Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.youtube.com/watch?v=Vp2yn67Bglkdaffy írta:madrid szimpatizánsként mondom
Inkább a Spanyol Szövetségnek meg az UEFA-nak szólj, így ha bebizonyosodik, akkor nektek is több esélyetek lehet ezekben a sorozatokbandaffy írta:felhívnám a nasa figyelmét arra,hogy a földön kívüliek nem feltétlen a földön kívül élnek!
madrid szimpatizánsként mondom,hogy elképesztő. itt lassan valami hanyatlásnak kellene bekövetkeznie,mert ha nem,az már több mint gyanús. évről-évre jobb és ezt nem lehet sokáig fokozni,mert az emberi teljesítőképesség határa valahol itt lesz. el fog fáradni,lesérül,ilyesmi. pihennie kell és mivel nyáron copa,így nem tudja megtenni. jövőre az ideinél több meccsen kell pihentetni,mert bajok lehetnek.ezért nem is szabad jövőre csúcsdöntést várni tőle.palesz77 írta: Lionel Messi - Tango. Ez egész hasonló ahhoz amit te mondtál. És amúgy pedig egy zseniális videó... Gratula Messinek a szezonjához amúgy, 53 gól, 28 gólpassz... Elképesztő, hihetetlen, emberfeletti és még sok más jelző... És a sok statisztikai adat mellé még hozzátenném, hogy évről évre javul a játéka. Mi lesz itt jövőre?
Lionel Messi - Tango. Ez egész hasonló ahhoz amit te mondtál. És amúgy pedig egy zseniális videó... Gratula Messinek a szezonjához amúgy, 53 gól, 28 gólpassz... Elképesztő, hihetetlen, emberfeletti és még sok más jelző... És a sok statisztikai adat mellé még hozzátenném, hogy évről évre javul a játéka. Mi lesz itt jövőre?Krojf írta:Leo mozgása, játékának dinamikája maga a muzsika!
Olyan irány- és tempóváltásai vannak, amelyeket csak valamilyen zenében tudok elképzelni.
Nem tudtok olyan zenész ismerőst a környezetetekben, aki képes lenne Leo futballját zenébe átültetni?
Egy ilyen klipet bármikor szívesen megnéznék és osztanám mindenkinek szerteszét!
K.
Hát így már igendaffy írta:így van. jó eséllyel ott az aranylabda,legyen elég.Lionel85 írta:Ezt a gólszámolgatást én sem értem. Ha valóban számítana, akkor az utolsó két bajnokin játszott volna Leo és küzdött volna, hogy gyarapítsa a góljai számát. Ez már korábban eldőlt, és nem az a fontos, hogy Messi hány gólt lő, hanem az, hogy 5 év alatt 3-szor nyertük meg a BL-t!
A gólpasszainak száma meghaladja CR tavalyi bajnoki góljainak a számátMessi: 53 gól, 28 gólpassz, 4585 perc játékidő (55 meccsen)
Az hatalmas volt.looka írta: A Villa gólja előtti cselsorozat pedig...arra nincsenek szavak, Hajdú B. is nézett egyet.
Ez nekem is megmaradt, látszott, hogy hatalmas feszkó tört ki belőle.csababarca írta:A gólöröme emberfeletti volt, döbbenetesen tört ki belőle a feszültség.
De Villa góljánál egy olyan pillanat történt a pályán, ami egy kis semmiség úgymond, de nagyon sokatmondó. belőtte Villa, Messi pedig a fejét fogva térdre rogyott,és ünnepelt. Ugyan úgy,mintha ő lőtte volna azt a gólt.
És utána még Alvés is meggyalázta legalább kétszer.Ilúvatar írta:Na, itt van a megcáfolhatatlan bizonyíték, amikor Messi legyilkolta a mikrofont
http://www.imagebam.com/image/3dc565134240031
Én úgy tudom, hogy a Marca szerint 54 van neki, hivatalosan pedig mindkettőjüknek 53.daffy írta:a hivatalos oldal szerint 53 gólja van. 40 liga,6bl és 7 kupa gól. és 54 meccsen lépett pályára. mivel 1 meccsel kevesebbet játszott messinél,az arányai jobbak,kivéve ha az az 53 csak 52,mert akkor egyforma.ozsimiki írta: nem úgy van,hogy mindenki (Marcát kivéve egész Europát) szerint 52-t vert C.R.? És Messi meg 53at...
ugyanis a Marca neki adott egy olyan gólt,ami nem gól,ha nem pattan meg Pepén:D:D vagy azzal együtt lenne neki 54?
így van. jó eséllyel ott az aranylabda,legyen elég.Lionel85 írta:Ezt a gólszámolgatást én sem értem. Ha valóban számítana, akkor az utolsó két bajnokin játszott volna Leo és küzdött volna, hogy gyarapítsa a góljai számát. Ez már korábban eldőlt, és nem az a fontos, hogy Messi hány gólt lő, hanem az, hogy 5 év alatt 3-szor nyertük meg a BL-t!
ez így igaz. 1 hete még mind1 volt,mert cé vezetett,most már vita van belőle. gyönyörűbarca2010 írta:Nem mindegy mennyit rúgott Messi? Az aranylaszti ismét az övé, és ez a LÉNYEG!