Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem bajneobarca írta:Lenne egy tiszteletteljes kérdésem. Ez a Sanches gyerek tényleg annyira jó, és annyival jobb mint Rossi? Érte simán kiadunk majd 40millát míg Rossiért sajnálunk 30-at? Mit tudhat ez a srác? SRY de én nem nézem az Olasz bajnokságot...![]()
tiva írta:A belsö vedöt egy 4-5Millios jatekossal megoldjak
Bocs tesó, akkor te lemaradtál nagyonmatador írta:Ezt nem tudom, honnan vetted, szóba se került a MU-val...
Ashley Young lényegében már megvan, Hazardról egy hír se volt, pedig hidd el, mindig figyelem ezeket...
De egyébként minek Cesc? Rohadjon csak meg ott Londonban.....menczel írta:hát igen remélem a 28m +11m utóbbi része nem olyanokhoz van kötve, hogy eléri e a barca a bl helyet stb...messideco írta:Alexis simán nem ér közel 40 milliót. Akkor inkább Rossira kellett volna a pénzt költeni...
egyébként soriano talán csökkentheti így is az árat, amit örülnék ha nem tenne mert még a végén elég pénz marad Cesc leigazolására :S
hát igen remélem a 28m +11m utóbbi része nem olyanokhoz van kötve, hogy eléri e a barca a bl helyet stb...messideco írta:Alexis simán nem ér közel 40 milliót. Akkor inkább Rossira kellett volna a pénzt költeni...
Ezt nem tudom, honnan vetted, szóba se került a MU-val...samy85 írta:Na a klubunk elég kapós lett a a játékosok körében.. Éden Hazard is kijelentette hogy csakis a Barcelonában szeretné folytatni a Pályafutását... az után hogy a United b terve ő volt Sanchezre, demoralizáló nekik...
Nem hiszem, hogy idén bármi nemű realitása lenne annak, hogy megvegyük, de én ő benne látok még hatalmas potenciált. Neymar már most egy nagyképű hülyegyerek, de ez a Hazard legalább annyira tehetséges mint a brazil. Nagy jövő előtt áll, ha jól választ majd klubot magának a Lille után. De most neki Lille-ben tökéletes helye van, BL résztvevők, címvédők a bajnokságban. Belgium nem tudom hogy áll az EB selejtezőkben, de ha sikerül nekik kijutniuk, az is elég nagy tapasztalat lesz számára.samy85 írta:Na a klubunk elég kapós lett a a játékosok körében.. Éden Hazard is kijelentette hogy csakis a Barcelonában szeretné folytatni a Pályafutását... az után hogy a United b terve ő volt Sanchezre, demoralizáló nekik...
http://ssorrum.blogspot.com/2011/06/1.htmlFirefox írta:
Adja valamelyik csatorna?
Adja valamelyik csatorna?lluisllach89 írta:Off: Igentiva írta:Nezi vki az U21-et) Thiago megint nagyot jatszik!
On: A goal.com közölt egy olyan cikket melyben Kiko elmondja hogy közel van a Barcához.
Az nem árt ha vannak akik a passzolgatásos, altatásos játékból egy gyors ritmus váltással meg tudnak indulni, és megverni 1-2 védőt. Mert ezzel meg lehet zavarni az ellenfelet, aki addig csak a labdát kergette. erre jelenleg Messi és Iniesta alkalmas, illetve Afellay ha belejön és Thiago... Ha melléjük csatlakozna Sánchez is és megbirkózna a feladattal, akkor tényleg lépnénk előre vele egyet. Főleg ha Villa is belejönne a helyzetkihasználásba, mert lesznek előkészítők bőven..B. Tamás írta:Ez egy nagyon jó kérdés szvsz, úgyhogy ha megenged, megpróbálnék válaszolni.barca99 írta:Egyébként szerintetek hány olyan játékosra van szükség, aki nekimegy a védőknek? Minél több, annál jobb? Vagy ez a három lesz a pont ideális? Nekem ez nem annyira világos.
Szerintem itt nem azon van a hangsúly, hogy legyen 3, hanem hogy a keretben a lehetőségekhez képest a maximum számú. Pep úgyis mindig gondolni fog arra, hogy egyszerre xy ne kezdjen, mert az minőségromlást eredményez, nemhiába nem álltunk fel ebben az idényben Masch-Busq-Keita középpályával, mert habár pihenhetnének Iniestáék, minőséget vesztenénk a kp-n. Ezzel tehát azt akarom kifejezni, hogy - amit Cruyff is mondott - a következő idényben több olyan játékosunk legyen a padon, aki ha beszáll, változtatni tud, és nem csak azokra a mérkőzésekre jó, amiken pihenni kell a többieknek. Ha már Bojan, szerintem ő például arra, hogy pluszt vigyen a csapatba csereként, nem alkalmas. Ellenben Alexis csereként is beáll, levesz 1-2 embert, az meg bőven elég a többieknek.
Persze, több kérdés is felmerülhet minden egyes hsz után a válaszok mellett, de én így képzelem ezt a dolgot.
Off: Igentiva írta:Nezi vki az U21-et) Thiago megint nagyot jatszik!
Hatalmas köszönet a videóért, úgy tűnik belőle hogy nem egy agyatlan cselezőautomata a gyerek!fcbarcelona10 írta:Itt van amire gondoltál. http://www.youtube.com/watch?v=ZgfMSkP7 ... page#t=72sTocy írta:Lát a pályán, képes osztogatni, de ami számomra a legfontosabb: volt, hogy folyamatos sprintben támadott le végig, szélsőhátvédtől kapusig, belső védőig, vkp-ig...ezt nagyon értékesnek tartom. Vele nem hiszem, hogy lenne Zlatanos probléma, miszerint nem fut, nem támad vissza...tökéletesen illene a gépezetbe, csak vinne még egy kis pluszt a játékba.
Én is nagyon örülnék hogyha itt kötne már ki végre. Tavasszal csak miatta néztem olasz bajnokit.
Ez egy nagyon jó kérdés szvsz, úgyhogy ha megenged, megpróbálnék válaszolni.barca99 írta:Egyébként szerintetek hány olyan játékosra van szükség, aki nekimegy a védőknek? Minél több, annál jobb? Vagy ez a három lesz a pont ideális? Nekem ez nem annyira világos.