A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Kox már amatőr szinten is bőven jelen van nem igazán számít hogy 17 vagy 35éves. Természetesen tenni is kell mellé de a spanyolok élen vannak ebben tökéletesen tudják hogy kell ezt felépíteni, vmennyire persze a genetika is szerepet játszik azért.ozsimiki írta: Itt ne kezdjétek nekem ezt a hülyeséget, nézz rá az emberre, nézz rá 17évesen is, azért csak tehet róla kox nélkül is,hogy jobban bírja a teste, mint a többinek nem? Már csak az hiányzik hogy az ellendrukkerek azzal jöjjenek,hogy koxol, míg a többiek nem,és ezért nyer. ja hát hogyne. Az senkit se zavarjon,hogy 3 szettben is nyer kismilliószor, akkor pedig ugyanolyan állapotban van még mindenki, ilyen magas szinten, ahol ők játszanak.
Itt ne kezdjétek nekem ezt a hülyeséget, nézz rá az emberre, nézz rá 17évesen is, azért csak tehet róla kox nélkül is,hogy jobban bírja a teste, mint a többinek nem? Már csak az hiányzik hogy az ellendrukkerek azzal jöjjenek,hogy koxol, míg a többiek nem,és ezért nyer. ja hát hogyne. Az senkit se zavarjon,hogy 3 szettben is nyer kismilliószor, akkor pedig ugyanolyan állapotban van még mindenki, ilyen magas szinten, ahol ők játszanak.gergo9 írta:Nem is, de a dopping abban segít hogy a 5. szettben is ugyanúgy meg tudja ütni mint az elsőben ugyanúgy érje el, ugyanolyan erősen élesen dobálja vissza.lijacska írta:
Alapjába véve zavar a doppingolás.De nekem ne mondja senki, hogy ha hozzáfogok dopppingolni meg edzeni, megtanulhatom azt a Nadal ütést.
Vannak még balkezesek egyik sem tud úgy ütni.
Nem akarom tovább ragozni,csak ezt várom, legyen ismét valaki egyedi stílusban nagyon jó, ne csak fellángolásokat lássak.
Spanyolok mindensport terén a legjobban legügyesebben koxoló sportolók, és ez alól Nadal sem kivétel.
elég szomorú is lett volna, ha Djoko csak azzal is világelső lett volna ha döntőzik, és tegyük fel Nadal elveri...namármost úgy veszti el a világelsőséget valaki,hogy 3! GSen továbbra is címvédő, szép...és az utóbbi 5ből 4et megnyer, míg aki átveszi tőle, csak 1et...LG írta:Gratulálok Federernek, sajnos megérdemelte tegnap a győzelmet el kell ismerni. A döntőben most már neki szurkolok, de sztem Nadalé lesz a győzelem, és így marad világelső.

Nem is, de a dopping abban segít hogy a 5. szettben is ugyanúgy meg tudja ütni mint az elsőben ugyanúgy érje el, ugyanolyan erősen élesen dobálja vissza.lijacska írta:
Alapjába véve zavar a doppingolás.De nekem ne mondja senki, hogy ha hozzáfogok dopppingolni meg edzeni, megtanulhatom azt a Nadal ütést.
Vannak még balkezesek egyik sem tud úgy ütni.
Nem akarom tovább ragozni,csak ezt várom, legyen ismét valaki egyedi stílusban nagyon jó, ne csak fellángolásokat lássak.
az idei Garroson 2 mecsét láttam Nadalnak.Isner és Murray ellenit.daffy írta: olyan sima azért nem lesz az a nadal győzelem. messze van a csúcsformájától,így hiába a salak,ha federer ott lesz holnap is fejben akkor minimum 50-50%. szerintem jó kis 5 szettes meccs lesz.
a mai doppingdús világban nem aggódnék azon,hogy nem lesznek jó sportolók.lijacska írta:S minden marad a megszokott helyén.
Mi lesz ha visszavonul Nadal, meg Federer?
Remélem 2 éven belül, lesz legalább egy tehetség aki kiemelkedik.
Jobban és kiegyesúlyozottabban mint Nole,Murray teszi.
A döntőre sima Nadal győzelem.

7:5 6:3piton írta:Ez a meccs eddig fantasztikus!
Remélem Roger tartja a formáját az egész meccs alatt. Nole-t pedig ha sikerülne elbizonytalanítani... könnyebb dolga lenne.

ahhoz képest, eddig 4ből 2szer elvették egymásétvisca el barca írta:sztem behuzza a svájci, meg is mondom miért. egymás adogatásait elvenni nem nagyon fogják, biztos lesz két tie break. abban pedig roger verhetetlenlijacska írta:hát, kár Murray.
éreztem hogy csak 3 szettes lesz, de az első 2 szettben úgy láttam fejben ott volt.
a Djokovic-Federer, nézve az elmúlt eredményeket minden a szerb mellett van, mégis szerintem Federer nyer.(amennyiben nem akkor komolyan el kell gondolkozzak, hogy hova tegyem a helyzetet)
mecset letölteni, a rojadirecta.es biztos később kint lesz.majd belinkelem.
tippelek mondjuk egy laza (fed-djo) 4-6, 7-6, 7-6, 5-7, 20-18-at

sztem behuzza a svájci, meg is mondom miért. egymás adogatásait elvenni nem nagyon fogják, biztos lesz két tie break. abban pedig roger verhetetlenlijacska írta:hát, kár Murray.
éreztem hogy csak 3 szettes lesz, de az első 2 szettben úgy láttam fejben ott volt.
a Djokovic-Federer, nézve az elmúlt eredményeket minden a szerb mellett van, mégis szerintem Federer nyer.(amennyiben nem akkor komolyan el kell gondolkozzak, hogy hova tegyem a helyzetet)
mecset letölteni, a rojadirecta.es biztos később kint lesz.majd belinkelem.