Egykori és jelenlegi magyar játékosok

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.05.21. 08:33:33

Én is tudok párat.

Sneijder - Real Madrid (az Inter sem rossz)
Drenthe - Real Madrid
Huntelaar - Real Madrid
Arnautovic - Inter kölcsön + Werder Bremen
Afellay - Barcelona

Azt mondta Dzsudzsi, hogy legszívesebben Arsenalba menne. Ott én is szívesen látnám, BL meg minden. Minőség az nagyon is!
més que un club
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.05.18. 20:03:17

Game90 írta:Összegyűjtöttem pár játékost, akik Hollandiából jó/közepes csapatokba igazoltak az elmúlt években, és senki se mondja azt, hogy Dzsudzsáknál sokkal jobb játékosok:
Dembélé - Fulham
Elia - Hamburg
Castelen - Hamburg
Arnautovic - Werder
Farfán - Schalke
Emanuelson - Milan
van der Vaart - Hamburg. Ő aztán nagycsapatba ment a Realba, de amikor az Ajaxból elment, szerintem velem együtt sokakat meglepett, hogy "csak" egy Hamburgba ment.
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.05.18. 16:17:50

Egyelőre én is azt mondom hogy várjuk ki ennek a végét. Amíg Dzsudzsák nem mondja ki hogy eldőlt, és Oroszországba igazolt, addig csak találgatunk. Hosszú még a nyár, ami még el sem kezdődött. :) Számtalan hasonló hírt olvashatunk még ez biztos, pláne úgy hogy Dzsudzsák az egyik legkelendőbb játékos a jelenlegi piacon.

Aztán ha tényleg oda igazol, akkor lesz egy két keresetlen szavam! :D :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
socio66

2011.05.18. 16:08:09

kicsit túlreagáljátok,ez a hír is csak egy az ezer hasonlóból.
balázs eddig mindig korrekten,ambíciózusan nyilatkozott,várjuk meg mit mondd,mielőtt elküldjük a fenébe.
Rinku
Director del Fútbol

2011.05.18. 16:07:40

Nem srácok, az a baja, hogy magyar és telibesz*rja az egész világ ezért, mert abszolút lenéz minket mindenki, ezért senkinek nem kell, mert se nem néger, se nem angol, német, spanyol, stb. Azért én biztos nem mennék el Dagesztánba a helyében, még ha nem is hívna Lillenél nagyobb klub. Annyira nem rossz hely Hollandia, de egy Villareal szintű csapatban kellene már játszania...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2011.05.18. 16:09:55-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
PCsabi
aka Game90

2011.05.18. 16:04:26

Még szerencse, hogy nem 100%-os a hír :roll:

Dzsudzsák lenne a legnagyobb hülye, ha Oroszországba igazolna. Oké pénz, de Eindhovenben sem hal éhen és ő a legnagyobb sztár.

De én csak azon csodálkozok, hogy a Lille kivételével nem tett érte komoly ajánlatot senki. Azért 150 meccsen csak lőtt 50+ gólt, adott majdnem ugyanennyi gólpasszt, remekül lövi a szabadrúgásokat, nem sérülékeny és még mindig csak 24 éves. Egyetlen hibája, hogy nem tud/nem akar védekezni...

Összegyűjtöttem pár játékost, akik Hollandiából jó/közepes csapatokba igazoltak az elmúlt években, és senki se mondja azt, hogy Dzsudzsáknál sokkal jobb játékosok:
Dembélé - Fulham
Elia - Hamburg
Castelen - Hamburg
Arnautovic - Werder
Farfán - Schalke
Emanuelson - Milan

De említhetném akár Afellay-t (Balázs sokkal fontosabb láncszem volt az utóbbi 1,5 évben) vagy Babel-t (ugyanaz a poszt, de Balázs sokkal jobb statisztikákat hozott) is...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
davi10
Llegenda del Barça

2011.05.18. 15:59:46

Szánalmas...
Eddig se nagyon bírtam, ha nem magyar lenne utálnám. 24 éves, és nagyon sok csapat hívja. Én a helyébe biztos, hogy egy Angol csapatot választottam volna. Na de mindegy, legyen boldog a nőjével, meg a pénzével.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.05.18. 15:40:25

Tejóég! Ez tényleg felháborító! Már nehogy oda igazolna! Remélem az esze helyén van és egy Spanyol vagy Angol csapathoz igazol.

