Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
Kezso
Barça C

2011.05.12. 23:08:59

Ezt a Neymar fiút nem kellene erőltetni, viszont van akit igen.
ALEXIS SANCHEZ-t !!!

30 millióért??? Már tegnap meg kellett volna venni, de legkésőbb holnap.
Ha idejön már meg is nyugodtam erre a nyárra(ez a fecske csinált nyarat Udinében Di Nataléval, szóval itt Messivel meg tudja csinálni sztem), ha a Madridba megy akkor a baj nem kicsi...
Egy középhátvéd is kellene, de most olyan aki nem gyök alatt fut mint CSigi. Erre nincs tippem hirtelen.
"Respect the game" ( Henry )
d
Entrenador del Barça

2011.05.12. 22:12:58

LG írta:Sokakkal egyetemben nekem sem szimpatikus a Bayern igazoláspolitikája. Aki a Bundes Ligában(vagy most épp a másodosztáyról van szó) fut egy jó szezont, már viszik is. Ez a bajnokság egyik nagy gyengesége, mert egy szezonon meg tudják verni a Bayernt néha más csapatok, de hosszútávon emiatt senki nem tud jó lenni.
Hát sajnos ilyesmik a spanyol bajnokságban is vannak.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.12. 21:39:06

mes írta:

Te jo eg! Csak belegondolni is rosz szerintem. 19 eves vagyok, de meg ekkora hulyeseget veghezvinni nem all szandekomban :lol:
Sztem ennek a Neymarnak a szeme sem áll jól, és ez a dolog sem növelte a bizalmamat felé. Lehet, h van tehetsége, de sztem ő is csak botrányos életű nagyképű brazil lesz, aki pofára esik majd Európában, legalábbis remélem.
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.05.12. 21:35:45

Te jo eg! Csak belegondolni is rosz szerintem. 19 eves vagyok, de meg ekkora hulyeseget veghezvinni nem all szandekomban :lol:
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.12. 21:30:56

bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... oz-2077187

Állítólag rajta kívül Neuert is megvették 18milláért, de az még nem hivatalos.
Sokakkal egyetemben nekem sem szimpatikus a Bayern igazoláspolitikája. Aki a Bundes Ligában(vagy most épp a másodosztáyról van szó) fut egy jó szezont, már viszik is. Ez a bajnokság egyik nagy gyengesége, mert egy szezonon meg tudják verni a Bayernt néha más csapatok, de hosszútávon emiatt senki nem tud jó lenni.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.05.12. 20:37:20

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... oz-2077187

Állítólag rajta kívül Neuert is megvették 18milláért, de az még nem hivatalos.
Tdavid
Entrenador del Barça

2011.05.12. 18:01:29

Kép
Messidona10
Entrenador del Barça

2011.05.06. 16:09:26

bence-barca írta:Amúgy annak örülnék, ha a meccsek után, főleg Bl meccsek után meginterjúvolnák a bírókat. Ez sok kérdést dönthetne el, h mit miért nem fújt be v ellentétesen mit miért fújt be. Ezekután meg midnenki megértené, legalábbis azok, akik a kevésbé elfogul szurkolótáborban vannak, h "jaaa, akkor így már értem..."
De persze enne a hátulütője meg az lenne, h már név szerint is belevonszolnák a bírókat (értem itt pl. Mou-ra) a nyilatkozatháborúikba az edzők.
Illetve az elfogultabbak úgy folytatnák, hogy a csekk az interjúra is érvényes volt...
kanty
Llegenda del Barça

2011.05.06. 15:20:43

salas9 írta:
Hollandoknál meg szintén az Ajaxot favorizálom, de felhívnám a figyelmedet, hogy ez most a Kupadöntő lesz, jövő vasárnap Amsterdamban lesz az utolsó forduló(Ajax-Twente).
Ezt benéztem. :oops:, úgy tudtam, h most vasárnap lesz a bajoki. DE a kupában is hajrá Ajax.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
salas9
Entrenador del Barça

2011.05.06. 14:39:18

kanty írta: ...
Én az angoloknál szurkolok, hogy a kékek nyerjenek, mivel akkor a MU-nak még harcolnia kell a bajnoki címért, még mi a Barcával bajnokok lehetünk.(Igaz, a Manchester is...)

