Barcaman1993 írta:
Rossi nagyon nagy zsugás. Másrészt azt ne feledd el, hogy Rossi ára kb. 30 milla, míg Sachez-é 45-50. Ez pedig nem elfelejtendő. Ráadásul Rossi már bizonyított, míg Sanchez egy korántsem magas színvonalú olasz bajnokságban villantott ebben az évben. Nem mondom, hogy rossz játékos, de az én szememben még nem igazán mutatott eleget. Másrészt meg ki más jöhetne még? Nekem nem igazán jutnak eszembe nevek, vagy mindannyian elérhetetlenek, vagy túl drágák. Pedro személyében van egy olyan szélsőnk, aki nagyon jó a passzjátékban, de a gólszerzésben még nem olyan hatékony. Rossi passzjátékban kicsit rosszabb, de góllövésben nagyon ott van. Messi meg a 2 keveréke, ha nem több, de ez már nem fontos. Másrészt, ha Afellay marad, akkor meg minek még1 olyan játékos, akinek a játéka nem illik a csapatba? Afellaynak volt jó pár jó meccse, de legalább ugyanennyi gyenge. Úgy hogy arra semmi garancia nincs, hogy beválik, de inkább ő jöjjön, mint a nagyképű Neymar gyerek.
Jólvan, hiszek neked. Mármint hogy Rossi zsugás... Csak attól tartok, hogy habár olcsóbb, a "rossz használat" miatt inkább lenne pénzkidobás, mint a 40 misi Sanchezért - ami iszonyú sok amúgy, az csak szerintem undorító, hogy a Rossiért kínált 30 misi már elfogadható??? Lassan már ott tartunk, hogy egy Keita szintű játékosért 25 milliót fogunk adni olyan durvák az árak. Undorító. Mindegy, vissza a játékosokhoz. Szóval én Sanchezt láttam már többször is játszani, és habár nem "Barca DNS", de attól még illene ide szerintem. Mert passzjátékban elég jónak számít, cselezésben kiváló, és elég gólerős is. Meglátjuk, akárki jön is a 3 ember közül, boldogan fogom fogadni - most már Rossitól se tartok, hogy ennyien dicséritek, csak nem tévedhet ennyi ember.
Az Affelayos részhez meg. A rossz meccsein nézd meg a csapatot amibe játszott, vagy az időpontot amikor beállt. Vagy nem volt igazi társa - Keita nekem nem játszótárs, bocsánat a fanjaitól, de amikor ő építi a támadásainkat attól falnak tudnék menni -, vagy utolsó 10 percre állt be, amit idén tavasszal még lazábbra szoktunk venni, mint az utóbbi 3 évben, pedig akkor is ritkán nyomtuk meg.
Meg ez a nem illik a Barcába már nekem sok. Csak én érzem úgy, hogy ezt már eltúlozzák sokan itt? Ez konkrétan nem neked szól, csak most érett meg bennem hogy ki is mondjam. Oké, van aki tényleg nem illik ide, az Ibra félékre gondolok. Akik képtelenek sokat mozogni és taktikusan helyezkedni. De egy Affelay ne illene ide? Jól passzol, jól cselez, sokat mozog. Attól még hogy nem a Barcában nevelkedett, nem lesz képtelen arra hogy itt játsszon. Persze még idegen a mozgása kicsit, de idővel beletanul. Emlékszem, Mascheranot is ez a kritika illette érkezése előtt, hogy nem fog passzolni a játékstílusunkba, és aztán hogy beletanult. Pedig állítom, a vkp-t nehezebb nálunk megtanulni, mint egy támadó posztot... Csak annyit akarok mondani, hogy túlzásokba esünk már sokszor, hogy ki illene ide és ki nem. Mert ha valaki előre láthatólag nem passzol ide teljesen, az nem azt jelenti, hogy ront a játékon, csak más téren ad hozzá. Masc pl gyengébb a labdakihozatalban mint Busi, de szinte átjátszhatatlan, és mindenhol ott van. Affelay meg nem olyan gólerős mint Pedro, nem is helyezkedik még annyira jól, de jól cselez, ezt a Real ellen meg is csodálhattuk, beállt Pedrito helyére és egy sima testcsel miatt gólpasszt is adott - Pedro a helyében inkább megfordult volna hogy a biztos passzt válassza, ebben 95%-ig biztos vagyok. Úgyhogy én már külön örülnék is hogyha olyan jönne, aki egy picit alakítana a csapat stílusán, mert a gépezetet egyre jobban kiismerik, kéne már valami újítás, ezt a tavasz nekem bizonyította - nem csak rajtunk múlt hogy ennyire döcögős volt a játék, habár az eredmények jöttek, de értitek ti is gondolom hogy mit akarok mondani... Remélem nem lett túl hosszú és érthetetlen.