Ő a legnagyobb reménységünk!
més que un club
sneco7
Capitá del Barça

2011.05.18. 15:19:27

ab1daL írta:Ha az Anzsi teszi a legjobb ajánlatot a PSV-nek, akkor sokáig nemtudja mondogatni -főleg ha nem jön hasonló ajánlat-, hogy nem szeretne odaigazolni. :roll:
Miért ne mondogathatná? Legrosszabb esetben marad a PSV-nél még egy idényt vagy fél idényt. Ha nem írja alá az új helyén a szerződését,akkor nem tudnak mit tenni. Annyira meg ők sem hülyék,h az egyik legjobb játékosukat száműznék a keretből vagy ilyesmi...meg akkor már azzal is lejjebb menne az ára és más csapatok ajánlatát is el kellene fogadniuk,ha pénzt akarnak látni belőle.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.05.18. 14:35:48

Ha az Anzsi teszi a legjobb ajánlatot a PSV-nek, akkor sokáig nemtudja mondogatni -főleg ha nem jön hasonló ajánlat-, hogy nem szeretne odaigazolni. :roll:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.05.18. 14:20:24

oroszország sosem lesz az első számú területek között jegyezve a futballtérképen. Arra, hogy a belepumpált pénz mennyire nem egyenesen arányos azzal, hogy a kicsik milyen óriásivá válnak a legjobb példa a man city. meg amúgy is, úgy tesztek, mintha most kezdődött volna el a pénz belepakolása a fociba szibériába. Régóta rengeteg pénz van benne, ehhez képest az eredményeik eltörpülnek. Nem orosz, hanem ukrán, de a donyeck is európai viszonylatban sokat költ. megváltották a világot? nem, kiszoptak simán a 8 között.
1 régiónak sikerült eltüntetnie magát a nagy futballterületek közül, kis hazánknak, és egyetlen egy nem hagyományosan nagy sem fejlődött elitté.

infrastruktúra..gazdaság..kit érdekel? mert szegény Bazsi Európában éhen halt volna ugyebár, és a bmw-nek se talált volna aszfaltot... ne azért legyen már valaki focista, hogy ha eljön az ideje akkor ez legyen az első számú szempont! El kéne fogadni, hogy akármennyire is zsírnak tartja a mostani szezonját, egyenlőre ez csak annyira volt elég, hogy felkeltse a figyelmet és kapjon kisebb-nagyobb érdeklődést. Igaz, nem borult le a lábai előtt egész Európa. Csak persze könnyebb lelécelni a pénzért, mint esetleg még dolgozni és fejlődni a PSV-ben 1-2 évet, megtanulni védekezni is, hogy a Juve speciel legközelebb ne jöjjön ezzel.

az egyetlen pozitív dolog ebben a sztoriban az, hogy egyenlőre nem biztos.
Mihu
Director del Fútbol

2011.05.18. 13:58:53

Pénz beszél, kutya ugat. Ez jutott eszembe legelőször, mikor meghallottam a hírt. Valahogy a magyar játékosoknak különleges érzékük van ahhoz, hogy hogyan b.sszák el az egyébként ígéretesnek tűnő pályafutásukat. És valahogy a pénz mindig központi szerepet tölt be egy magyar játékos átigazolásánál. Hányszor hallom Édesapámtól és keresztapámtól, hogy ha nincs a görög fociőrült milliárdos akkor Détári a Juventusba kerül és....

