2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Senki?FCBMessi19 írta:Akinek van routerje, és tud segíteni router ügyben, az írjon egy PÜ-t! Fontos lenne.
ha az oldalon van még egy csomó más is,akkor nem fogja megjeleníteni. töltsd fel az imghack-reTocy írta: gyáááj, rosszul fogalmaztam. az aláírásomban megjelenítendő kép linkjét mik közé kell beilleszteni
[img]képlink[/img]Tocy írta:gyáááj, rosszul fogalmaztam. az aláírásomban megjelenítendő kép linkjét mik közé kell beillesztenidaffy írta:szövegTocy írta:mik közé is kell beilleszteni a linket az aláírásomban?
gyáááj, rosszul fogalmaztam. az aláírásomban megjelenítendő kép linkjét mik közé kell beillesztenidaffy írta:szövegTocy írta:mik közé is kell beilleszteni a linket az aláírásomban?
szövegTocy írta:mik közé is kell beilleszteni a linket az aláírásomban?
jobb egérgomb a képre-feliratok-feliratok újraszinkronizálásszajko írta:köszi mindkettőtöknek,de..
luisllach89,a bs player nem jön be valamiért,szóval ez bukta...![]()
daffy, a kmplayerbe,hogy tudom mozgatni a feliratot? mert nem igazán jövök rá
Én BS-re szakosodtam. Gondolom késik vagy siet - ha meg sem jelenik, akkor csak ugyanazt a nevet kell neki adni - és ott a ctrl+bal/jobb gombokkal tudod igazítani előre vagy hátra.szajko írta:vlc media playerlluisllach89 írta:Egy kicsit részletesebb is lehetnél
Milyen lejátszó?
de ha csak más lejátszó progival tudom megoldani az sem gond
kmplayer-rel megoldható.szajko írta:vlc media playerlluisllach89 írta:Egy kicsit részletesebb is lehetnél
Milyen lejátszó?
de ha csak más lejátszó progival tudom megoldani az sem gond
vlc media playerlluisllach89 írta:Egy kicsit részletesebb is lehetnél
Milyen lejátszó?
Egy kicsit részletesebb is lehetnélszajko írta:elkélne 1 kis segítség...
feliratot hogy tudok a filmhez igazítani?
Könyvjelzőket le lehet menteni: KönyvjelzőkMessithebest írta: ááá, akkor hagyom a picsba. Nem szeretném a könyvjelzőket meg mindent a kukába dobni, szóval mind1. Ha nincs más megoldás akkor köszi.
ááá, akkor hagyom a picsba. Nem szeretném a könyvjelzőket meg mindent a kukába dobni, szóval mind1. Ha nincs más megoldás akkor köszi.Fecooo írta:tűzróka megoldás: törölni minden jelszót, könyvjelzőt, beállítást tartalmazó mappát, és teljesen új firefox-telepítés... nekem is megtörtént, így "javult meg"... (vagyis sikerült megoldanom, megmentettem a könyvjelzőimet, de nem emlékszem, hogyan csináltam, a mappa ki-be másolás nem jó, mert akkor a beállítások megmaradnak, de a hiba is...)
kicsit időigényes, de sztem megéri megcsinálni...
Magyarországon a legmegbízhatóbb a Lion's Sport. (nem véletlen tolja a Nemzeti Sport is)albicelesteX írta:Olasz mezt szeretnék vásárolni.Nem replikát,hanem eredetit.Honnan tudok vásárolni ilyet,de név is kellene rá számmal.
van az is, de az eurobarcát jobban szeretem eredeti színben olvasnigergo9 írta:Használjatok Chromot
Ha tudnád mióta keresem az orvosságot...Fecooo írta:tűzróka megoldás: törölni minden jelszót, könyvjelzőt, beállítást tartalmazó mappát, és teljesen új firefox-telepítés... nekem is megtörtént, így "javult meg"... (vagyis sikerült megoldanom, megmentettem a könyvjelzőimet, de nem emlékszem, hogyan csináltam, a mappa ki-be másolás nem jó, mert akkor a beállítások megmaradnak, de a hiba is...)
kicsit időigényes, de sztem megéri megcsinálni...
+1, népbetegség lett belőle úgy látszik.Messithebest írta:Nekem is ez a problémám, de mostanság nem zavar.... de azért egy megoldás jól jönne!torrestoni írta:Vajh' mi történt a tűzrókámmal, amiért nem tudok új fület megnyitni, csak link -> megnyitás új lapon módszerrel? Szóval az üres lap opció megszűnt létezni...
Köszi!
Nekem is ez a problémám, de mostanság nem zavar.... de azért egy megoldás jól jönne!torrestoni írta:Vajh' mi történt a tűzrókámmal, amiért nem tudok új fület megnyitni, csak link -> megnyitás új lapon módszerrel? Szóval az üres lap opció megszűnt létezni...
Köszi!