Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát sajnos ilyesmik a spanyol bajnokságban is vannak.LG írta:Sokakkal egyetemben nekem sem szimpatikus a Bayern igazoláspolitikája. Aki a Bundes Ligában(vagy most épp a másodosztáyról van szó) fut egy jó szezont, már viszik is. Ez a bajnokság egyik nagy gyengesége, mert egy szezonon meg tudják verni a Bayernt néha más csapatok, de hosszútávon emiatt senki nem tud jó lenni.
Sztem ennek a Neymarnak a szeme sem áll jól, és ez a dolog sem növelte a bizalmamat felé. Lehet, h van tehetsége, de sztem ő is csak botrányos életű nagyképű brazil lesz, aki pofára esik majd Európában, legalábbis remélem.mes írta:
Te jo eg! Csak belegondolni is rosz szerintem. 19 eves vagyok, de meg ekkora hulyeseget veghezvinni nem all szandekomban
Sokakkal egyetemben nekem sem szimpatikus a Bayern igazoláspolitikája. Aki a Bundes Ligában(vagy most épp a másodosztáyról van szó) fut egy jó szezont, már viszik is. Ez a bajnokság egyik nagy gyengesége, mert egy szezonon meg tudják verni a Bayernt néha más csapatok, de hosszútávon emiatt senki nem tud jó lenni.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... oz-2077187
Állítólag rajta kívül Neuert is megvették 18milláért, de az még nem hivatalos.
Illetve az elfogultabbak úgy folytatnák, hogy a csekk az interjúra is érvényes volt...bence-barca írta:Amúgy annak örülnék, ha a meccsek után, főleg Bl meccsek után meginterjúvolnák a bírókat. Ez sok kérdést dönthetne el, h mit miért nem fújt be v ellentétesen mit miért fújt be. Ezekután meg midnenki megértené, legalábbis azok, akik a kevésbé elfogul szurkolótáborban vannak, h "jaaa, akkor így már értem..."
De persze enne a hátulütője meg az lenne, h már név szerint is belevonszolnák a bírókat (értem itt pl. Mou-ra) a nyilatkozatháborúikba az edzők.
Ezt benéztem.salas9 írta:
Hollandoknál meg szintén az Ajaxot favorizálom, de felhívnám a figyelmedet, hogy ez most a Kupadöntő lesz, jövő vasárnap Amsterdamban lesz az utolsó forduló(Ajax-Twente).
Én az angoloknál szurkolok, hogy a kékek nyerjenek, mivel akkor a MU-nak még harcolnia kell a bajnoki címért, még mi a Barcával bajnokok lehetünk.(Igaz, a Manchester is...)kanty írta: ...
Itt nem számít előbb az egymás elleni eredmény? Ha igen, akkor a Chelsea állna jobban.LG írta:Nem, mert akkor is csak pontegyenlőség, és MU-nak jobb a gólaránya. Szóval nem elég megverniük, kell még botlania utána egyet a MU-nak.Logan10 írta:Most hogy kikap az MU (?) a már csak a Chelseán múlik hogy a következő fordulóban megveri e Ferguson csapatát és akkor bajnok is lehet
Az Ajaxnak én is nagyon örülök, de korai még az ünneplés! Mert csak akkor ér vmit ez a győzelem, ha sikerül otthon legyőzni a címvédőt. Nagyon fogok szurkolni!