Csak gratulálni tudok majd Dzsudzsáknak ha oda igazol Oroszországba. 24 évesen így elcseszni a pályafutását...
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.05.18. 13:54:25

Ha Dzsudzsák tényleg Mahacskalába szerződik én fejbe szabom magam. Nehogy már őt is inkább érdekelje pénz, mint a színvonal. Mennyen jobb bajnokságba és színvonalasabba, ne az oroszba. Ha ez igaz ismét előhön a magyar szokás, ami Husztinál is megtapasztalhattunk....bár legalább Huszti nagycsapathoz ment... :roll:
Amikor jobbnál jobb nevekről lehet hallani EL és BL indulók közül és elmegy Oroszországba akkor sztem zuhanórepülésben fogják elfelejteni a nagycsapatok a nevét nekünk meg a szemünk be fog esni kumma sokat.
d
Entrenador del Barça

2011.05.18. 13:52:53

Úgy osztjátok szerencsétlen embert, mintha már aláírt volna, ne felejtsük el, hogy ez is csak valami lapértesülés, közel sem biztos, hogy odaigazol.

Amúgy az orosz gazdasággal együtt a foci is durván fel fog lendülni, évek kérdése és ott lesz az abszolút elitben, ha már most nincs ott, csak neve és nézettsége nincs még akkora Nyugat-Európában. Amúgy pedig következő lépcsőfoknak egyáltalán nem rossz, semmivel sem érzem rosszabbnak, mint a francia bajnokságot.
Persze én is jobban örülnék, ha valamelyik klasszikusan nagy bajnokságban rúgná a bőrt, de nem lenne ott rosszabb helye, mint egy holtgyenge PSV-ben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára d 2011.05.18. 13:54:59-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.18. 13:42:04

Tocy írta:
De Bob...még ha egy uralkodó orosz csapathoz igazolna, azt mondom oké...de amikor Juventus, Lille stb figyeli és talán vinné is, akkor miért kel macskalalalalala nevű éppen feljutó "csapathoz" igazolni? hol jegyzik őket, mi az? érthetetlen...
Tocy ha tudnám nem itt ülnék egy rohadt irodában :lol: Lehet Rubin Kazany effektust érez, ők is a semmiből a világ végéről feljutottak s azóta meghatározóak az orosz fociban!Ezért is írtam, hogy Lokomotív, Dinamo, Szpartak, reklámértékben, elismertségben mindenben (egyenlőre, ki tudja) magasabban jegyzett!Kicsit utána olvastam Corinthiansból is tárgyalnak brazilokkal stb!Jött egy csávó beleöli a milliárdjait, s csapatot akar, Dudást is kinézte, ennyi kb szerintem ami biztosra mondható!Én is úgy vagyok mint többször írtam lehetne jobb megoldás, mert BL jövőre kilőve (Igaz a Psv-vel is :lol: )!1 évet elcseszne, s ott azon a környéken 2-3 gyengébb meccs és Zimány Lindástól mindenestül teherautó :arrow: csecsenföld!
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.18. 13:30:55

Bob_Marley írta:Vito ezzel részben egyetértek, viszont annyira nem gyenge az orosz bajnokság!S mint írtad is vannak eredmények, s Oroszország már a rangsorban 6ik, s évről évre jönnek fel!
Hollandia 10ik!
Erőlködnek, hát az olasz focira lehet írni erőlködnek, de az oroszok mint az olajuk tör fel!Nem azt mondom, hogy igazoljon oda félre értés ne essék, de kezeljük helyén a dolgokat, s igenis van potenciál az oroszoknál, s ne sajnáljuk le a bajnokságot!Attól hogy valaki esetleg nem követi nyomon a bajnokságukat, azért a nemzetközi szinten elismert patinás csapataik vannak!És Oroszországban az infrastruktúra is olyan, hogy leesik az állad!Pénz van, olaj, gáz van, foci lehet még ennél is jobb lesz!
Mellesleg az Anzhi 4ik az orosz premier ligában jelenleg!Mondom még egyszer lehetne okosabban is dönteni, s angol középcsapatokat keresni, de lássuk be az Orosz elsőosztály igenis előrelépés!

