2011.06.03. 16:23:23
Szerintem a kölcsönadottakkal is kellene már valamit kezdeni. Keirrisont nem értem miért nem sóztuk még el, akár áron alul. Én nagyon szívesen nézegettem volna itt, de ha már ilyen pót-pót csatárokat akarunk venni, az nem azt sejteti, hogy ő valamikor is gránátvörös-kékbe fog öltözni. Belevonni egy üzletbe vagy eladni 7-8 milláért. Hleb-et is lezárhatnánk végre. henrique meg asszem nem futott rossz szezont, szóval belőle is jöhet valami.
Az egyetlen kérdés, hogy Pep mennyi ideig marad, mert ha tényleg csak egy év (ne így legyen) az új edző akár számolhat is egyikükkel, bár csekély az esélye. Senkinek nem jó ez a kölcsönbe adogatás. Elég régóta egyenlő azzal, hogy soha nem látjuk viszont. Ezért sem támogatom annyira Neymart. Keirisson is mindent megnyert Barzíliában, és itt még egy Benficában, vagy Fio-ban is szenved.
Ez az év arra is jó lenne hogy Pep 2 fiatalt (Fontás, Thiago esetleg Sergi Roberto) hozzon fel és próbáljon beépíteni, mert Fontás-ból is kinézem hogy úgy jár mint Busi. Cesc egyelőre felesleges, hacsak Thiagot nem barmoljuk el.
A nagyon-nagy kérdés hogy Pep hol számol Affellay-jal. Ha továbbra is támadóként az már egy kicsit sok, Jeffrennek mindenképp, Bojan-nak sanszos (bár nagyon nem szeretném) el kell mennie. MVP+Rossi+Ibi elég kell hogy legyen, főleg úgy, hogy mindenki kaphasson játéklehetőséget.
A Sanchez/Rossi témához hozzászólva kétesek az érzelmeim. Szívesen látnám a chileit, mert tud újat húzni, kavargatni, felpezsdíteni a játékot, lendületet hozni, de sok ilyen volt már. Kikiáltják a jövő reménységének, az új Pelének, Maradonának stb. aztán elkerül egy nagyobb csapathoz és kb. ennyi. Ráadásul ezzel stílussal messivel egy kicsit két dudás egy csárdában lennének, egyértelmű kinek a javára. Nem tett még le annyit, hogy biztosra mehessünk. Főleg egy 35 milláért egy udinei kiemelkedő szezon után.
Ellenben Rossi konstans jó teljesítményt nyújt, a szélek se idegenek tőle és termel rendesen (32 gól legutóbb). + itt játszik már egy jó ideje ismeri a ligát is. Biztosabbnak tűnik és olcsóbb is. Sztem 25-öt megér. Drága mulatság lenne a chilei, mert a zsákbamacskák nem nagyon jöttek be eddig.
Maxwell helyett JA. Nem hiszem hogy ennyire skótok lennénk, bár Rossel?
Milito ugye pápá, sztem Jeffren is, ha jön csatár, Bojan pedig szvsz attól függ Ibi hol játszik, vagy ha valaki előáll egy nagyon jó ajánlattal érte, akár csereüzletre is.
Nem volt olyan rövid ez a pad, csak nem túl minőségi. Most lehetne JA, Adriano, Fontás, Thiago,Affellay, Masch, Keita, Rossi, Bojan -ból válogatni. (+esetlegesen érkező)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
Chino 2011.06.03. 16:30:32-kor.
Forca Barca!!!!