Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Pénzügyileg megéri neki, viszont így mondjuk eléggé kikerül a látótérből!Bár én azért erősnek éreztem volna egy Atletico, Juventus stb csapatokat neki, s inkább Anglia felé kacsintgattam volna (A.Villa, Newcastle stb erősségű csapatok), de ha Oroszország, akkor sok sikert neki!
 Pénzügyileg megéri neki, viszont így mondjuk eléggé kikerül a látótérből!Bár én azért erősnek éreztem volna egy Atletico, Juventus stb csapatokat neki, s inkább Anglia felé kacsintgattam volna (A.Villa, Newcastle stb erősségű csapatok), de ha Oroszország, akkor sok sikert neki! 

Állandóan azt lehet hallani a légiósainkról hogy az edző nem számít rá pedig...
 Állandóan azt lehet hallani a légiósainkról hogy az edző nem számít rá pedig...

Nem ismerem személyesen Némethet
 Nem ismerem személyesen Némethet  de sokszor lehetett már hallani hogy nem a szerény és alázatos kategóriába tartozik. Tehetséges, de nem véletlen hogy csak vergődik nemzetközi szinten, és nem igazán kapkodnak érte. Nyilván a sérülések is nagyban közre játszanak, de nem lehet mindent arra fogni szerintem.
 de sokszor lehetett már hallani hogy nem a szerény és alázatos kategóriába tartozik. Tehetséges, de nem véletlen hogy csak vergődik nemzetközi szinten, és nem igazán kapkodnak érte. Nyilván a sérülések is nagyban közre játszanak, de nem lehet mindent arra fogni szerintem. Hollandiában azért megnézném még őt...
 Hollandiában azért megnézném még őt...