Szerk: Dagesztáni részről nem hallottam igazán, közel vannak a csecsenek, vannak politikai viszályok kb ennyi!Moszkva jobb választás lenne egyértelműen!
De Bob...még ha egy uralkodó orosz csapathoz igazolna, azt mondom oké...de amikor Juventus, Lille stb figyeli és talán vinné is, akkor miért kel macskalalalalala nevű éppen feljutó "csapathoz" igazolni? hol jegyzik őket, mi az? érthetetlen...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.18. 13:20:56

Vito ezzel részben egyetértek, viszont annyira nem gyenge az orosz bajnokság!S mint írtad is vannak eredmények, s Oroszország már a rangsorban 6ik, s évről évre jönnek fel!
Hollandia 10ik!
Erőlködnek, hát az olasz focira lehet írni erőlködnek, de az oroszok mint az olajuk tör fel!Nem azt mondom, hogy igazoljon oda félre értés ne essék, de kezeljük helyén a dolgokat, s igenis van potenciál az oroszoknál, s ne sajnáljuk le a bajnokságot!Attól hogy valaki esetleg nem követi nyomon a bajnokságukat, azért a nemzetközi szinten elismert patinás csapataik vannak!És Oroszországban az infrastruktúra is olyan, hogy leesik az állad!Pénz van, olaj, gáz van, foci lehet még ennél is jobb lesz!
Mellesleg az Anzhi 4ik az orosz premier ligában jelenleg!Mondom még egyszer lehetne okosabban is dönteni, s angol középcsapatokat keresni, de lássuk be az Orosz elsőosztály igenis előrelépés!

Szerk: Dagesztáni részről nem hallottam igazán, közel vannak a csecsenek, vannak politikai viszályok kb ennyi!Moszkva jobb választás lenne egyértelműen!
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.05.18. 12:55:19

Zozzy 5 írta:
csababarca írta:Dzsudzsák :lol:
Remélem megy is oda, ha ennyi esze van megérdemli :lol:
nem tudom ennyire viccnek felfogni, mert az egyetlen magyar játékos, akibe lenne potenciál. nem az a szomorú, hogy mennyi esze van, mer' az 5éves kisgyerek is tudja, hogy macskalalalalla-ban nem olyan karriert futnak be mint Európában, hanem az, hogy megint kijött az egész magyar labdarúgás legnagyobb lépfenéje, amely minden szinten jelen van a Bozsik programtól kezdve Dzsudzsák eligazolásáig : hajtsd a PÉNZT, PÉNZT, PÉNZT mindenáron. ez a szomorú, és nagyon nem vicces

Hát én sosem szerettem,és nem is tartom akkora játékosnak (Gerát meg pláne nem,pedig ő is istenítve van itt a fórumon...), úgyhogy annyira nem hat meg a dolog.
De mivel magyar gyerek, ezért remélem kamu az egész, és ha elmegy PSV-ből, ami szerintem bőven elég neki, akkor legalább egy azonos szintű csapatba megy. Pl. Lille,vagy egy angol csapat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Vito
Llegenda del Barça

2011.05.18. 12:52:02

Bob_Marley írta:Az biztos azért az orosz futball általánosan le van nézve, pedig rengeteg pénz befolyik (főleg most a VB miatt még több fog), sok már a minőségi játékos, s a klubjaik szép sikereket érnek el nemzetközi szinten is!
Rengeteg néző, hatalmas piac, pénz!
erről huszti is tudna mesélni. hagyjuk már az orosz focit! erőlködnek, van pénz, még eredményeik is vannak, de egyszerűen nem jegyzik európában! és ez dzsudzsák pályafutása alatt nem fog megváltozni.

