2011.04.30. 01:21:50
Én sem véletlenül tartottam a klasszikus dömpingtől. Pont ilyesmiktől féltem,hogy ez a nagy rangadó teljesen negatívan fog lejönni, és más marad meg az emberekben. Ebben jóval nagyobb részt a Madrid a hibás, de főleg az edzője.
Erre meg már tavaly óta számítottam, amikor aláírt. Az a baj,h ez nyílt titok volt, ismerte mindenki a módszereit a Chelseatől, Intertől is, Perez még is idehozta, nagyon megérdemelné, ha a szurkolók ismét meg akarnának tőle is szabadúlni, Mourinhoval együtt.
Egy ilyen múltú, és hagyományokkal rendelkező óriás klub mint a Madrid, NEM ENGEDHETI MEG MAGÁNAK, HOGY 1-1 KUPA ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN, (ugye mindenki ezzel jött kb, hogy persze nem lesz szép játék,de kell oda Mourinho,mert rég nyertek, rendet tesz,blablabla) ENNYIRE FELADJA AZT, amit képviselt hosszú évtizedeken át, és amiről -ahogy a Barca esetében is- a tényleges foci jutott az emberek eszébe.
Mourinho már most nagy károkat okozott a klubnak, csak a kiéhezett, VAGY divat, esetleg naiv, madridisták nem látják ezt, és annyira örülnek részsikereknek, hogy mindent megbocsájtanak neki, és bele sem gondolnak, hogy a foci világ maradék 98-99% (igen, nem csak a Barcások) milyen képet alkot szeretett csapatukról.
Megkockáztatom, ha Mourinho még marad, lehet hogy bővül 1-2 trófeával a vitrin, de jobban visszaveti a klubbot a húzásaival (ne felejtsétek el,hogy most vele azonosítják a klubbot is, Chelseat is rengetegen megutálták míg ott volt) ,mint előreviszi esetleg a kupával/kkal.
de végülis én Barcelona fan vagyok, és nem fogok krokodil könnyeket hullajtani, ha ezt nem látják be a fejesek Madridéknál. Az viszont rosszul érintett engem is, hogy immáron a klasszikusokat is megmérgezte ez a géniusz az ócska húzásaival.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.