Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Korrigáltam FecoooFecooo írta:Dani, ki más... (tudom, h balhátvédre gondoltál...)LM10 írta:A SPORT szerint Milito mellett Maxwell is sérülést szenvedett, és vasárnap fogják megcsinálni a teszteket. Ki lesz akkor majd a jobbhátvéd?![]()
Dani, ki más... (tudom, h balhátvédre gondoltál...)LM10 írta:A SPORT szerint Milito mellett Maxwell is sérülést szenvedett, és vasárnap fogják megcsinálni a teszteket. Ki lesz akkor majd a jobbhátvéd?![]()
lötyögés = lötyögés, tökmind1, hogy 60 perc gála után, vagy egész meccsen csináljákkennyke04 írta:Én most kérdezném meg azokat, akik az 5:0meccseknél panaszkodtak, hogy túl gépiesek lettünk és annyira egyértelműek a meccseink, hogy fél óra után le kéne fújni, mert már minden lényeges eldőlt, hogy ugye azért mostmár kicsit visszasírnák azokat a magabiztos győzelmeket?
Én most kérdezném meg azokat, akik az 5:0meccseknél panaszkodtak, hogy túl gépiesek lettünk és annyira egyértelműek a meccseink, hogy fél óra után le kéne fújni, mert már minden lényeges eldőlt, hogy ugye azért mostmár kicsit visszasírnák azokat a magabiztos győzelmeket?B. írta:Mikor láthatunk ismét, olyan igazi gálameccset szemtelen megoldásokkal, szép gólokkal?Értem én, hogy ez "tétnélküli" volt.Kezd hiányérzetem lenni.
Fontást igazán berakhatta volna PepEl fanático írta:Valdés, Alves, Mascherano , Milito y Maxwell; Thiago, Busquets y Keita; Villa, Jeffren y Afellay. Sport.es-ről.
El fanático írta:Valdés, Alves, Mascherano , Milito y Maxwell; Thiago, Busquets y Keita; Villa, Jeffren y Afellay. Sport.es-ről.