Sajnos legtöbb vicces sztorit elfelejtettem, már aznaposan:D de elmesélgették és össze szoktam rakogatni. Általában egy sikeresebb buli után, a következő 3 nap azzal telik, hogy összeinformálódom a részleteket
Viszont van egy esküvős ahol kivételesen nem voltam részeg, történt ugyanis, hogy egyik haveromnak kellett két segítő, aki felszolgál vele egy lakodalomban.
Az egyik én voltam, a másik pedig legjobb haverom, páran ismerik is innen: Shoma!
Nah rendesen kellett melózni, rövides pultnál én voltam meg Shoma, ott értelem szerűen nem kellett annyit mozogni, de persze a söröket azért vittük az asztalokhoz szép számmal. Volt egy kisebb szünetünk, amikor kajáltak, nah az nem kellett volna Shomának. Számításaink szerint megivott úgy 15perc alatt 9-10 jagert, meg 3-4 korsó sört. Mi is ittunk,de ezúttal én nem éreztem meg, mert lemozogtam. Jól ismervén Shomát már tudtam, hogy itt gondok lehetnek, és mondtam is mindenkinek (akikkel ott összehaverkodtunk) hogy ne igyatok vele, szóljatok rá,stb,stb,stb. Felesleges volt ugye...
Kevéssel éjfél előtt ott tartottunk, hogy már kiállt a pult elé (ugye pincér gönc meg minden) és csábította oda a vendégeket, hogy :"gyere már igyunk egyet" az nem zavarta,hogy legtöbbje 50-60éves vadidegen hölgy volt

:D
tegezés alap volt akkor már
Azért folyamodott ehhez a cselhez,mert mondtuk, hogy ha meghívják akkor illedelmességből ihat, amúgy nem engedtük

elérte,hogy meghívják...
Nem sokkal később eltűnt valahova, mi meg ketten azt sem tudtuk hol áll a fejünk, keresem mindenhol, mert lett volna tennivaló, asztal lepakolás, üres korsók vissza hozatala,stb, erre nem ott vonatozik a násznéppel?

:D:D:D bár haragudtam rá,de ezen nem bírtam nem röhögni

Csak leültem egy székre és röhögtem:D
majd utána a vonatozás felszínre hozta a gyomrában a piákat, így megállapodott egy asztalnál, tudtam, hogy ez nem jó jel, így bekísértem klotyóba, ott el is időzött, majd kikéretőzött, hogy már jól van:D nem volt...
leült egy asztalhoz (ekkor még csak egy átlagos asztal volt), és kicsit később -megvárva míg szépen a többiek is leülnek- bemutatta mit is fogyasztott...természetesen annál az asztalnál ahol ültek az ünnepeltek
Nah onnantól már nagy baj nem volt vele, mert aludt végig, időközben szépen elfogytak, vhogy ki tudtam bizniszelni az illetékesnél, hogy Shoma is kapjon vmennyi lét, mert elvégre amíg nem dőlt ki, segített ugyanúgy. De azért a jó öreg Shoma,amikor reggel 6kor nagyban segítettünk a tulajoknak pakolni, és a tökünk ki volt 12 óra meló után, felébredt, és fenhangon: Na mi a f.as.z van már? Miért nem megyünk?! szépen néztünk rá