Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Magyarország az EU elnöke, gondolom ezért.
Szerintem meg is-is.Én meg azt hittem hogy Kassai miatt.
Én meg azt hittem hogy Kassai miatt.csababarca írta:Magyarország az EU elnöke, gondolom ezért.
Talált!!! Süllyedt!!!csababarca írta:Magyarország az EU elnöke, gondolom ezért.MichaaBee írta:Valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy egész pontosan mi a francot keresett ott Orbán Viktor a kupa átadásánál?
Tényleg, akkor most ez hogy van? Akárki beléphet rajta? Akkor meg kéne beszélni hogy mit hogy, és csak pár ember tudjon belépni. Mert így tuti ellopjákFecooo írta:majd az illetékes intézkedik, már szóltam nekiKrisztian91 írta:Hát Sajnos az ncore accot valaki hamar lenyúlta :/
Platini hívta meg.MichaaBee írta:Valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy egész pontosan mi a francot keresett ott Orbán Viktor a kupa átadásánál?
Magyarország az EU elnöke, gondolom ezért.MichaaBee írta:Valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy egész pontosan mi a francot keresett ott Orbán Viktor a kupa átadásánál?
Hát hogy a bíró is magyar volt, puncsolt is egy kicsit. Amúgy meg bekaphatja, én is lekezeltem volna minden játékossalMichaaBee írta:Valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy egész pontosan mi a francot keresett ott Orbán Viktor a kupa átadásánál?
majd az illetékes intézkedik, már szóltam nekiKrisztian91 írta:Hát Sajnos az ncore accot valaki hamar lenyúlta :/
Elég mámoros hangulatban voltam én is, és a félmeztelen férfitestek amúgy se ragadnak meg a fejemben, szóval nem emlékszem, de valszeg láttalak.bence-barca írta:Lehet láttál, végén mikor kupaátvétel volt levettem a mezemet és félmeztelenül voltam. Szerintem csak én voltam ott ilyen hülye, úgyhogy akár emlékezhetsz rám
Lehet láttál, végén mikor kupaátvétel volt levettem a mezemet és félmeztelenül voltam. Szerintem csak én voltam ott ilyen hülye, úgyhogy akár emlékezhetsz rámdetabarca írta:Ott voltam, hogy lássam hazasunnyogni az angolfanokatbence-barca írta:Amúgy tegnap volt valaki innen RIO-ban meccset nézni? Ha igen merrefele ült?
Nem volt foglalásunk, úgyhogy az asztalok mögé vittünk magunknak székeket és onnan néztük. Meccs végén előrementünk ünnepelni. Kajabáltunk és ugráltunk egy kört, csak sajnos kevés Barcás volt...Ennek ellenére nem bántam meg, hogy ott néztem.
Ott voltam, hogy lássam hazasunnyogni az angolfanokatbence-barca írta:Amúgy tegnap volt valaki innen RIO-ban meccset nézni? Ha igen merrefele ült?
http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/l ... recte.htmlIlúvatar írta:Mi a helyzet az élőközvetítéses buszos menettel? már 5 óra van...
Bocsi, hogy nem válaszoltunk, erre mert mindenki részeg volt az örömtől kb...Krojf írta:Aki még nem olvasta...Krojf írta:Üdvözletem Drága Komák!
K.
K.
Aki még nem olvasta...Krojf írta:Üdvözletem Drága Komák!
A helyzet korántsem fonák!
Én vagyok Palócföld vidámja,
Mert a miénk lett a Bajnokok Ligája!!!
A pofámról ugyan lesül a bőr,
Mert a Paulanerbe én foglaltam először,
De a melóm nem engedett sehova,
Hogy húzza meg a mozit a Jehova!
Mikor Vityánk a sípjába fújt,
Éreztem a hátamon a történelmi súlyt,
Hogy újra előttünk az esély
És a sikerre az esély nem csekély!
Aztán gurított egy szépet Pedrito,
Még lesről Rooney volt kedvtiló,
De Leonak elsült drága arany lába
Majd az MU-harakiri bedőlt egy Villába.
Innentől röhögve végeztem a melót,
Az MU-fanoknak mondtam egy "Helló!"-t,
Végigizgultam a maradék perceketű
És láttam királlyá változni pár herceget.
Örüljünk öblösen, kurjantsunk velősen,
Ez a CSAPAT tartson minket bivalyerősen!
Boruljunk le Előttük, legyen bennünk alázat,
Mert ismét egész Európát érte gyalázat!!!
K.