Az Oroszországi Vasutak bejelentette, hogy moszkvai idő szerint este hat és reggel hat óra között megszűnik a vasúti közlekedés Dagesztán és Csecsenföld területén is a fokozódó terrorveszély miatt.
Az orosz média beszámolója szerint két öngyilkos merényletet követtek el hétfőn egymás után a dagesztáni biztonsági erők ellen, s a robbantások következtében két rendőr meghalt, több mint húszan megsebesültek.
http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/Dageszt%C3%A1n.html

nem normális, ha odaigazol
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.05.18. 12:38:06

csababarca írta:Dzsudzsák :lol:
nem tudom ennyire viccnek felfogni, mert az egyetlen magyar játékos, akibe lenne potenciál. nem az a szomorú, hogy mennyi esze van, mer' az 5éves kisgyerek is tudja, hogy macskalalalalla-ban nem olyan karriert futnak be mint Európában, hanem az, hogy megint kijött az egész magyar labdarúgás legnagyobb lépfenéje, amely minden szinten jelen van a Bozsik programtól kezdve Dzsudzsák eligazolásáig : hajtsd a PÉNZT, PÉNZT, PÉNZT mindenáron. ez a szomorú, és nagyon nem vicces
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.18. 12:32:59

Az biztos, hogy (én már télen is preferáltam volna) a Lille kifejezetten jó választás lett volna, valószínű francia bajnok, s ott azért mind fizikálisan mind játékrendszerekben sokat tanulhatott volna!Azért ezt a hírt úgy kell kezelni, hogy xy sportnapilap lehozta!Az biztos azért az orosz futball általánosan le van nézve, pedig rengeteg pénz befolyik (főleg most a VB miatt még több fog), sok már a minőségi játékos, s a klubjaik szép sikereket érnek el nemzetközi szinten is!
Rengeteg néző, hatalmas piac, pénz!
Persze egy nemrég feljutott csapatról beszélünk, akkor már mehetett volna Moszkvába, s válogasson a Lokomotiv, Szpartak, Dinamo trióból!
Nyárig még sok van, én azért remélem, hogy vagy francia topcsapat vagy egy középes angol csapat lesz a befutó!
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.05.18. 12:31:34

Dzsudzsák :lol:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Vito
Llegenda del Barça

2011.05.18. 12:30:40

először azt hittem, h vicc, de azóta sok helyen olvastam.
Balázs nem egy agytröszt, de ez minden logikát alulmúlna.. :lol:
macskalalala, dagesztán :lol: :lol:
ez igen!!
érvényes szerződése van a klubbal, aki pénzt akar csinálni belőle, lehetőleg minél többet. de ha valaki nagyon nem akar középföldére menni, akkor azt egyszerűen nem kényszeríthetik. vagy nincs is annyira ellenére???
ezt viszont nem akarom elhinni...
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.18. 12:21:09

De ez vicc...ennél ezerszer többet ért volna az is, ha marad...ha ez tényleg így van, nálam leírta magát végleg.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.05.18. 12:18:58

ha ide elmegy előttem le is írja magát. szájalt itt jobbra balra, hogy mennyire fejlődni akar meg BL-be játszani, ehhez képest csinál egy jó nagy segget a szájából, mert fontosabb, hogy Lindának mennyi cuccot tud megvenni. Nem értem, miért olyan egyértelmű, hogy egy Juventusba, ami árnyékának az árnyéka mostanában miért ne férhetne be. Ki is ott a világklasszis szélső? Ja igen, senki. De ez csak egy példa. Igazolnak ma már a klubok orrba szájba, megszárad a tinta a szerződésükön és következő évben lépnek is le. Ezt csak arra mondom, hogy nem valami hiteles a megfontolt igazoláspolitikára sem hivatkozni. Ha Afellay magyar lenne ő se igen lenne a Barca játékosa.

Viszont Balázsnak meg példát kéne mutatnia mind a válogatott csapattársaknak azzal, hogy egy elit klubban megpróbál teljesíteni, mind a fiatalabb generációknak, hogy ne a pénzért kezdjék el, ehhez képest...Bár visszalépésnek tűnhet ez a transzfer én mégi úgy érzem, hogy egy kicsit elszállt. nagyon nagyot csalódok benne, ha elmegy olajat fúrni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2011.05.18. 12:25:30-kor.
Lezárt