Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak én vagyok olyan penge, hogy mindenféle csalás nélkül a 77%-os infón kívül mindenből 5-ösre érettségiztem ?Bob_Marley írta:Bizony az a híres csernobili korosztály vagyok, aki még az érettségin is kapott némi előnyt!A mai napig mindig röhögünk rajta!Ballagás előtt közös filmnézés az ofővel, gondolta nézzük meg a Moszkva tér című filmet, hogy lássuk ez nem fog megtörténniFecooo írta:
milyen bundás évfolyam?![]()
én nem tudok semmilyen bundáról, még netem se volt! (ez utóbbi komoly! )
olyan meg végképp nem történt, h felhívtam akkor vasárnap este a haveromat, h "mondd már meg az esszétémákat"
a matekérettségit sem ajánlották fel, h odaadják nekem kidolgozva(elutasítottam!)
az 82%-os lett, a szombati ismétlés meg 93
eszerint csernobili évjárat vagy te is?![]()
Irodalom nekem e-mailben jött meg, persze kételkedtem benne, s a vicc, hogy 3an tudtuk elvileg, Hétfőn már az osztály fele, s mondanom sem kell milyen arcok voltak, mikor felírták a táblára, Kosztolányi-József Attila, Mikszáth, meg azt hiszem Madách![]()
Matek részben érintett, mert ott a haverommal nyomoztunk egésznap a tételek után, de én emeltre mentem, s az nem volt meg „csak” a közép…este meg felejthetetlen élmény volt Magyar Bálint arca a Tények estében, mikor Bárdos András odaadta a lehetséges másnapi (töri érettségit)![]()
És a legszebb, hogy ugye azt újranyomtatták, s mást hoztak, de az a B verzió volt, s 3an azt is tudtuk, szóról szóra diktáltuk a csajoknak a férfi mosdóban a kifejtendő esszétételeket!
Na hát ilyen volt a mi kis réettségink!
Jó így visszanosztalgiázni rá
Mindent elmond, hogy pl én Irodalmat nem szerettem, csak kb 3 embert, azokat megtanultam, mert érdekelt, s amit múltkor linkeltél humorba diagram úgy álltam hozzá, hogy attól még, hogy a költő gondol valamit nem kell belemagyarázni!Elég keményen összevesztem a magyar tanárral, mert kötözködős kedvem mondtam neki, hogy a versben a kerek hold fényénél mondat értelmetlen, s nekem semmit nem jelent!Indoklásom egyszerű volt a Hold nem kerek, mert gömbölyű, s nem is szabályos gömb, és levezettem neki a gömb térfogatának képletét, s próbáltam rávezetni jobban érdekel a reál téma!Ebből lett egy igazgatói intő![]()
Indoklás:Balázska becsmérelte a tanára munkáját…..én annyit mondtam WTF![]()
És amit kiakartam ebből hozni, hogy megáldottak vele, hogy megkaptam az irodalom tételeket, mert épp ezerrel sztrájkoltam, s semmit nem is néztem át vasárnap estig, aztán Kosztolány-József Attilát kidolgoztam, de mondjuk akkor is jobban érdekelt, hogy megoldjam, hogy működjön a DC, s lejöjjenek az anyagok
Akkor ez volt a Madáchos téma....Mikszáthon gondolkoztam, de József Attila jobban vonzott, s a tanár csak ennyit írt az esszémre, Balázs örülök neki, hogy sokat tanultál, József Attila kifejtése 5ös, viszont Kosztolányiról nem írtál semmit…Így kaptam 3ast!Kosztolányit kis túlzással ott hallottam előszörFecooo írta:az érvelést választottam, gyorsan még akkor este összeszedtem a szöveggyűjteményből és könyvből a nő és a boldogság kapcsolatára vonatkozó műveket(asszem ilyesmi volt a téma), az agyamban elraktároztam, másnap kényelmesen megírtam az esszét
Bizony az a híres csernobili korosztály vagyok, aki még az érettségin is kapott némi előnyt!A mai napig mindig röhögünk rajta!Ballagás előtt közös filmnézés az ofővel, gondolta nézzük meg a Moszkva tér című filmet, hogy lássuk ez nem fog megtörténniFecooo írta:
milyen bundás évfolyam?![]()
én nem tudok semmilyen bundáról, még netem se volt! (ez utóbbi komoly! )
olyan meg végképp nem történt, h felhívtam akkor vasárnap este a haveromat, h "mondd már meg az esszétémákat"
a matekérettségit sem ajánlották fel, h odaadják nekem kidolgozva(elutasítottam!)
az 82%-os lett, a szombati ismétlés meg 93
eszerint csernobili évjárat vagy te is?
