2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem Maradona kell ide. Passzolna Puyol mellé középső védőnek, a frizurájuk talál. Meg kéne venni továbbá a Wembley fűnyíróját a kapuba és Muntarit, Nanit és Kakát. Nameg jól jönne még Neymar, Essien és Sergio Ramos. Tényleg na, elég sok ott a Fifa!guardiola_16 írta:Rossi helyett inkább Drogba jönne! Jöhetne Balotelli vagy Tevez! Középpályára jöhetne Lampard vagy esteleg Nasri
Édesjóistenem...facepalm.jpg.lui1698 írta:Az én titkos álmom egy Ibra-Pepe-de Jong trió. Nem lenne olyan kumite amit ne nyernének meg.guardiola_16 írta:Rossi helyett inkább Drogba jönne! Jöhetne Balotelli vagy Tevez! Középpályára jöhetne Lampard vagy esteleg Nasri
Erre pedig ha megfelelően reagálnék, akkor ki lennék tiltva egy időre.míg a logikád egy szőke nő és egy rendőr szerelemgyerekére hajaz...
Az én titkos álmom egy Ibra-Pepe-de Jong trió. Nem lenne olyan kumite amit ne nyernének meg.guardiola_16 írta:Rossi helyett inkább Drogba jönne! Jöhetne Balotelli vagy Tevez! Középpályára jöhetne Lampard vagy esteleg Nasri
Persze, Cé-t is hozzuk, nem hallottad még? Messivel elcseréljük, ő úgyis mostanság semmit nem csinál....guardiola_16 írta:Rossi helyett inkább Drogba jönne! Jöhetne Balotelli vagy Tevez! Középpályára jöhetne Lampard vagy esteleg Nasri
csak erre reagálok...Bojan mégis mivel érdemelte ki h ennyire ragaszkodjon hozzá mindenki?
Neked meg jöhetne egy kicsivel kevesebb Fifa.guardiola_16 írta:Rossi helyett inkább Drogba jönne! Jöhetne Balotelli vagy Tevez! Középpályára jöhetne Lampard vagy esteleg Nasri
guardiola_16 írta:Rossi helyett inkább Drogba jönne! Jöhetne Balotelli vagy Tevez! Középpályára jöhetne Lampard vagy esteleg Nasri
hmm lehet elbeszélünk egymás mellett, de én erre meg azt mondom, hogy egy aranylabdás játékosról beszélünk, megérdemli a bizalmat...cunos írta:Robcsy!
Sérülés.Műtét.Megint sérülés.És talán megint műtét.
Tudod mit jelent?
Nemhiszem....
Istenem....cunos írta:Istenem....
ha látnátok magatokat.....
Bojan mehet a levesbe..mit számít...
Ennyit a sajátnevelésünkvan és beépítjük majd a csapatba nem úgy mint a Madrid!
Jön Sanchiz és borul amit évek óta papoltok..
Pedig ő még SEMMIT sem tett le az asztalra(nem Barcába) és mégis úgy várjátok,hogy szinte Bojanról egy jó szó sem esik...
Szánalom.com
Ezt én csak mint lehetőség mondtam, nem tudok semmi ilyesmiről.MessiFan írta:Ha van visszavásárlási opció amit csababarca is mondott, akkor nincs mitől félni.
a Realnál nem így van minden igazolással? tavalyelőtt arról volt szó, h a Kakával és Cé-vel megerősített Real agyonveri a Barcát... (pedig egyikük sem bizonyított még semmi spanyolban)cunos írta:Istenem....
Pedig ő még SEMMIT sem tett le az asztalra(nem Barcába) és mégis úgy várjátok,hogy szinte Bojanról egy jó szó sem esik...
Szánalom.com
Jelenleg a kezdő tagja Valdés, Piqué, Puyol, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro és Messi, mint saját nevelés...azt hiszem ez nem épp "borul amit évek óta papoltok"...cunos írta:Istenem....
Szánalom.com
El ne sírd már magadcunos írta:Istenem....
Szánalom.com
Sánchez még semmit nem tett le az asztalra???cunos írta:Istenem....
Szánalom.com