Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
V-A-K-Á-C-I-Óbence-barca írta:Megőrülök!!!
Valaki megtudná mondani azt a kifejezést, amikor egy játékos kölcsönbe megy egy csapatba és utána az a csapat megveheti egy előre meghatározott árban.
Cácares-nek meg Ibra-nak is ilyene van. Valami "ció"-ra végződik, ha jól tudom. Talán valamilyen opció.
úsocio66 írta:opciós jog,nem?bence-barca írta:Megőrülök!!!
Valaki megtudná mondani azt a kifejezést, amikor egy játékos kölcsönbe megy egy csapatba és utána az a csapat megveheti egy előre meghatározott árban.
Cácares-nek meg Ibra-nak is ilyene van. Valami "ció"-ra végződik, ha jól tudom. Talán valamilyen opció.
opciós jog,nem?bence-barca írta:Megőrülök!!!
ha egyszerűen beírod, h elmúltál 18?Z.Chris írta:Youtube-on ha nem vagyok 18 éves, nem tudok megnézni bizonyos videokat(tudom, hogy miért) de ezt nem lehetne valahogy kiküszöbölni??
Én is az E7-en gondolkodom, csak jót hallottam róla, na meg FinnHunter91 írta:Esetleg az új Nokia E7? Nekem N8-am van az E7-tesója kiváló kütyü,imádom.
http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/s ... langId=-11
Jönnek a telókra a frissítések is. Most sincs semmi bajom a Symbian^3-al,állítólag még a mostaninál is jobb lesz. Sok cucc van hozzá az Ovi store-ban.
szép kis összeállítás, köszönet érte. De van egy bökkenő, amit én voltam olyan okos, hogy nem írtam le: Egyetemtől kaptam 120 ezer forintot amit el kell költenem, iskolának kell számlázni meg ilyenek, és a termék meg enyém lesz.Fecooo írta:http://www.telefonguru.hu/gsm/bolt/Balage
itt vedd meg az Alcatel OT-806-ot!
1 hétig árulták a t-mobile-nál T-mobile vairy text II néven, és nagyon jó véleménnyel vannak róla...
http://mobilarena.hu/teszt/t-mobile_vai ... zekok.html
érintő+qwerty+ wifi! 15-öt bőven megér!
Hát nem jön be annyira... Nem játék miatt kell a telefon, meg facebook miatt... ráadásul nekem mintha úgy tűnik h görbe a telefon o.OMogyi_ írta:HTC Chacha még nem forgalmazzák, de én várok addig, amíg piacra dobják, hogy mégis milyen ára lesz.Ilúvatar írta:Jó, de nekem qwerty -s billentyűzetes telefon kell, érintő képernyővel együtt.
Torch nekem nem jön be.
HTC Chacha még nem forgalmazzák, de én várok addig, amíg piacra dobják, hogy mégis milyen ára lesz.Ilúvatar írta:Jó, de nekem qwerty -s billentyűzetes telefon kell, érintő képernyővel együtt.
Torch nekem nem jön be.
Az még hagyján hogy a teljesítmény és minőség köszönő viszonyban sincs az árral. De ami jelenleg a szedrek gyártásnál folyik az tényleg majomparádé. Ha kell bővebben kifejtem akárkinek pü-ben.Ilúvatar írta: wtf, hogy hogy?
Főleg, h kis hazánkban gyártják az új modelleket, s hát finoman fogalmazva sem meggyőző a Jabilban folyó munka...Fecooo írta:
mert ha a nokiákra azt szoktuk mondani, h túlárazottak, akkor a blekbőrriket aranyárban mérik... a te érdekedben mondom, h iszonyatosan felesleges ilyet venni...
Egy ilyen engem is érdekelne, főleg olyan, ami nem foglalásosTrogAir írta:Nem tud valaki olyan helyszínt Budapesten ahol a BL Döntőt meg lehetne nézni? Nem otthonra gondoltam, szabadtéri hely. Előre is köszi
mert ha a nokiákra azt szoktuk mondani, h túlárazottak, akkor a blekbőrriket aranyárban mérik... a te érdekedben mondom, h iszonyatosan felesleges ilyet venni...Ilúvatar írta:wtf, hogy hogy?gergo9 írta: Egyiket sem.