Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fernando írta:...Egy bátrabb:
Hannover vs. Nürnberg H 1.98
Hoffenheim vs. Wolfsburg V 2.00...
én is felettébb örültem neki... hihetetlen, h mostanaban minden szelmvényemet az 1.3 alattiak viszik el.fcbarca0827 írta:És most egy újabb.fcbarca0827 írta:Naaa jól van bekövetkezett egy tökönszúrás.![]()
Mikor, ha nem a 92. percben egyenlítene a Newcastle?
![]()
És most egy újabb.fcbarca0827 írta:Naaa jól van bekövetkezett egy tökönszúrás.![]()
nah a nyugdijas klub csak lehozta nekem.visca el barca írta:csak jatszottam mai is (lehet fuggo vagyok?)
Mainz - St. Pauli 1.34 (2-1)
Milan - Cagliari 1.38
Manchester City - Stoke 1.79 (1-0)
Hannover - Nürnberg 1.98 (3-1)
6,55X
remélem a hurka milan is lehozza este, mert mostanában nagyon minuszban vagyok
Csatlakozom az utóbbi részhez... A másik szelvényemen már csak a Pápa győzelme kellene, de az is valószínű, hogy elszáll a széllel. Magyarország ismét betett nekemFernando írta:Megnéztem és 2 meccset fölcseréltem toton meg a kis papíromon, amin követtem, így csak 11-esem lehet. Fha.![]()
![]()
A Kaposvár viszont elég szépen ég a Szolnok ellen otthon. Gratulálok nekik!
Épp írni akartam, hogy idegesítően jó vagy.Fernando írta:Eddig szépen jönnek nekem a meccsek (Hannover 3-1, Wolfsburg is nyert, a Bayern is), a Mainzon viszont sajnálom, hogy végül nem raktam meg (2-1).
nem lennék szomorú,ha bejönne. igazából mindegy,hogy melyik,csak az egyik nyerjen. vagy esetleg a lottómfcbarca0827 írta: Daffy!
Szerintem az a négyperhármas vaddisznó be fog jönni.Ha nem zárt volna be a lottózó 1 perccel ezelőtt, akkor lebattyognék megtenni.
![]()