelfogásunk, amivel mindenkit legyőzünk. Ellene mindig saját magunkat verjük meg, nyilván az 5-0 kivétel. Hétvégére akarok látni egy VV-Montoya,Puyol,Milito,Maxwell-Mascherano,Xavi,Thiago-Afellay,Messi,Jeffren kezdőt! Az egész évünk arra megy rá, hogy egyszerűen nincs cseréje senkinek.
Viszont kupát nyertek vele, aminek valszeg azért csak-csak örülnekTT írta:Gratulálnék, de ehhez nem fogok. Focit szerettem volna látni, ez sem sikerült, csak néha-néha foltokban. Amúgy bánom, hogy nem ilyen nagy edzőnek születtem, mint Mourinho. Lenne egy taktikám, azt pumpolnám minden egyes csapatnál, ami mellesleg undorító és futballölő. Pfejj, hát ez kell a fővárosiaknak? Ennek még a reál szurkolók többsége sem örül, mert ez nem a madrid. Ez nem foci, de még definiálni sem tudom.

-
- Llegenda del Barça
a barca játékát hála Istennek, csak a barca játékához lehet mérni!Rivaldo11 írta:Ha ez igaz, akkor mi a véleményed a 2. félidőben látottakról? Még így is egyértelműen felülmúltuk őket.torrestoni írta:Azért kár elhallgatni, hogy mélységesen gyengék voltunk egy kupadöntőhöz. Kijött az egész éves robot, hasztalan, folyamatos állandó kezdőcsapat használata, no meg a rövid kispad. Fizikálisan már képtelen voltunk felvenni a harcot, és azt gondolom, mentálisan sem. Nagyon sajnálom, böszmeség azt mondani, hogy a Spanyol Kupa nem volt fontos. És ha valamikor, akkor most már minden téren ott az előny a Madridnál. Egyedül a csapatjáték maradt, de az önmagában kevés, ha a többi fronton alulmaradunk.
Nincs könnyedség, nincs megfelelő mentalitás, nincs elég mélységű keret és bárhogyan is nézzük, motiváció sincs jelen pillanatban.
Vagy akkor a madrid játékáról hogy vélekedsz?
igazat adok toninak és nem csak a mai meccs alapján. hetek óta hiányzik az átütő erő a csapatból. a második félidei játék pedig látható, hogy mire volt elég.. egy 0-1re. ..ahogy a szombati meccsen sem mentünk sokra a dominanciával. sem egyénileg, sem csapat szinten nem működik jelenleg a barca, ami azért gáz, mert a címeket most osztják. szóval támadhatunk, meg lehet nálunk a labda, ha két meccs eddig x, 2.
a helyzeten pedig csak ront, h az általam legjobban utált csapat-edző kombó ellen nyomtunk két gyengébb meccset.
a bl-ben javítani KELL! hajrá!!
Gratulálnék, de ehhez nem fogok. Focit szerettem volna látni, ez sem sikerült, csak néha-néha foltokban. Amúgy bánom, hogy nem ilyen nagy edzőnek születtem, mint Mourinho. Lenne egy taktikám, azt pumpolnám minden egyes csapatnál, ami mellesleg undorító és futballölő. Pfejj, hát ez kell a fővárosiaknak? Ennek még a reál szurkolók többsége sem örül, mert ez nem a madrid. Ez nem foci, de még definiálni sem tudom.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Rivaldo11 írta:Ha ez igaz, akkor mi a véleményed a 2. félidőben látottakról? Még így is egyértelműen felülmúltuk őket.torrestoni írta:...
Vagy akkor a madrid játékáról hogy vélekedsz?
Az, hogy Mourinho és a Real Madrid mit játszott, ízlés kérdése, nem érdekel. Én mindig úgy állok hozzá: vagy győzünk saját erőnkből akárhogy, játékvezetéstől, ellenféltől függetlenül, vagy nem, s ekkor a hibákat nálunk keresem.
Egyébiránt, mi mégis mit játszottunk? Mert 80%-ban elképzelésünk sem volt. A mozgás hiánya, az ötlettelenség, a sétálgatás, a széljáték pedig katasztrófa 35 percet leszámítva 210-ből. És nem igazán érdekel a Madrid játéka, de azt tudom, kétszer is felülkerekedtek rajtunk úgy, hogy csak hajszálnyi hiányzott - és itt nem a helyzetekre gondolok csupán. Több kellett volna, de nem volt honnan meríteni. Ez foglalkoztat, a másik oldal nem igazán.
És azon kell jelenleg elgondolkodni, hogy ha bármelyik területen, ahol lemaradtunk, játékban, fizikálisan, mentálisan önmagunkhoz képest, csak egy kicsit jobbak vagyunk, akkor miről beszélhetnénk most. Ezt a kicsit keresgéltük, és keresgélhetjük tovább.
Egy kupadöntőn, a Real Madrid ellen, ez a csapat, ez ellen az ellenfél ellen... Ettől sokkal kevesebbet nem nyújthattunk volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2011.04.21. 00:22:57-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton