Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát oda kéne átteni!Enrique írta:Átkerüljön? Többiek szerint?Barrientos írta:Mikor kerül át a Messi topic a Barca sztárokhoz?![]()
én már ott kerestem...
Lényeg,hogy egy Isten!Morminho írta:Ha ez a meccs után Messi nem lesz állandó kezdő akkor nem tudom mit gondol Rijkaard. Nagyon jól játszott, bár Ronaldinho tényleg jobb volt nála, de Ronaldinho mindenkinél jobb... Nagyon jó ez a támadósor, Ronaldinhoval, Eto'o-val és MessivelMár csak az a fránya védelem...
Ronaldinho is megérdemelte de ő tőle ez már mgszokottBodi írta:Szerintem meg abszolut igaza van az eurobarca-nak,Messinek is voltak szép megmozdulásai,de azért nem ért Ronaldinho nyomába.Láttad,amikor végigment a bal oldalon 4-5 embert megbolondítva???
Már azért a megmozdulásért megérdemelte volna a meccs embere címet,de azon kívül még rengeteg gönyörű megoldása volt,többek között két gólpassza!
Én is nagyon remélem,hogy bent marad,végülis Giuly gólja olyan volt,hogy kihagyni nehezebb lett volna,mint belőni!Enrique írta:Messi milyen jó volt mááár tegnap?!?!![]()
![]()
Remélem sikerül megmaradnia a csapatban legalább még a BL meccsig Gili gólja ellenére..![]()
![]()
Tényleg fantasztikus játékos már most is, és még milyen LESZ?! Belegondolni is nehéz..![]()
Hát legalább fordítanád le, még csak egy jó ajánlatot kapott az Adidastól, amit könnyen elfogadhat, ha a Nike nem kínálja felül az Adidast, de ez még korántsem lefutott meccs.Los Banditos írta:Messi az Adidast "választotta". www.lionelmessi.tk
Los Banditos írta:Jól olvasom hogy a mélyen tisztelt Rijkaard úr nem nevezte Messit a Bajnokok Ligájára?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()