Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.classicfootballshirts.co.uk/blaugrana!? írta:hello
valaki nem tudna linkelni nekem egy olyan oldalt ahol régebbi mezeket lehet rendelni? vagy mondjuk nem tud vki speciel egy 07/08-as Ronaldinho mezt ajánalni?
netmozi.Logan10 írta:Tudtok olyan oldalt ahol filmeket lehet nézni?? Nagyon szeretném már megnézni a Forrest Gumpot
Az oldal szervereit a hatóságok lefoglalták, ezért megszűnni kényszerült.Leomessi14 írta:moovie.huLogan10 írta:Tudtok olyan oldalt ahol filmeket lehet nézni?? Nagyon szeretném már megnézni a Forrest Gumpot
moovie.huLogan10 írta:Tudtok olyan oldalt ahol filmeket lehet nézni?? Nagyon szeretném már megnézni a Forrest Gumpot
A Westend-ben láttam ilyen boltot, de nem idén volt ez, szóval nem tudom, hogy üzemel-e még?! - bár most ahogy belegondolok / nehéz ügy most, mert csak a meccsen jár az agyam / lehet, hogy a Mammutban volttorrentkiller írta:Remélem nem lőttem mellé a topikkal, szóval:
Valaki tud olyan boltot, ahol ilyen kisebb makett autókat vagy inkább matchboxokat lehet kapni? Igazából az a problémám, hogy egy fehér Audi A4esről kellene. Ja és lehetőleg itt Pesten.
Köszi előre is.
Másik karival műxik a dolog zökkenőmentesen.Délután melóban megformázom a kariját és v bejön v nem...max lekukázza és húsvétra meglepi magát egy új karivalgergo9 írta:Próba más SD-vel ha azzal jó akkor a formázás vagy a kuka segíthet csak.
Ha azzal sem megy akkor a teló a hibás, de így nehéz mitmondani. Teló típusát írd be google-be , aztán lehet hogy más embernek is előjött ez (mondhatni szériahiba) aztán neten(fórumon) lehet már megvan rá a válasz.
Mondjuk ezt másnak is ajánlom szinte mindent megtaláltam Androidos gondjaimra, másnem angolul.
Tudom, hogy az a legfrissebb, de nem bejövős számomra egyrészt, másrészt a 3-as verzióból a 3.6.16-os a "legújabb" kiadás.Tim írta:Rossz hírem van..4.0 a legfrissebbLionel85 írta:Akkor próbáld meg újrarakni. Nekem 3.6.16 van. Elvileg ez friss.Esetleg meg lehetne próbálni ha nem ez a verzió van fent,egy frissítést.Természetesen előbb csinálj egy mentést a mozbackuppal.Így megmaradnak a jelszavak,könyvjelzők,de a beállításokat viszont ne mentsd el! Elméletileg működnie kell.
Haladók kipróbálhatják hogy beírják a címsorba: about:config
Így hozzáférhetnek egy csomó rejtett beállításhoz. Itt át lehet szinte mindent szerkeszteni,de hogy konkrétan ebben az esetben mit kellene, azt meg nem mondomDe valamelyik fórumon biztos van tipp.
Rossz hírem van..4.0 a legfrissebbLionel85 írta:Akkor próbáld meg újrarakni. Nekem 3.6.16 van. Elvileg ez friss.
Sajnos nem hozott előrelépést. Nem működik a fülek melletti ikon sem...Lionel85 írta:próbáld meg Nézet > Eszköztárak > Testreszabás és húzd rá a lapra, szerintem onnan tűnhetett el.torrestoni írta:Vajh' mi történt a tűzrókámmal, amiért nem tudok új fület megnyitni, csak link -> megnyitás új lapon módszerrel? Szóval az üres lap opció megszűnt létezni...
Köszi!
Kaspersky!faithnomore írta:milyen vírusirtót használtok?
kezd idegesíteni ez a nod hogy naponta kell új felhasználónevet meg jelszót keresni hozzá
valaki esetleg tudna nekem javasolni valamit? melyik a legjobb, vagy ti melyiket használjátok?
próbáld meg Nézet > Eszköztárak > Testreszabás és húzd rá a lapra, szerintem onnan tűnhetett el.torrestoni írta:Vajh' mi történt a tűzrókámmal, amiért nem tudok új fület megnyitni, csak link -> megnyitás új lapon módszerrel? Szóval az üres lap opció megszűnt létezni...
Köszi!