Olaszoknál remélem kihozunk egy X-et a mérkőzésből Rómában és bajnoki címet ünnepelhetünk 8) (Milan szurkoló vagyok a Barca mellett :D )

Hollandoknál meg szintén az Ajaxot favorizálom, de felhívnám a figyelmedet, hogy ez most a Kupadöntő lesz, jövő vasárnap Amsterdamban lesz az utolsó forduló(Ajax-Twente).
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.05.06. 14:28:21

Az összes európai bajnokság a hajrájához ér lassan, ezen a hétvégén pedig rendeznek pár igazán nagy rangadót, amelyek többségében a bajnoki cím is eldől majd.

Angliában MU-Chelsea derbi lesz. A MU vezet három ponttal és a gólkülönbségük is jobb, de még egy esetleges Chelsea bajnoki cím is benne van a pakliban. Utóbbira nem nagyon tennék, a Manchester eléggé kiegyensúlyozott szezont tudhat maga mögött, úgy érzem, h ez az év a vörösöké, ami Angliát illeti. A Chelsea szezonjára minden lehet mondani, de azt, h kiegyensúlyozott még a legnagyobb jóindulattal sem. Remekül kezdték a szezont, aztán jött egy periódus, amikor szinte senkit sem tudtak megverni, de most megint ott vannak az elején.
A United van annyira jó és tapasztalt csapat, h innen már ne veszítse el a bajnoki címet. Hétvégére egy szoros MU győzelmet vagy egy x-et tippelek.

Hollandiában Twente-Aajax meccs lesz. Elég rég volt már bajnok az Ajax, most remélem az amsterdamiak lesznek a végén a tabella élén. Egy ponttal vezet a Twente, tehát nekik a döntetlen is jó lenne, de én bízok abban, h az Ajax képes lesz csodát tenni. Azt hiszem volt már róla szó, h nagyon jót tenne az európai és a holland futballnak is egy versenyképes, jó Ajax. Itt nincs tippem, csak annyit, h hajrá Ajax!!

Franciaországban a Lyon fogadja majd a címvédő és a második helyen álló Marseillet. A Lyon a harmadik a tabellán, még van esélyük a bajnokság megnyerésére, de igaz ez minimális. Érdekes meccs lesz ez is, remélem az OM nyerni fog és megvédik a bajnoki címüket. A listavezető Lille a Nancy ellen játszik idegenben.

Olaszországban a Roma fogadja a Milánt. Igaz, h itt a bajnokság már úgy néz ki, h eldőlt, a Milánnak 8 pont az előnye, a városi rivális Interrel szemben. A Romának viszont fontos lesz a meccs, egy pontra vannak a negyedik helytől és az még BL selejtezőt ér. A forduló másik érdekesebb meccse, az Inter-Fiorentina lesz.

Hát akkor hajrá Ajax és OM.

:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.05.04. 17:15:15

Amúgy annak örülnék, ha a meccsek után, főleg Bl meccsek után meginterjúvolnák a bírókat. Ez sok kérdést dönthetne el, h mit miért nem fújt be v ellentétesen mit miért fújt be. Ezekután meg midnenki megértené, legalábbis azok, akik a kevésbé elfogul szurkolótáborban vannak, h "jaaa, akkor így már értem..."
De persze enne a hátulütője meg az lenne, h már név szerint is belevonszolnák a bírókat (értem itt pl. Mou-ra) a nyilatkozatháborúikba az edzők.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.01. 17:43:49

Spanyolban számít talán egyedül az egymás elleni eredmény. Jó lenne megjegyezni.

Angliában a gk számít, ami most ugyanannyi a két csapatnak. Viszont a M.U.nak több a rúgott gólja. Nah meg a pontja is :D De ugyanannyira múlik a M.U.n mint a Chelsean,h ki lesz a bajnok, sőt a M.U. lépéselőnyben van. Bár kékeknél még a bíró is be fog valószínű segíteni, ahogy tette mostanában elég sokszor.

szerk: Ajax rám is rámíjjesztett, de megvan! Twente is hozta, így a PSV tuti nem lesz bajnok, yeeh :twisted: , és ami még fontosabb, az Amszterdam Arenában lehet bajnok az Ajax 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.01. 17:32:09

LG írta:
Logan10 írta:Most hogy kikap az MU (?) a már csak a Chelseán múlik hogy a következő fordulóban megveri e Ferguson csapatát és akkor bajnok is lehet :?:
Nem, mert akkor is csak pontegyenlőség, és MU-nak jobb a gólaránya. Szóval nem elég megverniük, kell még botlania utána egyet a MU-nak.

