hát gyerekek akkora epic fail storym van nektek h kész
szóval a rövid történet:
állásokat vadászom ezerrel, főleg adminisztráció/ügyfélszolgálat és hasonló katgóriában. a minap találtam egy hirdetést egy igazgatónő keres maga mellé férfi asszisztenst, ilyen mindenest. hát mondom zsír, feltételeknek megfelelek minden, küldök egy önéletrajzot tegnap este.
Reggel nézem a maileket és látom h visszaírt, h idopont egyztetés celjabol hivjam fel. Igaz ezt forditva szokták, de lexarom, felhivom.
De elotte csak ugy franc tudja milyen indittatásbol rákerestem a mail cimre amirol irt nekem h mégis milyen igazgato meg miféle dolog ez az egesz.
És ekkor jött az epic fail. A mail címre kidobott egy csomo, hogy is mondjam felnott oldal hirdetési rovatát

a kedves üzletasszony igen aktívan keresi "extranagyméretű" urak társaságát hirdetésekkel.

(sztem nncs is akkora szerszám

)
hát mondom ez kész, egesz reggel ezen röhögtem, nem is birtam felhivni, mondom tuti elrohogom magam.
du. rászántam magam, h felhivjam, megbeszéltünk egy csütörtök délelotti találkát, de még mondtam neki h látom feltétel jogsi, az van, de nincs tul nagy vezetési gyakorlatom. erre közli velem, hogy nem az számít.

nah eszembe jutottak a hirdetései és akkorát röhögtem mint az állat

teljesen kész
mi a tökömre számítsak ezekután?