Én Angliában a MU-val, és a Liverpool-al állok úgy, hogy nincs velük semmi gondom, semlegesek. DE kicsit felpaprikázott Ferdinand és Owen twitter bejegyzése, és azóta kicsit szurkolok a londoniaknak, hogy valahogy fogják be a MU-t.Logan10 írta:Most hogy kikap az MU (?) a már csak a Chelseán múlik hogy a következő fordulóban megveri e Ferguson csapatát és akkor bajnok is lehet
Nem, mert akkor is csak pontegyenlőség, és MU-nak jobb a gólaránya. Szóval nem elég megverniük, kell még botlania utána egyet a MU-nak.Logan10 írta:Most hogy kikap az MU (?) a már csak a Chelseán múlik hogy a következő fordulóban megveri e Ferguson csapatát és akkor bajnok is lehet
jó hogy mondod,Chubbakát el is felejtettem,pedig Messi mellé elférne,jól jöönne egy igazi erőcsatárBob_Marley írta:Nagyon örülök az Ajaxnak, kicsit rám hozták a frászt az elején a bekapott góllal, de hozták a kötelezőt!A következő otthon élet halál, s 7 év után visszakerülhet a bajnoki serleg a megérdemelt helyére![]()
off:Messi-Ini nincs átigazolási időszak, s senki sem szereti az önkényes kiket hozzunk, mennyiért hova hsz-ket, s főleg nem a moderátorok!Teljesen felsleges, igazolásokról beszélni, főleg, hogy még előttünk van elég feladat!
bocsánat, hogy beleszólta, de mindjárt elkap még több embert is a láz, hogy hozzuk Chubakkát, s Chuck Norrist is....
Én nagyon örülnék neki ha Fabre a nyáron jönne,de csak abban az esetben,ha Keita elmegy,és nem adunk ki érte 30-35 millionál töbet!Ennek kicsi az esélye hogy így alakul,de ha mégis,akkor nagyon boldog lennék!Ha jobban végig gondoljuk,a legnagyobb bajunk az,hogy nincs minőségi cseresor!lluisllach89 írta:Ez egyértelmű, csak nekem soha nem kéne. Tehetség terén Thiago oda- meg visszaalázza. Tapasztalattal meg nem lehet kérdéses hogy majd a cipőjét nem kötheti meg Cesc.Barcaman14 írta:Én is így gondolom!LM10 írta:Ezzel lehet sok embernek okozok fájdalmat, de én így gondolom:
http://baggioblogja.blog.hu/2011/04/28/ ... de_miert_1És ezzel részemről a "Cesc kérdés" le is zárva egy jó ideig!
Ha ehhez hozzávesszük hogy egy több tízmillió euros ex-La Masia növendék szorítana ki egy tehetségesebb, türelmesebb, klubhű srácot akkor nincs is miről beszélni.
Más: Az Ajax az egyértelmű!
Ez a PSV valami rémgyenge. Utolsó fordulóban meg kéne ütni a Twentét, de a mai meccs sem elhanyagolható a herevere ellen
Ez egyértelmű, csak nekem soha nem kéne. Tehetség terén Thiago oda- meg visszaalázza. Tapasztalattal meg nem lehet kérdéses hogy majd a cipőjét nem kötheti meg Cesc.Barcaman14 írta:Én is így gondolom!LM10 írta:Ezzel lehet sok embernek okozok fájdalmat, de én így gondolom:
http://baggioblogja.blog.hu/2011/04/28/ ... de_miert_1És ezzel részemről a "Cesc kérdés" le is zárva egy jó ideig!
nah srácok, akik szintén bírják az Ajaxot, főleg mert rájuk is mindig az az őszinte foci volt a jellemző, ami a Barcára, és nem utolsó sorban, rengeteget köszönhetünk az Ajax utánpótlás nevelésének is, és annak a futballfilozófiának is egyben, szóval ma idegenben le kell győzni a Heerenveent, és utána utolsó fordulóban HAZAI pályán a Twente-tLG írta:Sokakkal egyetemben én is régóta szeretem az Ajaxot, és nagyon szurkolok nekik, h hosszú után újra bajnokok legyenek! A Psv-t én is rühellem, szóval rosszabb esetben Twente legyen a bajnok.
Én is így gondolom!LM10 írta:Ezzel lehet sok embernek okozok fájdalmat, de én így gondolom:
http://baggioblogja.blog.hu/2011/04/28/ ... de_miert_1