Az Ajaxnak én is nagyon örülök, de korai még az ünneplés! Mert csak akkor ér vmit ez a győzelem, ha sikerül otthon legyőzni a címvédőt. Nagyon fogok szurkolni!
Itt nem számít előbb az egymás elleni eredmény? Ha igen, akkor a Chelsea állna jobban.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ab1daL
Director del Fútbol

2011.05.01. 17:31:54

Logan10 írta:Most hogy kikap az MU (?) a már csak a Chelseán múlik hogy a következő fordulóban megveri e Ferguson csapatát és akkor bajnok is lehet :?:
Én Angliában a MU-val, és a Liverpool-al állok úgy, hogy nincs velük semmi gondom, semlegesek. DE kicsit felpaprikázott Ferdinand és Owen twitter bejegyzése, és azóta kicsit szurkolok a londoniaknak, hogy valahogy fogják be a MU-t. :lol:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.01. 17:27:46

Nem, mert akkor is csak pontegyenlőség, és MU-nak jobb a gólaránya. Szóval nem elég megverniük, kell még botlania utána egyet a MU-nak.

Az Ajaxnak én is nagyon örülök, de korai még az ünneplés! Mert csak akkor ér vmit ez a győzelem, ha sikerül otthon legyőzni a címvédőt. Nagyon fogok szurkolni!
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.05.01. 17:03:18

Bob_Marley írta:Nagyon örülök az Ajaxnak, kicsit rám hozták a frászt az elején a bekapott góllal, de hozták a kötelezőt!A következő otthon élet halál, s 7 év után visszakerülhet a bajnoki serleg a megérdemelt helyére :lol:

off:Messi-Ini nincs átigazolási időszak, s senki sem szereti az önkényes kiket hozzunk, mennyiért hova hsz-ket, s főleg nem a moderátorok!Teljesen felsleges, igazolásokról beszélni, főleg, hogy még előttünk van elég feladat!
bocsánat, hogy beleszólta, de mindjárt elkap még több embert is a láz, hogy hozzuk Chubakkát, s Chuck Norrist is....
jó hogy mondod,Chubbakát el is felejtettem,pedig Messi mellé elférne,jól jöönne egy igazi erőcsatár :D
am bocsi,nem tudtam hogy nem lehet ilyenről irni,nem rég regisztráltam,és erröl nem tudtam :oops:
de akkor mostantól hanyagolom :!:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.01. 16:58:39

Nagyon örülök az Ajaxnak, kicsit rám hozták a frászt az elején a bekapott góllal, de hozták a kötelezőt!A következő otthon élet halál, s 7 év után visszakerülhet a bajnoki serleg a megérdemelt helyére :lol:

off:Messi-Ini nincs átigazolási időszak, s senki sem szereti az önkényes kiket hozzunk, mennyiért hova hsz-ket, s főleg nem a moderátorok!Teljesen felsleges, igazolásokról beszélni, főleg, hogy még előttünk van elég feladat!
bocsánat, hogy beleszólta, de mindjárt elkap még több embert is a láz, hogy hozzuk Chubakkát, s Chuck Norrist is....
Kép
Kép
Kép
Logan10
Jugador d'estrella

2011.05.01. 16:57:18

Most hogy kikap az MU (?) a már csak a Chelseán múlik hogy a következő fordulóban megveri e Ferguson csapatát és akkor bajnok is lehet :?:
Csak a Barça
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.05.01. 16:50:21

lluisllach89 írta:
Barcaman14 írta:
LM10 írta:Ezzel lehet sok embernek okozok fájdalmat, de én így gondolom:

http://baggioblogja.blog.hu/2011/04/28/ ... de_miert_1
Én is így gondolom! :wink: És ezzel részemről a "Cesc kérdés" le is zárva egy jó ideig!
Ez egyértelmű, csak nekem soha nem kéne. Tehetség terén Thiago oda- meg visszaalázza. Tapasztalattal meg nem lehet kérdéses hogy majd a cipőjét nem kötheti meg Cesc.

Ha ehhez hozzávesszük hogy egy több tízmillió euros ex-La Masia növendék szorítana ki egy tehetségesebb, türelmesebb, klubhű srácot akkor nincs is miről beszélni.

Más: Az Ajax az egyértelmű!