milyen bundás évfolyam?Bob_Marley írta:Idei matematika érettségire kíváncsi lennék, meg lehet valahol lelni már?Én még anno abban a bizonyos „bundás” évfolyamban érettségiztem, s mindig megnézem, hova „fejlődtek” a feladatok!Legyen kedves valaki linket dobni!És természetesen mindenkinek sikeres érettségit kívánok!S tényleg ne feledjétek ez még csak a kezdetÉrettek lesztek, hogy megtanuljátok hogy lehet buliból ZH-t írni menni, majd onnan kocsmázni
szerk:
fcbarca0827 tenkjú
matekból vagyok a leggyengébb és simán meglesz egy erős 3-as is szerintem,pedig úgy indultam neki,hogy legyen meg a 20%daffy írta:nekem ez a matek nehezebbnek tűnik,mint az előző évben,viszont még mindig alap lenne a kettes mindenkinek,mert annyira nem nehéz
a gyenge négyes is négyes..Tocy írta:Gondoltam rádLionel Kicsi Messi írta:Megírtam. Hát én nekem az első része nem sikerült annyira... a második része elég jónak mondható nekem. Aki 2-3 ast akart az megtudta csinálni (mint pl ÉN xD) am nem volt annyira vészes szerintemNekem amúgy egy erős 4est kellet volna írnom, hát abból egy szűk, gyenge 4es lesz talán...elqrtam eléggé
Nézőpont kérdése. Láttam már ennél könnyebb, meg ennél nehezebb emeltet is.bowlinggolyo írta:Nem tudom h ki h van vele de szerintem ez a matek emelt bitang pusztolatosan gyenge volt.Ez pont az az érettségi volt amit meg lehet írni 100%ra
Hát, az én zsenialitásom megint alkotott, olyan hülyeségeken buktam... Egyiknél sikeresen benéztem egy mediánt, a felszínes feladatnál odaszámoltam az alját is a kúpnak, amit nem kellett volna jelen esetben, egy másik feladatban meg miután kiszámoltam a kör koordinátáit, elrontom a kör egyenletének felírását!!!daffy írta:nekem ez a matek nehezebbnek tűnik,mint az előző évben,viszont még mindig alap lenne a kettes mindenkinek,mert annyira nem nehéz
Gondoltam rádLionel Kicsi Messi írta:Megírtam. Hát én nekem az első része nem sikerült annyira... a második része elég jónak mondható nekem. Aki 2-3 ast akart az megtudta csinálni (mint pl ÉN xD) am nem volt annyira vészes szerintem
Amikor a töri érettségi kezdődik, onnantól lesz elérhető a mai matek.Bob_Marley írta:Idei matematika érettségire kíváncsi lennék, meg lehet valahol lelni már?Én még anno abban a bizonyos „bundás” évfolyamban érettségiztem, s mindig megnézem, hova „fejlődtek” a feladatok!Legyen kedves valaki linket dobni!
Hát nekem egész jó lett, de aztán ki tudja. Viszont nehezebb volt, mint az előzőek, azokból csináltunk, azok kisujjból jöttek kb, itt meg keményen kellett agyalnom... Nekem eddig úgytűnik, hogy idén kicsit nehezebb mindegyik, aztán lehet csak azért mert én írom, ki tudja...Jayden írta:Na és a matek középszintről kinek mi a véleménye??
Akkor holnap összehozod a KÖZGAZBA 2esre:D Szurkolj a Kinizsisnek:DTocy írta:Végig kettes voltam, próbaérettségim meg 76%...Lionel Kicsi Messi írta:Hát Tocy remélem igazad lesz , és könnyű lesz a matek, még hogyha a tavalyinál nehezebb is lesz.. nagyon félek a matektól, mert sohasem voltam jó belőle a 4 év alatt! :SCsak gondolkodni kell tudni!
szerk.:1000. hsz!![]()
![]()
Végig kettes voltam, próbaérettségim meg 76%...Lionel Kicsi Messi írta:Hát Tocy remélem igazad lesz , és könnyű lesz a matek, még hogyha a tavalyinál nehezebb is lesz.. nagyon félek a matektól, mert sohasem voltam jó belőle a 4 év alatt! :S
akkor frankóó mindendaffy írta:vártam,hogy hátha nem veszik figyelembe azt a példát,de semmi. még a tv-ben is volt róla szó. azért felvettek mérnökireLionel Kicsi Messi írta: az nagyon durva :S és sikerült vmit kihozni azért belőle a későbbiekben?
vártam,hogy hátha nem veszik figyelembe azt a példát,de semmi. még a tv-ben is volt róla szó. azért felvettek mérnökireLionel Kicsi Messi írta: az nagyon durva :S és sikerült vmit kihozni azért belőle a későbbiekben?