Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen,nektekfcbarca0827 írta:Mármint hova?daffy írta:sok sikert estére,a tippem 2-0 oda.Az én tippem ugyanez, ide.
Bár, ha jól sejtem ide, oda.
Ugye?
ha neked egy tökéletes sablon szép,akkor igen,de általánosan ez nem kijelenthető.De akármi lesz akkor is mostanság a Barcelona játssza a legszebb focit!
Mármint hova?daffy írta:sok sikert estére,a tippem 2-0 oda.
Pep nem szokta használni ezt a fórumot. (Amúgy, szerintem a "Gála 11-gyel" fogunk kiállni.)FCB.Gabesz írta:abidal fog játszani?
gyorsan menj el venni egy generátortbarcafan0911 írta:Amúgy nálatok is viharos az idő? Nem féltek egy esetleges áramszünettől? Én félek. Az ideg szétfog verni ha pont meccs közben megy el az áram.
Neked ez jó lehet amúgy,de látom egyértelmű,hogy mégis a kettő közül melyik is.ozsimiki írta:Na hát minden perc óráknak fog tűnni a meccsig...
Ismét fura érzésekkel nézem,mint 2009ben is, de egyértelműen FORCA BARCAAA!!! Pep is tanult az előző döntőből, ezúttal nem engedhetjük meg azt a kezdeti fölényt a M.U.nak, mint Romában. Az első gólt ugyanúgy nekünk kell beverni, mindegy hogy hogyan, onnantól jobban ki fog jönni,hogy az a M.U. erősebb volt, azaz a mostani SZERINTEM nem fog többet hozzátenni hátrányban mint az elődök.
Ha ők szereznék meg a vezetést, nem tudom mi lesz, de akkor, látva a fegyelmezett védekezésből indított szupergyors kontrákat,és hajszálpontos magas lasztikat, nem adnék sok esélyt a győzelmünkre. Ezért az elsődleges cél,hogy egy nagyon fegyelmezett, pontos játékot mutassunk be az elejétől,és nagyon gyors iramváltásokkal operáljunk, mindent -de okosan, és biztonságosan- megtéve a vezető gól megszerzéséért.
FORCA BARCAAA!!!