Ez a PSV valami rémgyenge. Utolsó fordulóban meg kéne ütni a Twentét, de a mai meccs sem elhanyagolható a herevere ellen :D
Én nagyon örülnék neki ha Fabre a nyáron jönne,de csak abban az esetben,ha Keita elmegy,és nem adunk ki érte 30-35 millionál töbet!Ennek kicsi az esélye hogy így alakul,de ha mégis,akkor nagyon boldog lennék!Ha jobban végig gondoljuk,a legnagyobb bajunk az,hogy nincs minőségi cseresor!
Ha átnézzük a keretet,a védelembe kell egy ember,a szinte biztosan távozó Millito helyére,én például szivesen látnám Hummelst,vagy Suboticot(Dortmundi mind a 2 játékos),és az ugye alap,hogy Fontas jövőre profi szerződést kap!Jöhetne még esetleg Van der Wiel,de ő nem létszügséglet,Adriano is megoldja a jobboldalt ha nagyon kell!A bal oldalra elöbb utóbb venni kell egy fiatal megbízható embert,mert sem Abidal,sem Maxwell nem fiatal már,és én azt mondom,hogy most már ne 2-3-évente vegyünk balhátvédet,hanem vegyünk egyet 10 évre!Én bal oldalra elnézném például Coentráot,de csak jó áron,nem 30 millióért!A középpálya ugye kész lenne Fabre érkezésével,mert az alap hogy Thiago jövőre az első keret tagja lesz!Ezenkvül a csatársorba kellene még szerintem 1 ember,vagy Rossi,vagy esetleg én elnéznék egy Cavanit,vagy legszivesebben Neymart!Ha ezeket az igazolásokat meg tudnánk csinálni,akkor jövőre tökéletes kerettel vághatunk neki a szezonnak!
Nálam ez atökéletes keret így nézne ki:
Valdes-(Pinto)
Alves-(Van der Wiel)-Pique-(Hummels&Subotic)-Puyol-(Fontas)-Abidal-(Adriano)
Busquets-(Mascherano)
Xavi-(Fabregas)-Iniesta-(Thiago)
Pedro-(Afellay)-Messi-(Bojan)-Villa-(Neymar&Rossi)

Kihagytam Millitot,Keitat és Jeffrent,én őket eladnám,bár Jeffrent megtartanám,de csak akkor,ha kapna játéklehetőséget,és megmutathatná hogy mit is tud,ha megint minden edzésen megsérül,és nem tud játszani,akkor jövőre eladnám!
Szerintem ez a keret nagyon ütőképes lenne,és még a cseresorral is gálázhatnánk :D :D :D
Vélemények???
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.05.01. 16:35:48

Ezzel hivatalosan is elbukta a bajnoki címet a PSV. :roll: Az utolsó fordulóban az Ajax-Twente x-->Az Ajax bajnok jobb gólkülönbséggel. A PSV nyer a Groningen ellen és ezzel megelőzi a Twentet jobb gk-val, és megszerzi a 2. BL selejtezőt érő helyet! Ez jó lenne! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.05.01. 13:44:19

Barcaman14 írta:

Én is így gondolom! :wink: És ezzel részemről a "Cesc kérdés" le is zárva egy jó ideig!
Ez egyértelmű, csak nekem soha nem kéne. Tehetség terén Thiago oda- meg visszaalázza. Tapasztalattal meg nem lehet kérdéses hogy majd a cipőjét nem kötheti meg Cesc.

Ha ehhez hozzávesszük hogy egy több tízmillió euros ex-La Masia növendék szorítana ki egy tehetségesebb, türelmesebb, klubhű srácot akkor nincs is miről beszélni.

Más: Az Ajax az egyértelmű!

Ez a PSV valami rémgyenge. Utolsó fordulóban meg kéne ütni a Twentét, de a mai meccs sem elhanyagolható a herevere ellen :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.01. 12:53:44

LG írta:Sokakkal egyetemben én is régóta szeretem az Ajaxot, és nagyon szurkolok nekik, h hosszú után újra bajnokok legyenek! A Psv-t én is rühellem, szóval rosszabb esetben Twente legyen a bajnok.
nah srácok, akik szintén bírják az Ajaxot, főleg mert rájuk is mindig az az őszinte foci volt a jellemző, ami a Barcára, és nem utolsó sorban, rengeteget köszönhetünk az Ajax utánpótlás nevelésének is, és annak a futballfilozófiának is egyben, szóval ma idegenben le kell győzni a Heerenveent, és utána utolsó fordulóban HAZAI pályán a Twente-t :)

azaz két győzelemre vagyunk a bajnoki címtől!

14.30 Heerenveen-Ajax

ezt kell első sorban behúzni, hogy aztán jöhessen a bajnoki döntő OTTHON! elképesztő hangulat lesz ott majd, tuti meg is lesem.

GO AJAX!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.04.28. 16:30:33

Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LM10
Director del Fútbol

2011.04.28. 16:18:29

Ezzel lehet sok embernek okozok fájdalmat, de én így gondolom:

Válasz küldése