Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én isLM10 írta:Nemhiába, 2004-ben szerettem meg a futballtLG írta:Ez a 2004 egy bűvös szám. A Milan is 2004 után lett ismét bajnok. Angliában az Arsenal lett utoljára 2004-ben bajnok, azóta Chelsea-Mu váltogatják egymást, Spanyolországban ugyanez, 2004-ben bajnok Valencia, azóta Barca v. Real....Bob_Marley írta:S vezet is az Ajax, mesteri volt a beadás!
Érik 2004 után....![]()
Nemhiába, 2004-ben szerettem meg a futballtLG írta:Ez a 2004 egy bűvös szám. A Milan is 2004 után lett ismét bajnok. Angliában az Arsenal lett utoljára 2004-ben bajnok, azóta Chelsea-Mu váltogatják egymást, Spanyolországban ugyanez, 2004-ben bajnok Valencia, azóta Barca v. Real....Bob_Marley írta:S vezet is az Ajax, mesteri volt a beadás!
Érik 2004 után....
Ez a 2004 egy bűvös szám. A Milan is 2004 után lett ismét bajnok. Angliában az Arsenal lett utoljára 2004-ben bajnok, azóta Chelsea-Mu váltogatják egymást, Spanyolországban ugyanez, 2004-ben bajnok Valencia, azóta Barca v. Real....Bob_Marley írta:S vezet is az Ajax, mesteri volt a beadás!
Érik 2004 után....
3-1, 81.percBob_Marley írta:S vezet is az Ajax, mesteri volt a beadás!
Érik 2004 után....
Elnézést a pongyola megfogalmazásért... nem a stílusa nem illik ide, hanem a mentalitása. Azzal meg nem értek egyet, hogy Sneijder-nek az erőfoci fekszik! A Madridban egészen mást akartak vele játszatni, mint amiben ő igazán jó. Nekem erről ez a véleményem. Ha megnézed a holland, vagy az Inter meccseket rájössz, hogy kreatív játékos. Nem véletlenül, hisz Ajax nevelés a srác (ha jól tudom), ami szerintem most utánpótlás szempontjából a 2. helyen áll a Barca után...daffy írta:neymar nem illik bele a barca stílusába,de sneijder igen? nem véletlenül lett elküldve madridból. egy technikás ligában nem állja meg a helyét. neki az erőfoci való,anglia,olaszország az ő hazája. egyébként árban szerintem lenne vagy 35-40 ő is.dudu0209 írta:Már jó ideje olvasgatok itt a fórumon. Azon nem csodálkozom, hogy Fabregas neve felmerül, de azon igen, hogy Wesley Sneijder-t még senki nem említette. Szerintem hasonló kvalitású játékos ő is... És szerintem nem kerülne 50 millióba, ellentétben Fabre-val. És azért nem keveset tett le ő is az asztalra. Amúgy nemrég olvastam, hogy a MU és a City is szeretné megszerezni.
Viszont nem tudom, hogy szükség van-e egyáltalán a középpálya erősítésére.
Neymar-t tök bizonytalan igazolásnak tartom. Meg szerintem nagyképű is, nem illik bele a Barca stílusába, Pep szerénységébe. Nem tudom, hogy Pep tudna-e belőle embert nevelni...
Kérdés, hogy miért csak most jött elő ez a hír? És egyáltalán tudott-e róla az edző? Nem nevezném azonnal csalónak, meg az elnök ügyleteihez a hír alapján nem sok köze volt. Nem akarom védeni, de ez csak arra jó, hogy katalán részről is lehessen plusz egy opcióval kritizálni J0-5ét.Capon írta:Most legalább tudom már, hogy miért vádol mindent és mindenkit csalással... ő már csak tudja.Charlie írta:Klikk
C.
És miért csak most jön ezzel elő 7 év után? Ilyeneket sosem értek.Charlie írta:Klikk
C.
Most legalább tudom már, hogy miért vádol mindent és mindenkit csalással... ő már csak tudja.Charlie írta:Klikk
C.
meg havonta egy jó meccset is lehoz.Daweed írta:Én nagyon örülnék Rossinak, szimpatikus játékos jó képességekkel. Viszont Agüerot preferálnám a legjobban, őt szoktam figyelni, nagyon technikás és gyors, meg Messivel is nagy barátok
Olvastam én is, meg a tarsolyban még ott figyel Forlán is legvégső esetben. Ellenben én is Rossit favorizálom fiatal, technikás és mondhatjuk nem is rossz a balosaab1daL írta:SPORT azt írta, hogy Rossit nézte ki magának első számú támadó igazolásnak a klub. A három játékos közül, én is őt választanám.
SPORT azt írta, hogy Rossit nézte ki magának első számú támadó igazolásnak a klub. A három játékos közül, én is őt választanám.Kezso írta:Ezt a Neymar fiút nem kellene erőltetni, viszont van akit igen.
ALEXIS SANCHEZ-t !!!
30 millióért??? Már tegnap meg kellett volna venni, de legkésőbb holnap.
Ha idejön már meg is nyugodtam erre a nyárra(ez a fecske csinált nyarat Udinében Di Nataléval, szóval itt Messivel meg tudja csinálni sztem), ha a Madridba megy akkor a baj nem kicsi...
Egy középhátvéd is kellene, de most olyan aki nem gyök alatt fut mint CSigi. Erre nincs tippem hirtelen.
neymar nem illik bele a barca stílusába,de sneijder igen? nem véletlenül lett elküldve madridból. egy technikás ligában nem állja meg a helyét. neki az erőfoci való,anglia,olaszország az ő hazája. egyébként árban szerintem lenne vagy 35-40 ő is.dudu0209 írta:Már jó ideje olvasgatok itt a fórumon. Azon nem csodálkozom, hogy Fabregas neve felmerül, de azon igen, hogy Wesley Sneijder-t még senki nem említette. Szerintem hasonló kvalitású játékos ő is... És szerintem nem kerülne 50 millióba, ellentétben Fabre-val. És azért nem keveset tett le ő is az asztalra. Amúgy nemrég olvastam, hogy a MU és a City is szeretné megszerezni.
Viszont nem tudom, hogy szükség van-e egyáltalán a középpálya erősítésére.
Neymar-t tök bizonytalan igazolásnak tartom. Meg szerintem nagyképű is, nem illik bele a Barca stílusába, Pep szerénységébe. Nem tudom, hogy Pep tudna-e belőle embert nevelni...