Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://social.msdn.microsoft.com/Forums ... 56e7659a0/Zozzy 5 írta:NET. Framework V4. 0.30319 - ezt szeretném letölteni, valaki vmi ötlet honnan lehetne?
Amióta az új rendszerű chat van, szinte mindenkinél ezt csinálja. Ha küldesz valamit, és hirtelen behal a rendszer, akkor akinek küldenéd, csak annyit lát hogy 7perce írsz, de se üzenet, semmi.albicelesteX írta:FAcebook-on ez a chat egyfeszt népmuvészeti cserépedényöl.Nem küldi el amit írok csak egy két részt,meg mindig ki be kell jelentkezni,hogy elküldje.Rendszer hiba vagy az én készülékemben van a galiba?
Nálam is van ilyen, meg haveromnál is, tehát nem hinném, h a készülék a hibás...albicelesteX írta:FAcebook-on ez a chat egyfeszt népmuvészeti cserépedényöl.Nem küldi el amit írok csak egy két részt,meg mindig ki be kell jelentkezni,hogy elküldje.Rendszer hiba vagy az én készülékemben van a galiba?
így van. milyen boltban lehet venni?sjay írta:Nyíregyházán lehetdaffy írta:valaki nem tudja esetleg,hogy hol lehet venni sima piros magasszárú tornacipőt? nem kell converse,elég egy sima kínais,de a kínaiba nincs. De gondolom budapesti vagy, így tárgytalan
Hát én olyat a Converse-be látok nap mint nap,igaz írtad,hogy nem az kell,de na.daffy írta:valaki nem tudja esetleg,hogy hol lehet venni sima piros magasszárú tornacipőt? nem kell converse,elég egy sima kínais,de a kínaiba nincs
Nyíregyházán lehetdaffy írta:valaki nem tudja esetleg,hogy hol lehet venni sima piros magasszárú tornacipőt? nem kell converse,elég egy sima kínais,de a kínaiba nincs
nézegesd a barca online store-ját, vmikor akcióznak, pl.: 10 % engedmény+ ingyen szállításBarcelonakappa írta:Üdvözlök mindenkit!
Szeretném megvásárolni a Barcelona legújabb hazai mezét, viszont mindenképpen eredetit szeretnék venni. Itt van a problémám. A Barcelona hivatalos honlapján a mez ára hetvenöt euró. A kérdésem pedig az lenne, hogy ennél olcsóbban szerintetek lehet-e venni eredeti mezt? Mert nézegettem az ebay-n az új szereléseket és ott körülbelül 30-35 dollárért kínálják az eredeti hazai mezeket. (Persze mondanom sem kell, hogy az eladó országa szinte kivétel nélkül a Kína, Malajzia, Szingapúr trióból kerül ki.
)Tudom, a nikenak ott is vannak gyárai, de ez, főleg ennyiért szeintem kérdéses. A másik pedig, a Vaterát néztem még meg, de meglátásom szerint az ott eladók zöme is az ebay-n rendeli meg a mezeket, a már fent említett országokból. Szóval tanácstalan vagyok. Válaszaitokat előre is köszönöm!
http://cgi.ebay.com/HP-Pavilion-G70-G60 ... 256479a36dHunter91 írta:HP Pavilion dv5 1160eh notebookhoz milyen aksit vegyek? A régi elszállt,újat szeretnék.
Kérdés:
-Mi a termék cikkszáma, milyen aksik valók bele?(az aksin nem találtam termékszámot)
-Utángyártott vagy eredeti?
- Hol érdemes venni?
http://www.lionsport.hu/catalog/index.p ... 04_169_254Barcelonakappa írta:Üdvözlök mindenkit!
Szeretném megvásárolni a Barcelona legújabb hazai mezét, viszont mindenképpen eredetit szeretnék venni. Itt van a problémám. A Barcelona hivatalos honlapján a mez ára hetvenöt euró. A kérdésem pedig az lenne, hogy ennél olcsóbban szerintetek lehet-e venni eredeti mezt? Mert nézegettem az ebay-n az új szereléseket és ott körülbelül 30-35 dollárért kínálják az eredeti hazai mezeket. (Persze mondanom sem kell, hogy az eladó országa szinte kivétel nélkül a Kína, Malajzia, Szingapúr trióból kerül ki.
)Tudom, a nikenak ott is vannak gyárai, de ez, főleg ennyiért szeintem kérdéses. A másik pedig, a Vaterát néztem még meg, de meglátásom szerint az ott eladók zöme is az ebay-n rendeli meg a mezeket, a már fent említett országokból. Szóval tanácstalan vagyok. Válaszaitokat előre is köszönöm!
Valamilyen HD lejátszóval próbáld meg, úgy ne.m fog szaggatni.
szerintem kamu. A főcím szerint meccsen viselt mez. a lenti leírás szerint pedig új, címkék, cédulák nélkül.Zsolti95 írta:http://cgi.ebay.com/BARCELONA-PIGUE-MAT ... 2a106f72a9
Ez azt jelenti h a játékos a meccsen viselte?
még anyit h mit jelent az hogy un worn?
Ezt tökéletesen megértem, csak szerintem mindenkinek magánügye, mire mennyi jut (amíg legális).Fecooo írta:nem a pénztárca a lényeg, hanem ennyi pénzért akkor se vennék mezt, ha Piqué ebben csinálná fel Shakirát, utána aláírnák mindketten