Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sanama írta: Persze. Már a 4. csatárunk Bojan is annyira fáradt,hogy muszáj venni valakit, mert egyszerűen annyira le van terhelve
Persze. Már a 4. csatárunk Bojan is annyira fáradt,hogy muszáj venni valakit, mert egyszerűen annyira le van terhelvecsababarca írta:Agüero nem fog jönni, túl szép lenne őt Barca mezben látni.
Majd megy a fehérekhez,úgysincs elég csatár ott a kemény egy ékes rendeszerükhöz![]()
Rossi fog jönni, ez több mint valószínű szerintem.
70% Rossi, 25% Sanchez, 5% Kun.
Valamelyiküknek viszont jönnie kell, hogy lehessen rendesen forgatni a csapatot.
azt mondta,hogy marad spanyolországban,így real vagy barca. nektek pont kell egy ilyen típusú játékos,nekünk nem. rossinál is kopogtattok. ha rossi hozzátok megy,aguero hozzánk.LM10 írta:Sztem semmi nem lesz Agüeroból. Nagyon magas pénzt fognak érte kérni, nekünk meg nem létszükség a srác.
Én személy szerint örülnék neki. Nem tudom mennyi esély van rá, de őt Sanchez és Rossi elé is helyezném. Egyrészt spanyol bajnokságból jönne, és jó pár cimborája van már itt.ab1daL írta:José Luiz Perez Caminero, az Atma sportigazgatója ma Barcelonában tárgyalt a vezetőkkel, nem tudni miért. Vagyis igen, valószínűleg Agüero miatt érkezett.
logika FAILZibra16 írta:André Santos érkezni fog a nyáron mert a nemzeti sport azt állítja
De azért még hozzuk Forlánt is onnanTocy írta: Ebben az Atleticoban mindenki keresi önmagát most már...de persze lehet, hogy igazatok vanJöjjön Sanchez, őt egyikünk se szeretné kimondottan, és meg van oldva
![]()
off: Én meg Garnettet és Rondot is![]()
Csatlakozom LG.hez. Valahogy én sem látom ebben a csapatban Kunt.LG írta:Pedig sztem vagyunk egypáran így ezzel.SuperMessi írta:Jézusom az bennem fel sem merült hogy lesz olyan aki szerint Kun nem kell ide.Bojan és Jeffren pedig kiegészítő emberek, nyilván az ő helyükre ha hozunk vkit, az nem 30-40 millió euróért lesz.
Messi legyen az edző is?SuperMessi írta:Ezesetben javaslom hogy kérdezzétek meg Messit hogy ő a lehetséges jelöltek közül kit javasolna a csapatba. Ez az egyik.
Ehhez a témához hozzászólva:OvaMind írta:"Rossi a fő célpontjuk, de egy további, olcsón megszerezhető csatárt is szeretnének" - tette hozzá Pastorello. Utóbbi kategóriába tartozik a lapértesülések szerint Kanouté (Sevilla), Forlán (Atlético Madrid) és Dani Güiza (Fenerbahce). Forrás: nb1.hu
Örülnék ennek a forgatókönyvnek, mivel érzésem szerint jövőre nem fog beleférni, hogy Villa tizenakárhánymeccsen nem lő gólt (igaz, így Bojan sorsa megpecsételődik).
Ezesetben javaslom hogy kérdezzétek meg Messit hogy ő a lehetséges jelöltek közül kit javasolna a csapatba. Ez az egyik. A másik pedig hogy ha elmegy Bojan és Jeffren, akkor három azaz három vérbeli támadó marad a csapatban, és mi általában ennyi játékossal támadunk. Szóval akkor véleményed szerint a mai élfutballban nem kell a támadóknak minőségi csere elég 1-2 kiegészítő ember melléjük? Szerintem ez nem kérdés hogy ennek a két játékosnak a helyébe ha elmennek kell min. 1 klasszis csatár, csak az a kérdés hogy ez ki lesz, de a 4 csatár is kevés, talán ezért szólnak a hírek Forlanékról is, majd meglátjuk. Most már tényleg kíváncsi vagyok.LG írta:Pedig sztem vagyunk egypáran így ezzel.SuperMessi írta:Jézusom az bennem fel sem merült hogy lesz olyan aki szerint Kun nem kell ide.Bojan és Jeffren pedig kiegészítő emberek, nyilván az ő helyükre ha hozunk vkit, az nem 30-40 millió euróért lesz.
Pedig sztem vagyunk egypáran így ezzel.SuperMessi írta:Jézusom az bennem fel sem merült hogy lesz olyan aki szerint Kun nem kell ide.