Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Cselei?MessiFan írta:Ronaldo pedig gyorsaságával, pontosságával és cseleivel van ott a legjobbak
Tökéletesen egyet értek, Messiben meg van az irányító képesség is!Ronaldo a kapu előtt meg életveszély, fizikailag is erősebb az argentinnál, s betudja gyötörni!Két kivételes játékos, halál lenne ha egy csapatban játszanának, 2 különböző játékstílus de gyorsaságuk, labdakezelésük páratlan, s ontják a gólokat!palesz77 írta: Először a Ronaldos részhez szólnék hozzá. Nekem benne az tetszik, hogy szinte bárhonnan megtalálja az utat a kapuhoz. Gondolok itt a Villarreal(?) elleni góljára, amikor háttal állt a kapunak, egy lábon fordult 180°-ot, és rögtön beverte az alsóba hajszál pontosan. Félelmetes mennyire érzi a kaput...
De nekem amúgy egyértelműen Messi "jön be jobban". A 06/07-es szezon Ronaldoja pl sokkal jobban tetszett mint a mostani Realos "énje" - ne mazért mert a riválisnál játszik... Akkor még nem volt ilyen gól centrikus a játéka, és szebben is tolta szerintem - a színészettől eltekintve. Ma már csak a gól érdekli, és ez kihatott a játékára is. Viszont ha Messi góljait elnézem, rajta nem látszik az a nagy akarás, hogy mindenképp gólt szerezzen, nála ez természetesen jön. Ilyen elegánsan és lazán játszó gólvágót csak Henryt és a Brazil Ronaldot láttam... Gondolom neked is feltűnt, ahogy nézted a két játékos góljait, hogy Ronaldo sok gólja "izzadtság szagú", míg Messinál a legtöbb eszméletlenül elegáns... Bár lehet csak én látom így.
Először a Ronaldos részhez szólnék hozzá. Nekem benne az tetszik, hogy szinte bárhonnan megtalálja az utat a kapuhoz. Gondolok itt a Villarreal(?) elleni góljára, amikor háttal állt a kapunak, egy lábon fordult 180°-ot, és rögtön beverte az alsóba hajszál pontosan. Félelmetes mennyire érzi a kaput...MessiFan írta:Megnéztem Messi és Ronaldo összes idei gólját. Ez a két ember káprázatos! Elfogytak a jelzők ezért már nem is istenítem őket.
Az a helyzet, hogy nem tudom megmondani melyikük a jobb. Mivel Barcás vagyok, így Messi felé húz a szívem, de gólok után Messi labdakezelésben a világ legjobbja szvsz. Ronaldo pedig gyorsaságával, pontosságával és cseleivel van ott a legjobbak közt no meg az 53 vagy mennyi góljával
NSM-ben ha lenne kiválasztás a kis képregényben ahol Messi és CR döntőzne akkor 50,1-49,9-el nyerne Messi
Nekem akkor is az Arsenalnak akasztott gólja tetszik leginkább. Azt soha sem fogom elfelejteni.S.Agüero írta:Messi tíz legszebb gólja ebben a szezonban
A Futballhuligánok című sorozatban hangzott el ez a mondat, ami nagyon elgondkoztató volt (a kiemelt szövegre nagyon figyeljünk oda!):Ilúvatar írta:Baromira szégyen és szánalmas ami ott folyik Argentínában...
Ősi rivalizálás!Ilúvatar írta:Baromira szégyen és szánalmas ami ott folyik Argentínában...
Mondjuk azért ezt még elég erős kijelenteni. Ugye a legelső a válogatott. Amíg ott nem alakít valami legalább ezt a szintet megközelítőt, addig mindig ezt fogják felemlegetni.Poszi írta:Nagyon jó cikk a kis argentin zseniről! Kicsit hosszú, de érdemes végig olvasni!
http://sportgeza.hu/futball/2011/05/31/ ... allistaja/
http://www.youtube.com/watch?v=Vp2yn67Bglkdaffy írta:madrid szimpatizánsként mondom
Inkább a Spanyol Szövetségnek meg az UEFA-nak szólj, így ha bebizonyosodik, akkor nektek is több esélyetek lehet ezekben a sorozatokbandaffy írta:felhívnám a nasa figyelmét arra,hogy a földön kívüliek nem feltétlen a földön kívül élnek!
madrid szimpatizánsként mondom,hogy elképesztő. itt lassan valami hanyatlásnak kellene bekövetkeznie,mert ha nem,az már több mint gyanús. évről-évre jobb és ezt nem lehet sokáig fokozni,mert az emberi teljesítőképesség határa valahol itt lesz. el fog fáradni,lesérül,ilyesmi. pihennie kell és mivel nyáron copa,így nem tudja megtenni. jövőre az ideinél több meccsen kell pihentetni,mert bajok lehetnek.ezért nem is szabad jövőre csúcsdöntést várni tőle.palesz77 írta: Lionel Messi - Tango. Ez egész hasonló ahhoz amit te mondtál. És amúgy pedig egy zseniális videó... Gratula Messinek a szezonjához amúgy, 53 gól, 28 gólpassz... Elképesztő, hihetetlen, emberfeletti és még sok más jelző... És a sok statisztikai adat mellé még hozzátenném, hogy évről évre javul a játéka. Mi lesz itt jövőre?