Nocsak, nocsak, kezdünk tárgyalni az igazolásokról?!
Rossi, Sanchez, Neymar -mind jók lennének. Kíváncsi vagyok a nyárra.
Szívem szerint igazolnék egy támadót és egy védőt(előbbit Bojan, utóbbit Milito helyére), illetve ha kialakul vmi jó üzlet, egy kp se árthat, bár az tán a legkevésbé fontos. Afellay csatár, így jövőre Thiagoval együtt is csak 3 kreatív kp, szóval még elfér egy ember.
A csatárposzt a legégetőbb, de ide vannak is jelöltek: Neymar,Rossi,Sanchez - mind jók lennének, mind univerzálisan és mind meglennének 20 millából, de azért Llorentéért se haragudnék meg, azonban ő többe kerülne. Védő sztem Milito távozásával jön vki. Fontas fel lesz hozva, de középső védő nem ártana, max akkor nem kell, ha Muniesa már elég jó beugrónak, mint idén Fontas. Ha Muniesa vállalni tudja ezt a szerepet, akkor lesz 4+1 középső védő(Pique,Abidal,Puyol,Fontas), ami már elég, + Masche és Sergi se rosszak. Így jobban belegondolva nincs is szükség emberre ide.
A középpálya érdekes poszt, hiszen vkpból talán a legjobban ellátott csapat vagyunk a világon 2 világklasszissal, feljön ugye Thiago, de azért remélem nyitva hagyják a lehetőséget egy Afellay-féle üzletre.
Kíváncsi vagyok a nyárra, mert sztem egy nagy nevű támadó érkezni fog, azonkívül a többi lerendezhető max 15-20 millából, de az is lehet h még ennyi se szükséges. Továbbá remélem nyáron pontot teszünk a Hleb-Caceres-Hnerique ügyek végére és mind mennek, sajnos alighanem Keirrissonnal együtt.