Gerard Piqué
Abidal tökéletesen megoldja majd a belső védő posztot. Nyugi van. Adriano meg mehet ki a szélre a helyébe. Szerintem nincs gond. Amúgy meg a mi orvosainkat ismerve még az is lehet, hogy pályára lép.
- Chino
- Llegenda del Barça
Fantasztikus. Már csak ez kellett. Sztem felejtős a szuperkupa szereplés(ek). Nem hiszem hogy kockáztatnak, pedig nagyon kellene egy jó Piqué, a kiválóan kontrázó Madrid ellen. Ha nem tudjuk kp-n megfogni őket nagyon meleg lehet a pite. Ráadásul válogatott meccsek után nem igen vagyunk csúcsformában. Ezért is tartottam fontosabbnak egy középső védő leigazolását mint Cesc-ét.
Remélem mihamarabb felgyógyul és a visszavágón már játszhat. Hiába jó vészmegoldásnak Abidal és Masch (aki ráadásul még csak most tért vissza, Alvessel egyetemben) Piqué nagyon fontos lácszem, a kapitány távollétében főleg.
Én mindesetre optimista vagyok, ilyen helyzetben mindig nagyot alakítanak a srácok.
Remélem mihamarabb felgyógyul és a visszavágón már játszhat. Hiába jó vészmegoldásnak Abidal és Masch (aki ráadásul még csak most tért vissza, Alvessel egyetemben) Piqué nagyon fontos lácszem, a kapitány távollétében főleg.
Én mindesetre optimista vagyok, ilyen helyzetben mindig nagyot alakítanak a srácok.
Forca Barca!!!!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Istenem ezeket a nyomorék bulimeccseket betiltanám komolyan. Rohadtul hiányzik ám egy játékosnak aki játszik évente 50-60 meccset, hogy még pluszba minden adandó alkalommal majomkodnia kelljen teljesen feleslegesen.messibingyo írta:Pique megserult nagyon jó
Del Bosque meg miért nem képes azt csinálni, mint a németek? Ők már hányszor megcsinálták, hogy hagyták pl. a madridi játékosokat a klubjukban, mert felfogták, hogy ott picit fontosabb a szerepük, mint az épp aktuális válogatott meccsen.
Remélem nem komoly a sérülése.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Jugador del Barça
Pique megserult [auto_cenzúra]
bingyo
Gyááá...sjd írta:Pepét ha lehet, inkább csak fegyverrel vegye célba (bár lehet h a másik módszertől is leblokkolna)

Pepét ha lehet, inkább csak fegyverrel vegye célba (bár lehet h a másik módszertől is leblokkolna)Barcaman14 írta:A pályán kívül is megtanul lőni. Legalábbis fegyverrel biztosan, a többiről meg Shakira tudna mesélni...

- shutterisland
- Director del Fútbol
most nem konkrétan a pique-s nyilatkozat miatt, de most épp eszembe jut, hogy szó szerint, igazából hogy szólnak ezek a nyilatkozatok
mármint a szókincs, megfogalmazás...
nagy kópé pique, meg minden, de olyan fura lenne elképzelni, hogy ilyen szépen kifejtette

mármint a szókincs, megfogalmazás...

nagy kópé pique, meg minden, de olyan fura lenne elképzelni, hogy ilyen szépen kifejtette

Hatalmas figura ez a Piqué.
Befenyítette Alexist, hogy készüljön fel az ugratásokra. 
De egyébként jó dolgokat mond. Alexissel végre Messi is levegőhöz jut. Szó szerint.

De egyébként jó dolgokat mond. Alexissel végre Messi is levegőhöz jut. Szó szerint.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
sjd írta:dehogynem, majd leigazoljuk 28+12 millióért Chuck Norrist

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
dehogynem, majd leigazoljuk 28+12 millióért Chuck Norrist18Barca99 írta:szükség is lesz rá az elkövetkezendő évbe, mert más ellenszer nem nagyon lesz már Pepe ellenab1daL írta:...

- 18Barca99
- Capitá del Barça
szükség is lesz rá az elkövetkezendő évbe, mert más ellenszer nem nagyon lesz már Pepe ellenab1daL írta:...

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- ab1daL
- Director del Fútbol
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jeruzsálemben járt Shakirával, s ha ott jár az ember, kötelező elmenni a Siratófalhoz, mert felemelő érzés!messideco írta:Izraelita a vallása?

- kennyke04
- Entrenador del Barça
azé, az se semmi, hogy legtöbbet homározott Real játékos még a homároknak se kellettgergo9 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/03 ... al_szerint
3bl+3spanyol bajnoki cím+VB mellé még ez kellet neki.
Bekerülni a bzi válogatottba. Grat neki
![]()
![]()
Ha máshol nem is a Real itt megelőzött minket.

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
-
- Director del Fútbol
http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/03 ... al_szerint

- ab1daL
- Director del Fútbol
Azért Piqué jó nagy culét csinált Shakirából.
Saját koncertjén (igaz Barcelonában volt), de Visca el Barca-zik, meg Barca, Barca!... 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
lol!zsoltman írta:Pique tegnap az ünneplés végén amikor mentek be az öltözőbe valakivel összeveszett rúgdosni kezdet valakit sztem a technikai stábból valakit!!
Ha látta valaki írjon hogy mi volt az vagy ha van róla videó tegye fel a tv2 streamja adta ott néztem!!!

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
Pique tegnap az ünneplés végén amikor mentek be az öltözőbe valakivel összeveszett rúgdosni kezdet valakit sztem a technikai stábból valakit!!
Ha látta valaki írjon hogy mi volt az vagy ha van róla videó tegye fel a tv2 streamja adta ott néztem!!!
Tanári volt! Az idényben kb két jó meccse volt, a Real elleni BL idegenben meg ez, de ezeken tanárian, mesterien tette a dolgát.
-
- Entrenador del Barça
Vegre ismet jol jatszott!
Azert az elejen megijedtem amikor majdnem ongolt rugott.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Por qué ütközött neki? Por qué??ab1daL írta:A Levante elleni meccs után történt a dolog; Piqué kicsit megkoccolta Leo kocsiját: http://www.youtube.com/watch?v=fMOopnon ... r_embedded
Videó végén látható az eset.A hírek szerint nem történt semmi komoly gondja a kocsinak.
![]()